- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.141
hoşgeldn cnm nasılsın?
hani telafi günü yapacaktın sen bgn yalancı ben tuttum bütün gün kendimi yemedim bişi....
sabah
1 poğaça
1 bardak çay
öğle
3 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
akşam
sobanın fırınına patates atmışrık
2 küçük patatas baharatta attım
2 bardak çay
ara
1 elma
afiyet olsunn pilav yemişssin ama ekmek yok o yüzden sevindim:))sabah
yok
öğle
pilav üstü nohut 1 tabak
akşam
haşlanmıs but
2 yemek kasıgı pilav
heyecandan mıdır nedir sabahtan öğleye kdr 5 dersim vardı bişey yiyemedim.
nekadarrr alıngansınızzz kızlarrrr herkess genel konuşuyorryapmayın böyleee zaten motivasyonumuzz kötüüü alınganlık zamanıı mı ayrıcaa bence bu kötü birşey değilki demekki nekadrr çok güzell paylaşımlarımızzz varrrr daha çok olsun isteniliyorr ( şahsen ben öyleyim
ne dersi çalışıyor kız benimkide evde yok bi arkadaşımızın annesinin odunları taşınacakmış ona yardıma gitti sende gel dedi ama biz napıcaksak defneyle orda:44::44::44: ben gitmedim zaten arkadaşım vardı oturduk biraz lafladık onuda kocası aldı götürdü bende kaldım yanlız sularda kesik boru mu ne patlamış sinir oldum
bende iyiiym canım komşuya sarma sardık bavul hazırlamam lazım
gözümden uyku akıyo ama yarın okul çıkışı ankara yolcusuyum
DD ama çok büyük değildii ayrıca akşam yemeğindeee az yedim 3 balık değil 2 tane yedimm 100 gr bile yoktu
sabaha 60.500 çıkacağım inş.
off ya ben yine grip oldum daha yeni atlatmıstım dün gece bogazım agrımaya basladı bgn nefes alamıyorum bir de öğrenciler var.bayram öncesi olur mu bu yaa...inşallah gecen seferki gibi 2 hafta fln sürmez
evet yani belki bana dememiştir sannmıyorum ama demişte olanilirparanoyak gibi oldum...yani geçen gece kayınvalidemlere gitmiştim defneyi çok görmek istemiş kayınpederim..ordan geç dönemüştüm defne de beş dakka durmadı sürekli ağladı araba olmayınca hemende dönememiştim hemen girip cezaya kalmayım diye yazmıştım zaten sitede kimsede yoktu belirtmiştimde ama bana değildir yaa...değildir dimi
iyim canım sen nasılsın yeni işin hayırlı olsun tatlım bu arada
sabah
1 poğaça
1 bardak çay
öğle
3 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
akşam
sobanın fırınına patates atmışrık
2 küçük patatas baharatta attım
2 bardak çay
ara
1 elma
off ya ben yine grip oldum daha yeni atlatmıstım dün gece bogazım agrımaya basladı bgn nefes alamıyorum bir de öğrenciler var.bayram öncesi olur mu bu yaa...inşallah gecen seferki gibi 2 hafta fln sürmez
bu menünü çok begendim kaptancım yaa... ben bozuyorum sürekliii( sanırım eve tartı almam gerekiyorr
ben buraya girince kimse benimle konuşmuyor 3 kişi dışında..acaba bende mi sorun var..melekayse mihrace ve kaptanım dışında yazan olmuyor..
gruplaşma mı var yanlış mı hissediyorum(
tatlım ondan değil ama tabiki alınacaz sonuçta bi çaba sarfediyoruz buraya..ben mesela sabah kalkar kalkmaz belki gün içinde işim olur yapamam diye defneyi bile kucaklamadan sayımları yapıyorum...yani ayşeye kızmıyorum tabikide bi sıkıntısı olduğunda dile getirecek ben rahatsız olsam bende getirim mesela sude ve originden rahatsız oldum isim olarak belirtip aslıya söledim oda isim olarak belirtse iyi olurmuş çünkü ben iki gün önce tamda ayşenin dediği gibi sadece 7 mesaj hakkını doldurup çıktım..izin almaya fırsatım olmadı çünkü o kadar geç döeneceğimi düşünemedim...
canım durmadan tartılmakta iyi değil ama böyle kendini engelleyeceksen eğer olabilir
bu arada yarın bildirimi yapmayı unutma öğle 12 ye kadar
yaaaaa geçmi olsun hastaaaa olmaa yenideişe başladınnn dikkat et olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?