- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.261
canımyaa tebrik ederim hakaten sende özgedee regl dönemindesiniz ona rağmen vermişssiniz süpersinizz
vee ben sizin dediğinizee geldim demiştin ya reglden sonra bak düşecek kilon göreceksin diye hakiaktende öyle oldu
Özge dövecem seni vallaha..regl olmadın ondan dolayı alınganlığına veriyorum..kıs çocugun var ailede problemin cıkıyor calısıyosun yine yazıyosun ben sana bişi dermiyim hiç bebemmmmmmmmm...
arkadaslar bende zayıflamak istiyorum aranıza benıde alırmısınız(( neler yapıyorsunuz bende sureklı görüyordum baslıkları ama bır turlu katılamadım neler yapıosunuz baanda anlatırmısınız ( 30:
vayyyy süpersin Allahım bende bu rakamı görecek miyim?
nasıl yani nedemek oooo nası koruma programıoooo süpersin cnm süperrr..sen koruma programına sok kendini..
afiyet olsun canımcımmm dün sen yokken neler neler olduDD hehe en son özge dediki ayşe görürseçok olucak
ilknur al sana bir sürü kupaa sonunda 100 ü geçtin
aynalar 45 :13::13::13:
mihrace 103
pinkcat 18
melekayşe 23
origin 9 :79::79::79:
emidaf 12 :94::94::94:
fiyona 42 :92::92::92:
nazco izinli
fatta izinli
:)))) herkes mutluu hehe negüzel hakaten tebrik ederimm:)saol canım dün tartıldığımda biraz daha fazlaydı..bende şaşırdım bu kadar beklemiyordum toplasan haftada 3 kez spor yapabildim ama işe yaramış demekki..aslında ben en çok koşturmacadan zayıfladım birde kayınpederimin olayından da oldu biraz...sonuç olarak iyi oldu ama :))))))
ay bende kilo kilo bildirimi yapayım..
regl olmama ve de (afedersiniz) tuvalete cıkamama ve çok şiş omama ragmen 65.7 gösteriyorum.bu benimiçin iyi bir şey regl bittiğinde 65'e inmiş olabilirim.
nasıl yani nedemek oooo nası koruma programı
kızlar bende kilomu yazıyorummm 60.200 :))) yeni hedef belirleyeceğimm yoksa yakında mezun olucağım(((
küçük bir hedef belirleyeyim bu haftaaa
Eki Görüntüle 284511
bence Özge daha fazlak kilo verdi.daha regl falan olmadı eger olursa haftaya daha iyi sonuçlar görecek bence
eline sağlık cnm sen gel bakıyım bi buraya
kızlar bende bir miktar çatlak var..bir krem varmış çok iyiyiymiş lierac diye kullanan var mı?
ee tekrar alma riskin var çünkü kilo korumada da dikkat etcen işte..kilo verildikten sonra diyetisyenler devam ettiriyolar 1 yıl falan kilosunu koruması için kiloluları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?