Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi arkadaşım kullandı,forumada baktım..cok düzeltmiş cnm.deriyi onarmıyo zaten çatlağı sıkılaştırmış yaklaştırmış.pürüzlü görünümü düzeltmiş ben pek kreme falan inanamazdımama gerçekte iyi olmuş bugun sipariş verecem bide indirimli buldum netten

:))) ilkoşun kokulu ayakları hahaha:)) sabah çektim eşimin telefonuyla görüntüsü daha net diyee çantasınada aktarma kablosunuda koydum az önce msn den yazdım hayatımm telefonunda fotom var gönderirmisin diye ehehe sabah söylemiştim evden çıkarken :)))
böyle daha ok motive oluyorum DDD
canımm 56 çok zayıf benim için kızzzz şimdib ile herkes kızıyor çok zayıfladın diye 56 ya düşersemmm 36 beden olurum okadar fazla gelir

Özge sana daha önce çağrı yaptım görmemişsindir..spor yapıyomusun hani beraber başlıyoduk?

dün yapamadım çünkü işte çok yoruldum ondan önceki gün yaptım 40 dk bisiklete bindiydim tatlım ama yazamadım...hadi bgn itibairyile başlayalım ama şöle bişi yapalım ayşem sabah erken giriyoz ya biz forma o zaman yapacağımız sporları yazalım akşamda uyup uymadığımızı yazalım olurmu??

bu hafta birinciliğee oynuyoruzzz sanırım yaaa valla içim kıpır kıpır oldu herkes güzel kilo verdiiii çok mutluyumgüzel şeyler görünce bugün ay kızlar hepinizi tebrik ederim

evet canım bende çok güzel şeyler gördüm herkes güzel kilolar vermiş ama biz sayı olarak çok azız olmazsak ondan birinci olamayız...bende burdan herkesi tebrik ediyorum bu hafta çok güzel bir hafta olmuş arkidişlerim...

tamam canım bebenin birinin altını açtım bez aramaya geldim bak bu arada mesaj yazıyom:) emeğimi gör captaiiiin emeğimi...gidim de popişi üşümesin

hangi sayfa tatlım bana da yollada bende bakiyim bi merak ettim şincik...

tamam daha mantıklı iş yoğunluğuna göre ayarlarız.o zman ben bugün 35 dak.eliptik yaparım 200 mekik,100 kol.100 yandaki beldeki yağlar,100 de bacak hareketi işimiz olsa bile zorlayalım bunun içinok?

kızlar apartmanda biribirini öldürüyesiye dövüyor sanırım çığlıklar küfürler havada uçuşuyor herkes kapısını açmış polis çağırsam mı ki çok tırstım :18::18::18::18:

aaaaaaaahhh ahhhhh 36 beden tüm pantolonlarım beni bekliyorlar 36 beden olda giy bizi giy bizi diyee........

tamam canım bebenin birinin altını açtım bez aramaya geldim bak bu arada mesaj yazıyom:) emeğimi gör captaiiiin emeğimi...gidim de popişi üşümesin

ayy yerim ben o popişleri...canım bende senin gibi taze anneyken girdim forma benimde kızım var 6 aylık ben başladığımda 3.5 aylıktı...ben güzel sonuç aldım bura sayesinde sende istikralı olursan birlikte veririz kiloları canım...

tühhh neyseee takımımız benim gönlümün birncisi:)))

tamam daha mantıklı iş yoğunluğuna göre ayarlarız.o zman ben bugün 35 dak.eliptik yaparım 200 mekik,100 kol.100 yandaki beldeki yağlar,100 de bacak hareketi işimiz olsa bile zorlayalım bunun içinok?

evet canım hem sabahtan yazınca kendimizi bir nevze zorunlu hissederiz bende 35 dk bisiklet 30 karın için mekik 20 şer kol yaparım...canım günlük karın için 30 mekik çekmen yeterli oluyormuş fazlası çok fazla kas ağrısına sebep olur birde inceltmez kaslandırırmış sende gel şu mekiği 50 yap en azından 200 çok bacım yaa

amanın canımmmm dikkat ett karışma sakın defnoşla meraklanıp gitmee ama polis çağırrr ((

ama ayrı ayrı cekiyorumüst karın mide yan karın hepsi 200 ediyor.şeklini değiştirerek cekiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…