Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ekmeği kesmekle başlıyorsun işe ekmeği kesin azaltman lazım
tatlı ihtiyacını tahin pekmezden karşılmışsın zaten çikolataya gerek yoktu değil mi

merhaba kızlarr
menümü yazayımm
sabah
3-4 dlim domates
4-5 dilim salatalık
5 zeytin
1 dilim ekmek köy ekmeği
2 yk kavurma
maydanoz
şekersiz çay

öğlen yok

akşam
1 küçük gözleme((((
1 bardak ayran

ara
1 tane baklava
1 bardak kola((((

kızlar durumum çok vahim ama elimden en fazla bu geliyorr(( gittiğim tüm yerlerde tatlıyı geir çeviriyorum ayıp oluyorr ama yüzsüzlük yapıyorumm
2 gün kaldı 2 günsonraa kaldığım yerdendevam edeceğm

onuda izinli yazarızDDd hehe alıştık
canım ilkin gözümden kaçmış olaiblir tek tek saydım ama tekrar dönüp bakacağım hemen düzeltirim
ilkincim kusura bakma fıstık 1 mesaj atlamış olabilirmişim.

hıms canım cilayı hemen attırma ozaman bir kaç hafta geçsin aksın boya ondan sonra attır yıpratabilirrr akıncada saçın rengi oturuyorr :))istediğin reng eulaşırrrr inş.

amanın neler yemişssin dünyayı yemişssin kuzum afiyet olsun ama kaptanın dediği gibi ekmeği kessen en azında azaltsan fena olmayacak gibi((

canım elimden gelidğinde dikkat etmeyeçalışıyorum amaçok zor oluyorr(
gözlemeden tırsıyorum ama bugünde mecbur kaldım yedim((
oy oy bayram bitsn düzenime döneyim

yoky yokk kiloları vermeden mezun olmayacağım mezuniyet diplomamı alacağımDDD inş.
sadece buara düzensizleşti hehe
ekmek tüketmemeye çalışıyorum mümkün olduğuncaa çoğu zaman yemiyorum.
( tatlı çok yiyorsun kuzucuk yama ama sende özge gibi bebiş emziriyorsunn belkide fazla değildir bilemiyorumkii
özgenin menüleri bana fazla geliyorduu başlarda sonralardan alıştım bebiş olunca mecbur yiyorum diyordu senin 2 tane hemde.
bence kilo yapan çok yemek tüketmek değil aradaki çikolatalar tatlılar şekerli kahveler çaylar bunlarr bence kilo yapıyor sen beslenmeni ihmal etmeee yemeğini ye ama tatlılardan vazgeçmeye çalışşşsan faydasını görürsün. sonrada yavaşça ekmeği kesersin

Son düzenleme:
hıms canım cilayı hemen attırma ozaman bir kaç hafta geçsin aksın boya ondan sonra attır yıpratabilirrr akıncada saçın rengi oturuyorr :))istediğin reng eulaşırrrr inş.

öyle canım mecburen biraz bekleyim belki gözüm alışır biraz uzarsa koyu saçlar gelirse daha iyi olur

bakmam:)
çukulatalar az kaldı, en güzeli eve bu dönemde almamak, motive olunca evde olsa da yüzüne bile bakmam:)
tatlıyı kescem evet
ekmeği abartı yiyorum evet, ilk işim yediğim ekmek miktarını sayarak yemek
ben o kadar çok besleniyorum 2 çocuk besliyorum üstüne 2 ayda en az 3 kilo alıyorum diğer doğumda öyle olmamıştı ama o zaman dışarı bebk arabasıyla çıkıp ara ara yürüyordum, şimdi dışarı çıkamıyorum sıkıcı olsa da koşu bandına başlamam lazım

öğlen az ekmek yemeye karar verdim, bi diyet çorba yaptım kendime. yemeğin önünden sebze çorbası içip biraz kendimi doyurdum, kavurma ve 2 dilim ekmek yedim.
sonra kapı çaldı komşu kıymalı pide yaptım gel yiyelim dedi, kavurmalı pide yapmış:26: film burada koptu

benim büyük oğlan ne sabah bişey yedi ne öğlen ne de kıymalı pideden...eve gelince pilav yaptım eti iyice haşladım sırf onun için, pilavı yaparken de burun kıvırdım hıh ben bundan yemem az yapayım diye...

şu ana kadar da 10 yk etli pilav yemişimdir.
bugün yaptığım tek takdir edilecek şey hazırladığım sebze çorba ( 1 yk yağ, 3-4 pırasa, 1 kereviz sapı, 1/3 demet maydanoz, 1 minik karnabahar, 1 kabak) 2 kase de bundan içtim:)

takdir edilecek biey daha yapiyim yeşil çay da içiiim...henüz az yiyip içerek kendimi takdir edemiyorum
ancak iyi şeyler yiyip içerek kendimi takdir edebiliyorum

ilknurcum ezgicim nasılsınız

iyiyiz aslı sen nasılsın?

sabah yemedim

öğle
4 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
2 bayram şekeri

akşam
2 kaşık kavurma
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata

ara
1 salkım üzüm
1 revani

ilknurcum ezgicim nasılsınız

canım ben çok iyiyimm bayram geçiryoruzz ilk fırsatta eve atıyoruz kendimizi bugün şehir dışından arkadşalar geldiii
erken döndük eveee onları ağırladım şimdi eve ayak uzatmış vaziyetteyima ma kayınvalidemlerbekliyor oraya gidecek gibiyz

:20 olmamış olmamış( sen yürüyş bandını aç hemencik kuzumm bak sen kendini çok ii bilyiorsun hatalı beslenmelerinide biliyorsun( aramızaa katıl şekeirm en kısa zamandaaa gerçi bendeee uzaklaştım bayram dolayısıyla konsantrasyonum dağıldı

canım bu saatten sonra bişey yemezsen faydası olacak gündüzçok fazla durduramıyorsun bari 8 den sonra bişey yeme

aah yine tatlılar yemekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…