Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy çok utandım şimdii cahilliğime ve heycanıma ver şekerim bilmiyordum:))))) hehee vallaa kızardımm bakkk

oy oyy oyy bunlar ne böyleeee kuzummmm sukoyuvermeeee telafi günü yappp ne olurrrrrrr bayrramda çok kötü kilo alınıyorr((

haklısın tatlım yaa yarın kaldıgım yerden devam edicem inşallah bayramın 1. günü falan demicemm tam gaz devamm inşallah senin nasıl gidiyor bakalım
tamam bu kararlılıkla görmek istiyoruzz snei sende bizdeee mücadelee edeceğiz ay biz kendi nefsimizi bıraktık birde etrafla mücadele ediyouz ye birşey olmaz bugün bayram cart curt(( bende korkuyorummm amaa elimden geldiğinde bozmayacağım

:))) dediğin gibi canım hehe o halinden memnun sanırım şimdi bana kızıyor ilkoş bana kilo aldırdın bana dikkat etmiyorsun artıkk yediriyorsun bana diyor yaaa kıskançlık kokuları alıyorumm hehe onudaa sokmuştum diyete çabuk sukoyuveriyor ama bayramdan sonra söz verdi bakalım.

:) canım bebişlerini Allah sana bağışlasın rabbim isteyenlerede versinnn:)))
kimse sizi ayırmaya kıyamaz zaten merak etme ay şuna canım ne güzel demiş temelli olarak kimseye veremem:)) çok hoşssun

canım merhabaa:))) evet bekçiyizz gerçektennn kusura bakma yeni gördüm geçmiş yapıyordum canımmm
ii bayramlarrr

Farkettim mihracecim tek tek geçmiş cevaplanıyor
Ne kadar çok buralarda olursa o kadar motive oluyor insan.
Ben de kaçırmıştım bir kaç gün ama topladım kendimi.
iyi bayramlarrr ..

5.11.2011 sayımı
fiyona_07 9
elifezgi 8
aynalar 21
pinkcat87 3
melekayse 15
origin 7
mihracee 12 :26::26::26::26::26::26:

kızkarr izinliler kiimler bilemiyorum o yüzden yazmadımmmm zaten onlar hiç girmemiş paylaşım yapmamış

Farkettim mihracecim tek tek geçmiş cevaplanıyor
Ne kadar çok buralarda olursa o kadar motive oluyor insan.
Ben de kaçırmıştım bir kaç gün ama topladım kendimi.
iyi bayramlarrr ..

:)) ay evet birde sayım bende sayım yapıyordum nekadar zaman alıyormuş hehe:)
ben uzak duramıyorum buradan bağımlılık yaptı hehe:))
öpüldün canım tekrar ii bayramalar

kızlarrr eşimin cepten nete girme kotasını bbitirdim bir gündeDDDD hehe kotasını arttıracaktı 100 mb 17 tl ydi bir günde bitirdim 250 mb tı 50 tlymişD dedim bana dayanmazz boşver yapma evden hallederim kıyamadım parayaDDD , şimdide eşim ve babamlar kurban kestirmeye gittiler beni 1 saatliğine eve bıraktıı rica ettim internete girmem gerekiyor diyee gelirler birazdan çıkacağımm. bu akşamdan sonra evimizde kalacağızz gece girerim inş.. gün içnde başka giremeyeceğiimm
öpüyorum hepinizi ii bayramlar canlarımmm az kalorili bir bayram geçirirsiniz inş.

masalcım buradasın hala:)) bir bakıyorum yoksun bir bakıyorum burdasın cik yapıyorsun resmen:))
ben şaşkın neyapmışım biliyormusunD sonuçların açıklandığı sayfaya yorum yapmışım bilmiyordum kiki ne gülmüşssünüzdür bana

sabah menüm canlarımm
1 haşlanmış yumurta
3 yk ciğer kavurma
3 dilim domates
1 zeytin
3-4 çatal salatalık
1-2 çatal peynir
1/4 gözleme
şekersiz çay

herkes kurban telaşında sanırım:)) akşama gelirsiniz galiba kızlarrr amaa ozamanda ben yokum hehe:))
ben hala kocişi bekliyorumm bizim tosun epey büyümüş herhalde hala gelemediklerine göre kesememişler DD

Son düzenleme:

ellerine sağlık canım

izinli bir nazco var bide fadik fadikin evde neti yok
ilkin cezaya mı kalmış

ben geldimmm BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN kimsecikler yokk

sağol canım seninde kutlu olsun

röfle mi yaptırdın benim bir keresinde 6 saat surmuştu

benimde bir kere tüm günüm gitmişti beceriksiz bir kuaföre düşersen öyle oluyor

hehehehe her şey mübah ona o kadar kiilo verdi :)

karamel ve röfle hı hımmmm...resimleri koyda bakak sonra..

evet canım ama hiiiçç beğenmedim bu defa ben platin sarısı seviyorum ama bu defa sarı koyu oldu hoşuma gitmedi acaba koyu renge mi boyasam diye düşünüyom kardeşim gözün alışır dedi bilmiyom uuuf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…