Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben iş başı yaptımm ama halaa halim yokk üşüyorumda hemmm :2::2::2::2::2:
naptınız bakim ben yokken dicemde kimse yokk yaaaa((((((((((

canım hoş geldin çok geçmiş olsun iyice iyleşdiğinde öle başlasaydın az yemeye şimdi vücudunun direncini düşürme....dikkat et kendine canım

ben şimdi geçen gün çok yorgundum gece 11 de girip hemen 7 hakkımı doldurup kaçmıştım yazmıştımda ceza almamak için yazıp hemen çıkacam kızlar diye acaba bana mı dedin şimdi bilemedim keşke yazsaydın isim olarak herkes üstüne alınıyor şimdi ister istemez..ama benim bikere yaptığım birşeydi eğer banaysa haksızlık ediyorsun derim...yaa keşke isim yazsaydın ben şimdi alındım durup dururken (((((

Son düzenleme:
3-4 günlük eşyaaanın kahrı kolay canımmmmm stres yapmaaa çokta bişiler alma kuzum inan giyilmiyorrrrrrr

öyle canım hiç giyilmiyor ama bavul hep doluyor

canım hoş geldin çok geçmiş olsun iyice iyleşdiğinde öle başlasaydın az yemeye şimdi vücudunun direncini düşürme....dikkat et kendine canım

hoşgeldin canım
nasılsın

işte ben bu olayı sevmiyorum daha önc ealdığımız bir karrala isim olarak rahatsız olduğumuz durumu söyleyelim arkadaşlar birbirimize biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız kimse kimseye darılmamalıdır. direk isme söylenmeli böylece diğer kişiler üzerlerine alınmamalı

kız sen beni öldürecen güldüm yine sayende akşam akşam...bende eşime ismini sölediğimde kızar ben de sinirlendiğimde derim ama veliş desem daha çok kızar heralde...ayy çok şeker bi çiftsiniz siz

nekadarrr alıngansınızzz kızlarrrr herkess genel konuşuyorr yapmayın böyleee zaten motivasyonumuzz kötüüü alınganlık zamanıı mı ayrıcaa bence bu kötü birşey değilki demekki nekadrr çok güzell paylaşımlarımızzz varrrr daha çok olsun isteniliyorr ( şahsen ben öyleyim

Son düzenleme:

hani telafi günü yapacaktın sen bgn yalancı ben tuttum bütün gün kendimi yemedim bişi....

sabah
yok
öğle
pilav üstü nohut 1 tabak
akşam
haşlanmıs but
2 yemek kasıgı pilav

heyecandan mıdır nedir sabahtan öğleye kdr 5 dersim vardı bişey yiyemedim.

merhabaaa canımmmm hoşgeldinnnn ben çok sıkıldımmmmm kocamm dersss çalışıyorrrrr

ne dersi çalışıyor kız benimkide evde yok bi arkadaşımızın annesinin odunları taşınacakmış ona yardıma gitti sende gel dedi ama biz napıcaksak defneyle orda:44::44::44: ben gitmedim zaten arkadaşım vardı oturduk biraz lafladık onuda kocası aldı götürdü bende kaldım yanlız sularda kesik boru mu ne patlamış sinir oldum

kız sen beni öldürecen güldüm yine sayende akşam akşam...bende eşime ismini sölediğimde kızar ben de sinirlendiğimde derim ama veliş desem daha çok kızar heralde...ayy çok şeker bi çiftsiniz siz

:)) ay ne güzel hep gül canım yaaaa:)) hehe veliş güzelmişD
arkadşalarımda emoş napıyor der hep ama yüzüne diyemezler ama ben yanlarında deyinceee gülümserler

sabah
1 poğaça
1 bardak çay

öğle
3 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
sobanın fırınına patates atmışrık
2 küçük patatas baharatta attım
2 bardak çay

ara
1 elma

iyiyim aslıcığım sen nasılsın...ya ben geçen bayramda hastaydım bu bayramda hasta olucam sanırım yine kocaman bi göbekle gezecem off

bende iyiiym canım komşuya sarma sardık bavul hazırlamam lazım
gözümden uyku akıyo ama yarın okul çıkışı ankara yolcusuyum

off ya ben yine grip oldum daha yeni atlatmıstım dün gece bogazım agrımaya basladı bgn nefes alamıyorum bir de öğrenciler var.bayram öncesi olur mu bu yaa...inşallah gecen seferki gibi 2 hafta fln sürmez

evet yani belki bana dememiştir sannmıyorum ama demişte olanilir paranoyak gibi oldum...yani geçen gece kayınvalidemlere gitmiştim defneyi çok görmek istemiş kayınpederim..ordan geç dönemüştüm defne de beş dakka durmadı sürekli ağladı araba olmayınca hemende dönememiştim hemen girip cezaya kalmayım diye yazmıştım zaten sitede kimsede yoktu belirtmiştimde ama bana değildir yaa...değildir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…