- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.121
sağol canım
daha bavul hazırlayacam
ben iş başı yaptımm ama halaa halim yokk üşüyorumda hemmm :2::2::2::2::2:
naptınız bakim ben yokken dicemde kimse yokk yaaaa((((((((((
merhabaaa canımmmm hoşgeldinnnn ben çok sıkıldımmmmm kocamm dersss çalışıyorrrrrmerhaba kızlar misafirim vardı giremedim şimdi yolladım oturdum hemen pc başına..:))) ben bi geçmiş yapıp geliyorum neler kaynatmışınız bi bakam...
Hayatım hiç bir olayın seninle ilgisi yok ki artı sen cok kuralcı bile değil esneksin.halden anlıyorsun ben olsam daha keskin olurdum :)yoksa 60 kişilik sınıfları yönetemezdim :)
şikayetim yok yani yeni gelenlerden yana yüzümüz pek gülmedi.sadece şu var.hepimizin zaman zaman işleri oluyor yogun olup giremiyoruz.ama her gün 7 msj doldurulup kaçılmasın..iş coksa izin alsınlar.arada bir olan her şey idare edilmeli ama süreklilik arz ediyorsa o kişi katılımda bulunmasın.
tabi iğneyi kendimize benden varsa bir şikayetiniz söyleyin..
3-4 günlük eşyaaanın kahrı kolay canımmmmm stres yapmaaa çokta bişiler alma kuzum inan giyilmiyorrrrrrr
canım hoş geldin çok geçmiş olsun iyice iyleşdiğinde öle başlasaydın az yemeye şimdi vücudunun direncini düşürme....dikkat et kendine canım
hımm erdemli davranmış aferin ona..sen güçlü dişli bir kızsın vazgeçme :)
ben 65 leri göreyim yeter bana..bugun regl oldum fazla cıkabilirim yarın
ben şimdi geçen gün çok yorgundum gece 11 de girip hemen 7 hakkımı doldurup kaçmıştım yazmıştımda ceza almamak için yazıp hemen çıkacam kızlar diye acaba bana mı dedin şimdi bilemedim keşke yazsaydın isim olarak herkes üstüne alınıyor şimdi ister istemez..ama benim bikere yaptığım birşeydi eğer banaysa haksızlık ediyorsun derim...yaa keşke isim yazsaydın ben şimdi alındım durup dururken(((((
hehe evet ben ilkoş o emoş
emre dediğimde demek öyle ilknur peki ilknurr demek ilknur yazdım falanemre yi kızdığımda ciddileştiğimde tavır koyduğumda söylüyorum resmiyet koyuyorum aramıza haha
hayatımm melemen ve makarna yapabilirsin,
makarna çorba olar
fırında tavuk olaraaa
merhaba kızlar misafirim vardı giremedim şimdi yolladım oturdum hemen pc başına..:))) ben bi geçmiş yapıp geliyorum neler kaynatmışınız bi bakam...
ayy benn neyaptım yaaDd
yarın tartı günü olduğunu bile bileee bir dilim yaşpasta yedim çayda demledim çok canım çektiydi hiç pişman değilim hıh sefam olsun (yalannnnnnnnnnnnnnnn yalllllannnnnnnnnnnnnnnnn külli yalan((
merhabaaa canımmmm hoşgeldinnnn ben çok sıkıldımmmmm kocamm dersss çalışıyorrrrr
kız sen beni öldürecen güldüm yine sayende akşam akşam...bende eşime ismini sölediğimde kızar ben de sinirlendiğimde derim ama veliş desem daha çok kızar heralde...ayy çok şeker bi çiftsiniz siz
hoşgeldin canım
nasılsın
iyiyim aslıcığım sen nasılsın...ya ben geçen bayramda hastaydım bu bayramda hasta olucam sanırım yine kocaman bi göbekle gezecem off
işte ben bu olayı sevmiyorum daha önc ealdığımız bir karrala isim olarak rahatsız olduğumuz durumu söyleyelim arkadaşlar birbirimize biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız kimse kimseye darılmamalıdır. direk isme söylenmeli böylece diğer kişiler üzerlerine alınmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?