Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hakatennn bayılıyorum senin menülerineeeeeeeeeeeee afiyet olsun canım yaaa

sağol canım

oo ailen ankarada mı kaptanımm ?? bayramı güzel baklavalar ne sarmalar içinde geçiriceksin dikkatli ol emi

evet canım ankarada bilmiyorum kızkardeşim tatlı yapacak mı yapmazsa tatlı yok yapmasada daha iyi zaten

ben buraya girince kimse benimle konuşmuyor 3 kişi dışında..acaba bende mi sorun var..melekayse mihrace ve kaptanım dışında yazan olmuyor..
gruplaşma mı var yanlış mı hissediyorum(

yanlış hissediyorsun tabikide kim kiminle gruplaşacak ki

canım ben seni görmedim ondan konuşmadım nasılsın bakalım

benim çıkmam gerekiyo arkadaşlarr ders için gece mesaim başladıı görüşmek üzere yarın hepinizin iyi haberlerini görmek istiyorum burdaa öpüldünüzz

ben buraya girince kimse benimle konuşmuyor 3 kişi dışında..acaba bende mi sorun var..melekayse mihrace ve kaptanım dışında yazan olmuyor..

ayrıca ben sana sabah nasılsın yazmıştım aşk olsun yane küstüm zaten alınma modundayım bgn

ara ananas kurusu (ilk defa yedim çok güzel bişeymiş )

onun kurusunuda mı yapmışlar

sabahtan eczaneye gidicem o yüzden bugün tartılmadım canım.. 12 ye kadar bildiririm umarım gram eksilmişimdir bu arada önceki yazdıgımı okudunmu bilmiyorum ama burada bazı kişiler bana hiç yazmıolar

canım şimdi okudum pinkcat yani ilkin cevap yazmış sana kasti bişey olarak algılama sakın takımımızd agruplaşma yok o an denk gelmedi demek sakın böyle düşünme

aaa bka buda bugünn alınganlık yapıyor ay herkes hassass((

benim çıkmam gerekiyo arkadaşlarr ders için gece mesaim başladıı görüşmek üzere yarın hepinizin iyi haberlerini görmek istiyorum burdaa öpüldünüzz

tamam canım iyi geceler

ayrıca ben sana sabah nasılsın yazmıştım aşk olsun yane küstüm zaten alınma modundayım bgn

aahhh canım gel sen benim şefkatli tombul kollarıma
aslında sana şimdi ne çok iyi gelir ben biliyom bir parça çikolata
ama olmaz yarın tartı günü

bu hafta uzun süredir 1 aydır yaklaşık görmediim kuzenim zayıflamıssın dedi:))))
63.7 kiloyumm

ben de iyi sayılırım cnm yorgunum brz ve grip oldum nefes alamıyorum sağol tatlım cok mutluyum kuzenimle aynı okuldayız coğu öğretmeni kuzenim sayesinde tanıyodum zaten yabancılık cekmiyorum ondan:)

geçmiş olsun canım dikkat et burda havalar yeni soğumaya başladı bende ince giyinmişim bgn çok üşüdüm inşallah hastalanmam bende... canım insanın sevdiği ve istediği mesleği yapması kadar güzel bişey yok çok allahta utandırmasın sorunsuz geçsin bu öğretim yılın öğretmen hanım:107::107::107::107:

sağol canım iyi dileklerin için inşallah sorunsuz gecer dediğin gibi:)

bizim burda bugün lapa lapa kar yağdı bir görsen
ben geçen sene her ay eve gidiyordum yazın dönüşü buraya gelirken bavul dolmuştu çizmemi alamadım nasıl olsa bir ay sonra gelir götürürüm dedim bu sende hiç gitmedim eve sabah kar yağınca üste kaban alta yazlık ayakkabı süper bir uyum oldu bugün ne giyseme katılsam kesin birinciydim

aaa inşallah canım yaa ben de bi görsem o rakamları nasıl mutlu olurum anlatamam..ee senin hedefe bişi kalmadı canım yeni hedef yapıcan mı yapmalasın bence gitmemelisin hemen...

ay göreceğizz inş. merak etmeee hepimiz göreceğizzz çok mücadele ediyoruzz yemek yemeyi sevenler olaraka nekadar büyül bir fedakarlıkkk
yapacağım canım ama çok minik olacakkk boyum uzun o yüzdenn çirkinleşiyorum çok zayıflayıncaaaa abartmaman gerek

tamam canım iyi geceler

aahhh canım gel sen benim şefkatli tombul kollarıma
aslında sana şimdi ne çok iyi gelir ben biliyom bir parça çikolata
ama olmaz yarın tartı günü

sıkı sıkı sararmısın beni off ne bir parçası kocaman bi kare çikolata yiyebilirim şimdi ama korkma evde yok bu saatte gidipte alamam ben bgn zaten dayanamayıp tartıldım dün çok yedim diye bi bakıyım dediydim ama hiçte korktuğum gibi olmadı hastalanacağım halde güzel vermişim

DDd afiyet olsun canım çok güzel bir menüüü tam telafi günü olmuş gerçektennn
hehe sular olmadığı içindi psikolojik sanıırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…