Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

polis cağır ama kapıyı acıp karışma sakın aman ..

yok yaa karışmam ne karışıcam aradım zatende oporötör kadın oraya bir ekip yollandı zaten dedi benden önce arayn olmuş yanii...off ama kadın çok bağırıyor bizim tam alt katımız ben inmem bile hiç sevmem böle şeyleri izlemeyi psikoljim bozulur...

ama ayrı ayrı cekiyorumüst karın mide yan karın hepsi 200 ediyor.şeklini değiştirerek cekiyorum yani

tamam canım sen toplamını yazmışsın iyi o zaman bende 30 karın 20 şer kol çalışacam ama bacak çalışmıycam zaten bisiklette çalışıyor yaa birde senin alette dambıllar var sanırım kol ağırlıkları dimi..yan yağlar için çalışırken sağa sola eğiliyorsun ya dambıllarda elinde olsun daha çabuk sonuç alırsın

Son düzenleme:
ben de sanırım bazen böyle yapacam, 7 ayrı mesaj yerine toptan alıntı yapsak dacevaplasak olmaz mı?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım:))))))))))))

teşekkürler iyilik takıma alındımsa yeniyim, sen nassın bakem ?

ben geldim kızlar boş dersim vardı okuldan giriyorum napıyosunuz..
az önce bir pogaca yedm bir bardak çay eşliğinde:)

pinkcadı:) sen ücretli öğrtmenlik yapmaya devam mı ediyorsun atandın mı görüşmeyeli?

kızlar şimdi ben 3 mesaj yazdım sayılır değil mi, sayılsın yaw, sayılsın...zamandan tasarruf çünkü

ben dambıl yerine 4.5 kiloluk veledi kucağımda taşıyorum hem saallanmış oluyor sıpa:)

inşallah fiyona ben de başaracağımı düşünüyorum, şimdi de koro halinde ağlıyorlar çıkmam lazım

var var dambılım onla yapıyorum zaten kuzu yan yağ pıtırcıklarımiçin..

Son düzenleme:
ayşem benimde spor yapmam lazım bacaklarım inceldilerDDD sıkılaştırmam lazımm bugündne itibaren platese başlıyorummmmm

sabah gittim tartıldım(( ama sonuç kötüü 78.100kg sanırım fazla kaçırdım uff yaaa(

çizelgen güncelse 700 gr bir haftada cok iyi

bu arada kızlar en sağlıklı kilo şöyle veriliyormuş.kitapta okudum.kilonuzu alıyorsunuz mesela benim 65.7 diyelim bunu 10'a bölüyorsunuz.650 gram ediyor. ben haftada 650 gram falan vermeliymişim.ama her hafta tartılmamak lazımmış ayda bu sonuca ulaşmak lazımmış.yani ay sonunda 650grx4 hafta=2,600 kg en ideal kilo verme şekliymiş.zayıfladıkça kilo verme miktarıda azalacak tabiki..cokkk mantıklı geldi bana..siz ne diyorsunuz?

hıms evet mantıklıı sevdim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…