Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kalın çoraplarla giyseyidn bari yeni iyileştin zati birdaha hastalanma...nasıl severim karı anlatamam sana anneme her kurban bayramında giderdik kar olurdu ama iki kıştır denk gelmemişti şimdide oraya da yağıyormuş biz gidemiyoruz

bu hafta uzun süredir 1 aydır yaklaşık görmediim kuzenim zayıflamıssın dedi:))))
63.7 kiloyumm

çok sevindim canım

yaa ben en son bu kadar hassas olduğumda hamile kalmıştım ya yarın yine gidip test alacam off her ay dönümünde bu gerilime dayanamıycam bayram bi geçsinde ilk işim doktora gidip bu işi halletmek olacak

anam yoksaa

sararım canım sarmam mı
iyikide yokmuş ha

ayy valla ayşe de hastaydıı acaba oda ondan mı yazdıydı ki onları oy oy oy bu kadar kadın bi araya gelirse olacağı bu tabii

((( geçmiş olsun canımm meyve yemiyorsunuz ondann bu takımda en çok meyve yiyen benim yaaaa meyve yiyin bol boll

kızlar ben yatıyorum artıkın..hepinizi çok seviyorum ayşeyide çok seviyorum artık idare edecez bazı zamanlar da birbirimizi.burda kötü kalpli kimse yok çünkü..iyi geceler hepinize yaru kuşlarım

benim çıkmam gerekiyo arkadaşlarr ders için gece mesaim başladıı görüşmek üzere yarın hepinizin iyi haberlerini görmek istiyorum burdaa öpüldünüzz

ii geceler canımmm ii çalışmalarrrr(kızz biz arkadaş istiyoruzzzzz paylaşım istiyoruzz neden dışlayalım bas bağırıyoruzz hehe :) sende benim gibi her paylaşıma maydanoz oll bak nasıl cevap veriyor millet

öyle yaptım zaten çok rüküşüm ben ya zaten şuan ben kilomdan dolayı boyda kısa sadece örtünüyorum giyinmiyorum istediğim şeyleri giyemiyorum olmuyor

kızlar ben yatıyorum artıkın..hepinizi çok seviyorum ayşeyide çok seviyorum artık idare edecez bazı zamanlar da birbirimizi.burda kötü kalpli kimse yok çünkü..iyi geceler hepinize yaru kuşlarım

tamam cnaım iyi geceler bende yatcam birazdan üşüdüm hastalanmaya meyilliyim zaten artık sabah erken kalkıp hazırlarım bavulu

Son düzenleme:
yaa ben en son bu kadar hassas olduğumda hamile kalmıştım ya yarın yine gidip test alacam off her ay dönümünde bu gerilime dayanamıycam bayram bi geçsinde ilk işim doktora gidip bu işi halletmek olacak

aaaa gününmü geçti yoksaaaaaa :)) dr a gidip neyi hallettireceksin kızzz merak ettim

ii geceler fıstıkkkkkkkkkkk aman hastalanmak ysak

tamam cnaım bu arada cuma günü bildirim olsun mu olmasın mı oylaması yapılıyor takımda çoğunluk olması yönünd eben 14. takım oalrak olsun dedim ama şuana kadar 4 grup olmasın bizimle birlikte 2 grup olsun demiş bakalım diğerleri ne diyecek

sanırım olmayacak nedersin öyle gibi geliyorr ama olması taraftarıyım

banada öyle geliyor bakalım canım inş yapılır bildirim tatil değil ki herkes evind eişinde olcak bir neden yok yapılmaması için
canım ben çıkıyorum artık öpüyorum seni koacaman ancak cumartesi görüşürüz yarın izinliyim öğle bildirim yapcam okul çıkışı yollara düşcem gece eve varırım cumartesi görüşmek üzere inş canım

kızlar ben yatıyorum ii geceler:)

iyi geceler canım

kızlar bu sefer kararlıyım, takıma geldim. kilom 68. etap 201.de hamilelik sebebiyle izine ayrılmıştım.düzenli paylaşımda bulunmam çok zorama zorlicam kendimi
ilki 3 yaşında diğerleri de 2 aylık ikizlerim 3 çocukla işim zor. her geçen gün emzirmeme rağmen kilo alıyorum, tabi sınırsız yediğim için
normal yesem kilo bile veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…