- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.181
bizim burda bugün lapa lapa kar yağdı bir görsen
ben geçen sene her ay eve gidiyordum yazın dönüşü buraya gelirken bavul dolmuştu çizmemi alamadım nasıl olsa bir ay sonra gelir götürürüm dedim bu sende hiç gitmedim eve sabah kar yağınca üste kaban alta yazlık ayakkabı süper bir uyum oldu bugün ne giyseme katılsam kesin birinciydim
bu hafta uzun süredir 1 aydır yaklaşık görmediim kuzenim zayıflamıssın dedi:))))
63.7 kiloyumm
yaa ben en son bu kadar hassas olduğumda hamile kalmıştım ya yarın yine gidip test alacam off her ay dönümünde bu gerilime dayanamıycam bayram bi geçsinde ilk işim doktora gidip bu işi halletmek olacak
sıkı sıkı sararmısın benioff ne bir parçası kocaman bi kare çikolata yiyebilirim şimdi ama korkma evde yok bu saatte gidipte alamam ben bgn zaten dayanamayıp tartıldım dün çok yedim diye bi bakıyım dediydim ama hiçte korktuğum gibi olmadı hastalanacağım halde güzel vermişim
ayy valla ayşe de hastaydıı acaba oda ondan mı yazdıydı ki onları oy oy oy bu kadar kadın bi araya gelirse olacağı bu tabii
cnm oldum bile sağol hap fln yutcam şimdi sprey sıkcam dün uyuyamadım bogazımın agrısından burnum da tıkalıydı.bogaz ve burun spreyi sıkıp uyudum bgn de öle yapcam yoksa nefes alamıyorum ve bgn beni çok bagırttılar
bencede şok olacakkk kızlar bu akşam nekadar hızlı ilerliyor sayfalar maşallah bizeeayy olabilir..ama yani aslında kızmadım sadece banaysa diye üzüldüm biraz...yarın ayşe buları okuyunca şok olacak
benim çıkmam gerekiyo arkadaşlarr ders için gece mesaim başladııgörüşmek üzere yarın hepinizin iyi haberlerini görmek istiyorum burdaa öpüldünüzz
ayrıca ben sana sabah nasılsın yazmıştım aşk olsun yane küstüm zaten alınma modundayım bgn
kalın çoraplarla giyseyidn bari yeni iyileştin zati birdaha hastalanma...nasıl severim karı anlatamam sana anneme her kurban bayramında giderdik kar olurdu ama iki kıştır denk gelmemişti şimdide oraya da yağıyormuş biz gidemiyoruz
kızlar ben yatıyorum artıkın..hepinizi çok seviyorum ayşeyide çok seviyorum artık idare edecez bazı zamanlar da birbirimizi.burda kötü kalpli kimse yok çünkü..iyi geceler hepinize yaru kuşlarım
yaa ben en son bu kadar hassas olduğumda hamile kalmıştım ya yarın yine gidip test alacam off her ay dönümünde bu gerilime dayanamıycam bayram bi geçsinde ilk işim doktora gidip bu işi halletmek olacak
kızlar ben yatıyorum artıkın..hepinizi çok seviyorum ayşeyide çok seviyorum artık idare edecez bazı zamanlar da birbirimizi.burda kötü kalpli kimse yok çünkü..iyi geceler hepinize yaru kuşlarım
tamam cnaım iyi geceler bende yatcam birazdan üşüdüm hastalanmaya meyilliyim zaten artık sabah erken kalkıp hazırlarım bavulu
ii geceler fıstıkkkkkkkkkkk aman hastalanmak ysak
tamam cnaım bu arada cuma günü bildirim olsun mu olmasın mı oylaması yapılıyor takımda çoğunluk olması yönünd eben 14. takım oalrak olsun dedim ama şuana kadar 4 grup olmasın bizimle birlikte 2 grup olsun demiş bakalım diğerleri ne diyecek
tamam cnaım bu arada cuma günü bildirim olsun mu olmasın mı oylaması yapılıyor takımda çoğunluk olması yönünd eben 14. takım oalrak olsun dedim ama şuana kadar 4 grup olmasın bizimle birlikte 2 grup olsun demiş bakalım diğerleri ne diyecek
kızlar ben yatıyorum ii geceler:)
sanırım olmayacak nedersin öyle gibi geliyorr ama olması taraftarıyım
kızlar ben yatıyorum ii geceler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?