Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah yemedim

öğle
4 kaşık et düdklüde pişirdik
salata
1 dilim ekmek
1 bardak kola

ara
1 bardak çay

akşam
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
1 dilim ekmek

ara
1 küçük revani
afiyet olsun canımm gayet güzel bir menü bayram için çizgiyi aşmamışssın süper

kızlar bugün öğledne sonraki menümüde yazaym
öğleden sonraki ara
2 mandalin
1 elma

akşam
1 kase çorba
1 tane zeytin yağlı yaprak sarma
1 tane zeytinyağlı kuru biber dolması
3 yk zeytinyağlı barbunya

3 çatal revani

paylaşımın için teşekkürler canımm eline sağlık düşüncelii arkadaşım benim muckss.

06.11.2011 sayımı kızlar
fiyona_07 0
elifezgi 9
aynalar 10
pinkcat87 0
melekayse 11
origin 3
mihracee 21
nazco ve emidaf izinli

kızlar merhaba herkesin bayramı kutlu olsun biz minik bir tatile cıkcaz.bugün ve yarın beni izinli sayın lütfen...kendinize iyi bakınnn

ellerine sağlık canım dün özge mesaj attı bana pcsi bozulmuş abisi akşam gelip bakacakmış olmazsa gelemem beni izinli say demişti özge dün izinliydi

dün ilkin cezası dışında mesaj yazmış bir tane canım görmemişsin heralde bende geçmişe bakmadan ilkine kızmıştım bir tane mesaj yazsaydın diye kusura bakma ilkicim

Son düzenleme:
ezgicim hoşgeldin seni görüyorum aşağıda nasılsın bebişler nasıl

iyiyim aslı sağol bebişler de iyi de bi tanesi emziğini tükürüp duruyo ve bi türlü uyumuyo, yanıbaşımda beşikleri arada sallıyorum.resimlerini profile koyucam ama henüz uğraşmaya vaktim olmadı. ikizler tek yumurta diye anlamıştım ama birbirleri ile çok alakasızlar. büyüğü ile babası da parka gittiler.ben de çay içiyorum.
dünkü menümü yazıcam ama öncelikle yeni bir mesaj sayfası açayım :)

hımsss tamam canım ben direk online olup paylaşım yapanları yazacağımmm olurmuuuu

tamam canım olur

canım uçlarda sorun yok zaten uçları boyatmadım saç yıpranıyo yoksa ön tarflarda saçımın üstünde böyle biraz kızıllık var bazı yerlerde o nlarda gözüme batıyo işte küllü cila attırmıştım zaten ama yine istediğim gibi değil bi daha attırsam olur mu acaba

Son düzenleme:

canım sen annelerisin ayırıyorsun başkası ayıramaz bence
afiyet olsun

sucuklu yumurta
kaşarlı tost (3 dilim ekmekten)
ayrıyetten ekmek
şekerli çay
tarçınlı şekerli süt 1 su bardağı

arada çukulata
yeşil çay

öğlen
türlü
şehriye pilavı
az yoğurt
ekmek

ikindin
kavurma, pilav , az yoğurt, 2 şekerpare, 1 dilim baklava, 1 lokum, çaylar şekerli

akşam: peynir-7-8 zeytin, kavurma, 2-3 minik poğaça
eve gelince 1 tane 3ü bir arada kahve, çukulata

kızlar çok yediğim halde utanmadan yediklerimi yazdım maksadım yüzsüzlük yapmak değil yaz yaz bitmeyen menüyle kendimi cezalandırmak ve neler yemiş olduğumu farf etmek. şimdilik çoğu yediğimin miktarını yazamadım, çünkü sayamadım

etrafa vermiş olduğum zarardan dolayı özür

sen de ben de bunları hayatımızdan çıkartabiliriz sadece motivasyona ihtiyacımız var. diyet başarı öyküleri insanı çok mutlu ediyor ben de 54 kiloya gelince kendi öykümü yazıcam:)
tartı teknosadan voit 20 liraya geçen yıl aldım hassasiyetinden memnunum genelde ucuzların hassasiyetinden şikayet oluyor, arkadaş tavsiyemle aldı bozuk çıktı ama yenisi ile değiştirdi.düşünebilirsin

Allah kabul etsin, 2 çatal revani senin ölçülü olduğunu gösteriyor, tebrikler.
bir konuyu hatırlatayım gözleme yapıldığı yufkanın büyüklüğüne göre 6-8dilim ekmeğe karşılık gelebliyor, yoksa diğeryediklerin bana göre gayet az

güzel bir taktik canım inş bundan sonraki öğünlerin istediğin gibi olur

ay saolsun anlayışlıdır eşim gitmem merak etme hiçbirşeye gitmeye niyetim yok :)) bu gidişlede mezunda olmaayacağım zaten hehe

2 kilo 200 gram kala vazgeçermişsin mezuniyetten... son sınıfta okulu terk eden öğrenciye benzersin. az kalmış sık dişini

sabah menüm canlarımm
1 haşlanmış yumurta
3 yk ciğer kavurma
3 dilim domates
1 zeytin
3-4 çatal salatalık
1-2 çatal peynir
1/4 gözleme
şekersiz çay

ekmek tüketmiyorsun sanırım.
ben de yediklerimi yazayım

kavurma (3 yk dır benimkisi de gözüm doymadı zaten)
yarım ekmek diyelim
5 bardak çay
2 sütlü kahve
yarım 3in 1 kahve
2 dilim tulum peyniri
1yk tahin pekmez
3 bayrm çukulatası:18:

ben şu koşubandını kullanıma açayım bari...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…