- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.481
ilknur canım CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listelerinin olduğu yere mesaj ayzmışsın canım oraya mesaj yazılmıyor yasak sadece listeler yazılıyor haberin olsun
2. liğin verdiği mutluluktan olsa gerek
oy oyy oyy bunlar ne böyleeee kuzummmm sukoyuvermeeee telafi günü yappp ne olurrrrrrr bayrramda çok kötü kilo alınıyorrbugün yediklerimi yazmaya utanıyorum kaptanımm(( yazarsamm iştahınız açılırr ama zorundayım biliyorumm (
kahvaltı
tereyaglı 2 yumurta
peynir zeytin domates
simit 1.5
ögle
burger king de menüü
kardeşime bayram alışverişine gitmiştik
akşam 4 dilim baklava
rulo kat
balık kraker
çay şekerli
bu klübün yüz karasıyım bugünnn biliyorumm..
tamam bu kararlılıkla görmek istiyoruzz snei sende bizdeee mücadelee edeceğiz ay biz kendi nefsimizi bıraktık birde etrafla mücadele ediyouz ye birşey olmaz bugün bayram cart curthaklısın tatlım yaa yarın kaldıgım yerden devam edicem inşallah bayramın 1. günü falan demicemm tam gaz devamm inşallah senin nasıl gidiyor bakalım
eşin de kafaymışş yaa seni engellemiyo iyi kii sende gidersen çok üzülürdümm mihraceemm:)
valla benim eşim hayatta aldırtmazdı zaten istemiyor nete girmemi cok zaman harcıyosun diyor
ben geldimmm BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN kimsecikler yokk
hehehehe her şey mübah ona o kadar kiilo verdi :)
bence eşi de çok memnun olacak bu işten o yüzden ses etmiyor, aferim ona zeki adam, erkekler bence kilo verme konusunda eşlerine destek vermek istiyorlarsa sussunlar yeter:) nasihatle değil destekle oluyor bu işler, eşini ben de tebrik ediyorum
aynalarcım ikiz olunca herkes birini istiyor, hatta yolda giderken top oynayan 12-13 yaşındaki oğlanlar bile 'aaaaa ikizmiş abla birini bana versene ' diyor:)talep çok yaneannem zaten birini ben götüreyim deyip durdu. yakınımda olsanız seve seve bırakır bırakır kaçardım valla, ama temelli olarak veremem:) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, inan çocuğu büyüyüncebilebebkliğini özlüyor şimdi diğeri büyüdü ya bunları bol bol seviyorum. sevdiriyorlar kendilerini erkek kız fark etmiyor
]
sen neden bunalım kuzumm..bu bizi kötü etkilicek amaa düzeltmemiz lazımmm:) nası yapcaz ki onu[/QUOTE
ya ben hiçdışarı çıkamıyorum, zaten ev temzliğine çok düşkün değilim şimdi iyice temizlik yapamadığım için bubalıyorum.insna yüzü görmeyi özlüyorum. aldığımkilolar ve kgiyecek kıyafet bulamamak...bişeyler yapmam lazım.
yediklerimi affınıza sığınarak yazıyorum, bişey yapmadım henüz bu bana kilo aldıran menü
kabaca yazayım , uzun süredirbu şekilde çünkü
sabah doyana kadar melemen veya sucuklu yumurta ve en az 4 dilim ekmek, (1 ay öncesine kadar incir reçeli bal veya pekmez de tüketiyordum)
şu sıralara bayram için aldığımçikolatları git gel yedim ayıptır söylemesi 2 haftada 900 gram çikolatabitti.
3ü bir arada kahvelerden de günde 2 tane ...çukukatayla kahveyi kırtlama yaptım...o kahvelerin 70 kalori olduğunu düşünecek olursak....üfff
öğlen son i,ki haftadır sebze yapıyorum menüye az dahi olsa yoğurt dahil ettim ama yine doyana kadar ekmek yanında fırında kızarmış tavuk ve pilav-makarna da olabiliyor.
arada çikolatalı hurma denilen meyveden bi sürü yiyorum, akşam yemeği de öylenki gibi.
aa bir de cuma günü 2.5 kilo salatalık turşusu aldım sanırım onu da yedikçe vücudum su tutuyor
hareketim çok kısıtlı doğumdan sonra 65e düştüğümü yazmıştın son aldığım 3 kiloyu sanırım yağdan eldım ve en az 70 kilo gibi gözüküyorum, göbeğim çok kötü duruyor, çok hantal duruyorum.
görüyorsunuz ki abatı besleniyorum yani azcık bile dikkat etsem kilolargidecek inşallah....evetdikketzamanı, şimdilk yeşil çay içicem ve eşim geldi dışarı çıkıcaz
oy oy oyyy inş. verirsin kilolarını cnaımm yani ben kısa sürede formuna kavuşacğaını düşnüüyorum 4 tane erkekler hatta eşinle beraber 4 tane erkekle uğraşmak her babayiğidin harcıı değil:))
moral bozmak yokk tamammı yavaş yavaş azaltacağızz yediklerimizi
elfçim birde maviyle yazarsann çok memnun oluruz ya ben şartlandırmışım beynimi mavi görüncee menü diye dalıyorumm onun dışındaaa ess geçebiliyorum:))
canım merhabaa:))) evet bekçiyizz gerçektennn kusura bakma yeni gördüm geçmiş yapıyordum canımmmNasılsın mihracecim ?
Yine mi biz bekçilik yapıyoruz
canım merhabaa:))) evet bekçiyizz gerçektennn kusura bakma yeni gördüm geçmiş yapıyordum canımmm
ii bayramlarrr
Farkettim mihracecim tek tek geçmiş cevaplanıyor
Ne kadar çok buralarda olursa o kadar motive oluyor insan.
Ben de kaçırmıştım bir kaç gün ama topladım kendimi.
iyi bayramlarrr ..
5.11.2011 sayımı
fiyona_07 9
elifezgi 8
aynalar 21
pinkcat87 3
melekayse 15
origin 7
mihracee 12 :26::26::26::26::26::26:
kızkarr izinliler kiimler bilemiyorum o yüzden yazmadımmmm zaten onlar hiç girmemiş paylaşım yapmamış
ben geldimmm BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN kimsecikler yokk
röfle mi yaptırdın benim bir keresinde 6 saat surmuştu
hehehehe her şey mübah ona o kadar kiilo verdi :)
karamel ve röfle hı hımmmm...resimleri koyda bakak sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?