- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.281
bende çok miktar çatlak var karnımda hiç yok allaha şükür ama bacaklarım çatladı benimde sen kullan işe yararsa bende kullanıyım..ama çatlak bi deri altı problemi olduğu için üstten sürülen kremlerin hiç bi işe yaramadığını duymuştum sadece lazer ışın tedavisi çözümmüş sanırım tatlım
ilkoşun ayaklarııııilahi kız bide gösteriyo dur haftaya bende çekip koyayım çok güzel vermişsin yavruş benim hedef kiloma yaklaşmışsın sen...evet yeni hedef belirle bence de 56 ol mesela çok az değil bence hamile kalınca fazlasıyla alıcan zaten verebildiğin kadar vermeye bak sen
Özge sana daha önce çağrı yaptım görmemişsindir..spor yapıyomusun hani beraber başlıyoduk?
ayy teşekkür edeirm canım vallaa sanada işkence yaptım hee say sat bitmedi dimi
bu hafta birinciliğee oynuyoruzzz sanırım yaaa valla içim kıpır kıpır oldu herkes güzel kilo verdiiii çok mutluyumgüzel şeyler görünce bugün ay kızlar hepinizi tebrik ederim
merhaba elif hoş geldin
maşallah sana 3 tane bebişin var hemde biri 3 yaşında diğerleri 2 aylık Allah nazarlardan saklasınnnn kolay gelsing erçekten zorr bir dönemdesin:))
aramızda görmekten mutlu oluruzzz senide ama kaptan paylaşım konusundaaa ısrarlıdırrr en azından 7 mesaj sayını doldurmaya çalış canımmmm
bi arkadaşım kullandı,forumada baktım..cok düzeltmiş cnm.deriyi onarmıyo zaten çatlağı sıkılaştırmış yaklaştırmış.pürüzlü görünümü düzeltmiş ben pek kreme falan inanamazdımama gerçekte iyi olmuş bugun sipariş verecem bide indirimli buldum netten
dün yapamadım çünkü işte çok yoruldum ondan önceki gün yaptım 40 dk bisiklete bindiydim tatlım ama yazamadım...hadi bgn itibairyile başlayalım ama şöle bişi yapalım ayşem sabah erken giriyoz ya biz forma o zaman yapacağımız sporları yazalım akşamda uyup uymadığımızı yazalım olurmu??
:))) ilkoşun kokulu ayaklarıhahaha:)) sabah çektim eşimin telefonuyla görüntüsü daha net diyee çantasınada aktarma kablosunuda koydum az önce msn den yazdım hayatımm telefonunda fotom var gönderirmisin diye ehehe sabah söylemiştim evden çıkarken :)))
böyle daha ok motive oluyorumDDD
canımm 56 çok zayıf benim için kızzzz şimdib ile herkes kızıyor çok zayıfladın diye 56 ya düşersemmm 36 beden olurum okadar fazla gelir
kızlar apartmanda biribirini öldürüyesiye dövüyor sanırım çığlıklar küfürler havada uçuşuyor herkes kapısını açmış polis çağırsam mı ki çok tırstım :18::18::18::18:
:)))) hehee saol hayatımmvalla bgn son sayımımdı son dakika golü oldu bu bana :))
tamam canımbebenin birinin altını açtım bez aramaya geldim bak bu arada mesaj yazıyom:) emeğimi gör captaiiiin emeğimi...gidim de popişi üşümesin
tamam canımbebenin birinin altını açtım bez aramaya geldim bak bu arada mesaj yazıyom:) emeğimi gör captaiiiin emeğimi...gidim de popişi üşümesin
evet canım bende çok güzel şeyler gördüm herkes güzel kilolar vermiş ama biz sayı olarak çok azız olmazsak ondan birinci olamayız...bende burdan herkesi tebrik ediyorum bu hafta çok güzel bir hafta olmuş arkidişlerim...
tamam daha mantıklı iş yoğunluğuna göre ayarlarız.o zman ben bugün 35 dak.eliptik yaparım 200 mekik,100 kol.100 yandaki beldeki yağlar,100 de bacak hareketi işimiz olsa bile zorlayalım bunun içinok?
kızlar apartmanda biribirini öldürüyesiye dövüyor sanırım çığlıklar küfürler havada uçuşuyor herkes kapısını açmış polis çağırsam mı ki çok tırstım :18::18::18::18:
aaaaaaaahhh ahhhhh 36 beden tüm pantolonlarım beni bekliyorlar 36 beden olda giy bizi giy bizi diyee........
evet canım hem sabahtan yazınca kendimizi bir nevze zorunlu hissederiz bende 35 dk bisiklet 30 karın için mekik 20 şer kol yaparım...canım günlük karın için 30 mekik çekmen yeterli oluyormuş fazlası çok fazla kas ağrısına sebep olur birde inceltmez kaslandırırmış sende gel şu mekiği 50 yap en azından 200 çok bacım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?