- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.161
hakatennn bayılıyorum senin menülerineeeeeeeeeeeee afiyet olsun canım yaaa
oo ailen ankarada mı kaptanımm ?? bayramı güzel baklavalar ne sarmalar içinde geçiriceksin dikkatli ol emi
:))) yaramazzzzz bak bakk :)) ben birşey demiyorum bence regl dönemindesin diye hassassın
ben buraya girince kimse benimle konuşmuyor 3 kişi dışında..acaba bende mi sorun var..melekayse mihrace ve kaptanım dışında yazan olmuyor..
gruplaşma mı var yanlış mı hissediyorum(
ben buraya girince kimse benimle konuşmuyor 3 kişi dışında..acaba bende mi sorun var..melekayse mihrace ve kaptanım dışında yazan olmuyor..
ara ananas kurusu (ilk defa yedim çok güzel bişeymiş)
sabahtan eczaneye gidicem o yüzden bugün tartılmadım canım.. 12 ye kadar bildiririm umarım gram eksilmişimdirbu arada önceki yazdıgımı okudunmu bilmiyorum ama burada bazı kişiler bana hiç yazmıolar
ayrıca ben sana sabah nasılsın yazmıştım aşk olsun yane küstüm zaten alınma modundayım bgn
benim çıkmam gerekiyo arkadaşlarr ders için gece mesaim başladııgörüşmek üzere yarın hepinizin iyi haberlerini görmek istiyorum burdaa öpüldünüzz
ayrıca ben sana sabah nasılsın yazmıştım aşk olsun yane küstüm zaten alınma modundayım bgn
ben de iyi sayılırım cnm yorgunum brz ve grip oldumnefes alamıyorum sağol tatlım cok mutluyum kuzenimle aynı okuldayız coğu öğretmeni kuzenim sayesinde tanıyodum zaten yabancılık cekmiyorum ondan:)
pardon canımm seni unutmuşummm:)) bende alıngan moddayım kusura bakma
aaa bka buda bugünn alınganlık yapıyor ay herkes hassass((
pardon canımm seni unutmuşummm:)) bende alıngan moddayım kusura bakma
geçmiş olsun canım dikkat et burda havalar yeni soğumaya başladı bende ince giyinmişim bgn çok üşüdüm inşallah hastalanmam bende... canım insanın sevdiği ve istediği mesleği yapması kadar güzel bişey yok çok allahta utandırmasın sorunsuz geçsin bu öğretim yılın öğretmen hanım:107::107::107::107:
geçmiş olsun canım dikkat et burda havalar yeni soğumaya başladı bende ince giyinmişim bgn çok üşüdüm inşallah hastalanmam bende... canım insanın sevdiği ve istediği mesleği yapması kadar güzel bişey yok çok allahta utandırmasın sorunsuz geçsin bu öğretim yılın öğretmen hanım:107::107::107::107:
aaa bka buda bugünn alınganlık yapıyor ay herkes hassass((
aaa inşallah canım yaa ben de bi görsem o rakamları nasıl mutlu olurum anlatamam..ee senin hedefe bişi kalmadı canım yeni hedef yapıcan mı yapmalasın bence gitmemelisin hemen...
tamam canım iyi geceler
aahhh canım gel sen benim şefkatli tombul kollarıma
aslında sana şimdi ne çok iyi gelir ben biliyom bir parça çikolata
ama olmaz yarın tartı günü
süresiz olarak alınganlığı kaldırıyorum bu bir emirdir
sabah aç karna yeşil çay
yarım saat sonra cornflakes 200 gr yağsız süte
ara 2 tepeleme kaşık yoğurt
öğlen sebzeli mercimek çorbası
ara ananas kurusu (ilk defa yedim çok güzel bişeymiş)
akşam eşim etli pide getirmiş bende yarısının yarısını yedim yani bir dilim gibi
bol salata ve bir bardak ayran
bol bol su içtim (durmadan tuvalete gidesim geliyor sular yok yaa sinir oldum valla )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?