Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence Özge daha fazlak kilo verdi.daha regl falan olmadı eger olursa haftaya daha iyi sonuçlar görecek bence

merhaba hoş geldin canımm sen yeterki iste azimli oll alırız aramızaa taibiki çokta mutlu oluruzzz:))
hayatımm hoş geldin diyelim önce bir kendinden bahseet kaç kilosun hedefin kaç boyun kaç,
hergün min.7 mesaj yazma şartımız varr
günlük öğünlerini yazıyorsun birbirmizi uyarıyoruz fazla yiyince tavsiyelrde bulunuyıruz, bu çok motive ediyor bir hafta deneme süren var canımm
takım kaptanımız var aslı (aynalar) senin isteğinie göree takıma alacak,
şimdilik böyle

:)))) herkes mutluu hehe negüzel hakaten tebrik ederimm:)

ay bende kilo kilo bildirimi yapayım..
regl olmama ve de (afedersiniz) tuvalete cıkamama ve çok şiş omama ragmen 65.7 gösteriyorum.bu benimiçin iyi bir şey regl bittiğinde 65'e inmiş olabilirim.

iyi tabi 600 gr mı gitmiş ne az olur mu çok iyi vermişsin reglin bitince dahada gider..

bu hafta birinciliğee oynuyoruzzz sanırım yaaa valla içim kıpır kıpır oldu herkes güzel kilo verdiiii çok mutluyumgüzel şeyler görünce bugün ay kızlar hepinizi tebrik ederim

kızlar bende kilomu yazıyorummm 60.200 :))) yeni hedef belirleyeceğimm yoksa yakında mezun olucağım(((
küçük bir hedef belirleyeyim bu haftaaa
Eki Görüntüle 284511

ilkoşun ayaklarıııı ilahi kız bide gösteriyo dur haftaya bende çekip koyayımçok güzel vermişsin yavruş benim hedef kiloma yaklaşmışsın sen...evet yeni hedef belirle bence de 56 ol mesela çok az değil bence hamile kalınca fazlasıyla alıcan zaten verebildiğin kadar vermeye bak sen

bence Özge daha fazlak kilo verdi.daha regl falan olmadı eger olursa haftaya daha iyi sonuçlar görecek bence

hımsss bencee önemli olan bu haftaa herkesinmotivasyonunun yüksek olmasıymışş herkes verdiiii bir kaptanla orjin kaldı öğrenemediğimiz kaptan vermiştireminim :)))
orjini merka ediyorum:))))

kızlar bende bir miktar çatlak var..bir krem varmış çok iyiyiymiş lierac diye kullanan var mı?

bende çok miktar çatlak var karnımda hiç yok allaha şükür ama bacaklarım çatladı benimde sen kullan işe yararsa bende kullanıyım..ama çatlak bi deri altı problemi olduğu için üstten sürülen kremlerin hiç bi işe yaramadığını duymuştum sadece lazer ışın tedavisi çözümmüş sanırım tatlım

ee tekrar alma riskin var çünkü kilo korumada da dikkat etcen işte..kilo verildikten sonra diyetisyenler devam ettiriyolar 1 yıl falan kilosunu koruması için kiloluları

hımssss DD anladımmm tamam canım, dediğin gibi korumaya alayım. birde baktım kilo vermeye devam ediyorum az az yazacağımmm buraya sizden ayrılmak zor gelir çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…