Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu menünü çok begendim kaptancım yaa... ben bozuyorum sürekliii( sanırım eve tartı almam gerekiyorr

tatlım ondan değil ama tabiki alınacaz sonuçta bi çaba sarfediyoruz buraya..ben mesela sabah kalkar kalkmaz belki gün içinde işim olur yapamam diye defneyi bile kucaklamadan sayımları yapıyorum...yani ayşeye kızmıyorum tabikide bi sıkıntısı olduğunda dile getirecek ben rahatsız olsam bende getirim mesela sude ve originden rahatsız oldum isim olarak belirtip aslıya söledim oda isim olarak belirtse iyi olurmuş çünkü ben iki gün önce tamda ayşenin dediği gibi sadece 7 mesaj hakkını doldurup çıktım..izin almaya fırsatım olmadı çünkü o kadar geç döeneceğimi düşünemedim...

tezzi için birşeyler yapıyorrrrr:))
aman ii yapmışssın defenyede odun taşıtırlar falan ay elinde bir odunla ne şirin olur kız bıdıkkk kendinden büyük :)) ısırmalık ısırmalık hehe:)
ay aman düzelir sinir olma gerçi bebişin varrr ama olsun gelir yakındaaa

DD ama çok büyük değildii ayrıca akşam yemeğindeee az yedim 3 balık değil 2 tane yedimm 100 gr bile yoktu
sabaha 60.500 çıkacağım inş.

aaa inşallah canım yaa ben de bi görsem o rakamları nasıl mutlu olurum anlatamam..ee senin hedefe bişi kalmadı canım yeni hedef yapıcan mı yapmalasın bence gitmemelisin hemen...

off ya ben yine grip oldum daha yeni atlatmıstım dün gece bogazım agrımaya basladı bgn nefes alamıyorum bir de öğrenciler var.bayram öncesi olur mu bu yaa...inşallah gecen seferki gibi 2 hafta fln sürmez

geçmiş olsun canım aynı şey bendede var inş hastalanmam

yok kuzum sana değildir ya bir kerecikten bişey olmaz
zaten daha önce de katıldığımı söyledim ayşeye bu konuda
bu 7 mesaj olayını görevmiş gibi yapmayalım 7 mesaj bitti hadi by olmasın tabi herkesin işi olabilir ama bunu sürekli hale getirmeyelim ayşeninde rahatsız olduğu durum bu ve haklı bencede

ben buraya girince kimse benimle konuşmuyor 3 kişi dışında..acaba bende mi sorun var..melekayse mihrace ve kaptanım dışında yazan olmuyor..
gruplaşma mı var yanlış mı hissediyorum(

iyim canım sen nasılsın yeni işin hayırlı olsun tatlım bu arada

ben de iyi sayılırım cnm yorgunum brz ve grip oldum nefes alamıyorum sağol tatlım cok mutluyum kuzenimle aynı okuldayız coğu öğretmeni kuzenim sayesinde tanıyodum zaten yabancılık cekmiyorum ondan:)

hakatennn bayılıyorum senin menülerineeeeeeeeeeeee afiyet olsun canım yaaa

off ya ben yine grip oldum daha yeni atlatmıstım dün gece bogazım agrımaya basladı bgn nefes alamıyorum bir de öğrenciler var.bayram öncesi olur mu bu yaa...inşallah gecen seferki gibi 2 hafta fln sürmez

yaaaaa geçmi olsun hastaaaa olmaa yenideişe başladınnn dikkat et olurmuu

bu menünü çok begendim kaptancım yaa... ben bozuyorum sürekliii( sanırım eve tartı almam gerekiyorr

canım durmadan tartılmakta iyi değil ama böyle kendini engelleyeceksen eğer olabilir
bu arada yarın bildirimi yapmayı unutma öğle 12 ye kadar

ben buraya girince kimse benimle konuşmuyor 3 kişi dışında..acaba bende mi sorun var..melekayse mihrace ve kaptanım dışında yazan olmuyor..
gruplaşma mı var yanlış mı hissediyorum(

yok cnm takımda gruplaşma ben sana yazcaktım ama araya giremedim ne zamandır böyle düşünmene üzüldüm görüyodum seni ama muhabbetin arasına pat diye giremedim
ilkin ben izmitte oturuyorum 1 seneden fazladır bu takımdayım.bekarım ama erkek arkım var inş evlencez daha bgn ücretli öğretmenliğe basladım gecici tabii.formasyon almaya calıştım bu sene olmadı.ben de kpss ye hazırlanıp düz memur olmayı düşünüyorum.bransım edebiyat...aklıma bişey gelmiyo başka:)

:))) yaramazzzzz bak bakk :)) ben birşey demiyorum bence regl dönemindesin diye hassassın

sabah aç karna yeşil çay
yarım saat sonra cornflakes 200 gr yağsız süte
ara 2 tepeleme kaşık yoğurt
öğlen sebzeli mercimek çorbası
ara ananas kurusu (ilk defa yedim çok güzel bişeymiş )
akşam eşim etli pide getirmiş bende yarısının yarısını yedim yani bir dilim gibi
bol salata ve bir bardak ayran
bol bol su içtim (durmadan tuvalete gidesim geliyor sular yok yaa sinir oldum valla )

canım durmadan tartılmakta iyi değil ama böyle kendini engelleyeceksen eğer olabilir
bu arada yarın bildirimi yapmayı unutma öğle 12 ye kadar

sabahtan eczaneye gidicem o yüzden bugün tartılmadım canım.. 12 ye kadar bildiririm umarım gram eksilmişimdir bu arada önceki yazdıgımı okudunmu bilmiyorum ama burada bazı kişiler bana hiç yazmıolar

yaaaaa geçmi olsun hastaaaa olmaa yenideişe başladınnn dikkat et olurmuu

cnm oldum bile sağol hap fln yutcam şimdi sprey sıkcam dün uyuyamadım bogazımın agrısından burnum da tıkalıydı.bogaz ve burun spreyi sıkıp uyudum bgn de öle yapcam yoksa nefes alamıyorum ve bgn beni çok bagırttılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…