- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.561
ben de yediklerimi yazayım
kavurma (3 yk dır benimkisi de gözüm doymadı zaten)
yarım ekmek diyelim
5 bardak çay
2 sütlü kahve
yarım 3in 1 kahve
2 dilim tulum peyniri
1yk tahin pekmez
3 bayrm çukulatası:18:
ben şu koşubandını kullanıma açayım bari...:26:
kızlar merhaba herkesin bayramı kutlu olsun biz minik bir tatile cıkcaz.bugün ve yarın beni izinli sayın lütfen...kendinize iyi bakınnn
ellerine sağlık canım dün özge mesaj attı bana pcsi bozulmuş abisi akşam gelip bakacakmış olmazsa gelemem beni izinli say demişti özge dün izinliydi
dün ilkin cezası dışında mesaj yazmış bir tane canım görmemişsin heralde bende geçmişe bakmadan ilkine kızmıştım bir tane mesaj yazsaydın diye kusura bakma ilkicim
tamam canım olur
canım uçlarda sorun yok zaten uçları boyatmadım saç yıpranıyo yoksa ön tarflarda saçımın üstünde böyle biraz kızıllık var bazı yerlerde o nlarda gözüme batıyo işte küllü cila attırmıştım zaten ama yine istediğim gibi değil bi daha attırsam olur mu acaba
amanın neler yemişssin dünyayı yemişssin kuzum afiyet olsun ama kaptanın dediği gibi ekmeği kessen en azında azaltsan fena olmayacak gibisucuklu yumurta
kaşarlı tost (3 dilim ekmekten)
ayrıyetten ekmek
şekerli çay
tarçınlı şekerli süt 1 su bardağı
arada çukulata
yeşil çay
öğlen
türlü
şehriye pilavı
az yoğurt
ekmek
ikindin
kavurma, pilav , az yoğurt, 2 şekerpare, 1 dilim baklava, 1 lokum, çaylar şekerli
akşam: peynir-7-8 zeytin, kavurma, 2-3 minik poğaça
eve gelince 1 tane 3ü bir arada kahve, çukulata
kızlar çok yediğim halde utanmadan yediklerimi yazdımmaksadım yüzsüzlük yapmak değil yaz yaz bitmeyen menüyle kendimi cezalandırmak ve neler yemiş olduğumu farf etmek. şimdilik çoğu yediğimin miktarını yazamadım, çünkü sayamadım
etrafa vermiş olduğum zarardan dolayı özür
canım elimden gelidğinde dikkat etmeyeçalışıyorum amaçok zor oluyorrAllah kabul etsin, 2 çatal revani senin ölçülü olduğunu gösteriyor, tebrikler.
bir konuyu hatırlatayım gözleme yapıldığı yufkanın büyüklüğüne göre 6-8dilim ekmeğe karşılık gelebliyor, yoksa diğeryediklerin bana göre gayet az
2 kilo 200 gram kala vazgeçermişsin mezuniyetten... son sınıfta okulu terk eden öğrenciye benzersin. az kalmış sık dişini
ekmek tüketmiyorsun sanırım.
ben de yediklerimi yazayım
kavurma (3 yk dır benimkisi de gözüm doymadı zaten)
yarım ekmek diyelim
5 bardak çay
2 sütlü kahve
yarım 3in 1 kahve
2 dilim tulum peyniri
1yk tahin pekmez
3 bayrm çukulatası:18:
ben şu koşubandını kullanıma açayım bari...:26:
06.11.2011 sayımı kızlar
fiyona_07 0
elifezgi 9
aynalar 10
pinkcat87 1
melekayse 11
origin 3
mihracee 21
nazco ve emidaf izinli
hıms canım cilayı hemen attırma ozaman bir kaç hafta geçsin aksın boya ondan sonra attır yıpratabilirrr akıncada saçın rengi oturuyorr :))istediğin reng eulaşırrrr inş.
bakmam:)yoky yokk kiloları vermeden mezun olmayacağım mezuniyet diplomamı alacağımDDD inş.
sadece buara düzensizleşti hehe
ekmek tüketmemeye çalışıyorum mümkün olduğuncaa çoğu zaman yemiyorum.
( tatlı çok yiyorsun kuzucuk yama ama sende özge gibi bebiş emziriyorsunn belkide fazla değildir bilemiyorumkii
özgenin menüleri bana fazla geliyorduu başlarda sonralardan alıştım bebiş olunca mecbur yiyorum diyordu senin 2 tane hemde.
bence kilo yapan çok yemek tüketmek değil aradaki çikolatalar tatlılar şekerli kahveler çaylar bunlarr bence kilo yapıyor sen beslenmeni ihmal etmeee yemeğini ye ama tatlılardan vazgeçmeye çalışşşsan faydasını görürsün. sonrada yavaşça ekmeği kesersin
yoky yokk kiloları vermeden mezun olmayacağım mezuniyet diplomamı alacağımDDD inş.
sadece buara düzensizleşti hehe
ekmek tüketmemeye çalışıyorum mümkün olduğuncaa çoğu zaman yemiyorum.
( tatlı çok yiyorsun kuzucuk yama ama sende özge gibi bebiş emziriyorsunn belkide fazla değildir bilemiyorumkii
özgenin menüleri bana fazla geliyorduu başlarda sonralardan alıştım bebiş olunca mecbur yiyorum diyordu senin 2 tane hemde.
bence kilo yapan çok yemek tüketmek değil aradaki çikolatalar tatlılar şekerli kahveler çaylar bunlarr bence kilo yapıyor sen beslenmeni ihmal etmeee yemeğini ye ama tatlılardan vazgeçmeye çalışşşsan faydasını görürsün. sonrada yavaşça ekmeği kesersin
ilknurcum ezgicim nasılsınız
öyle canım mecburen biraz bekleyim belki gözüm alışır biraz uzarsa koyu saçlar gelirse daha iyi olur
ilknurcum ezgicim nasılsınız
iyiyiz aslı sen nasılsın?
, aynalar+, elifezgi,
kızlar merhabaaa nasılsınızz görüyorum sizi aşağıda:)
bakmam:)
çukulatalar az kaldı, en güzeli eve bu dönemde almamak, motive olunca evde olsa da yüzüne bile bakmam:)
tatlıyı kescem evet
ekmeği abartı yiyorum evet, ilk işim yediğim ekmek miktarını sayarak yemek
ben o kadar çok besleniyorum 2 çocuk besliyorum üstüne 2 ayda en az 3 kilo alıyorum diğer doğumda öyle olmamıştı ama o zaman dışarı bebk arabasıyla çıkıp ara ara yürüyordum, şimdi dışarı çıkamıyorum sıkıcı olsa da koşu bandına başlamam lazım
öğlen az ekmek yemeye karar verdim, bi diyet çorba yaptım kendime. yemeğin önünden sebze çorbası içip biraz kendimi doyurdum, kavurma ve 2 dilim ekmek yedim.
sonra kapı çaldı komşu kıymalı pide yaptım gel yiyelim dedi, kavurmalı pide yapmış:26: film burada koptu
benim büyük oğlan ne sabah bişey yedi ne öğlen ne de kıymalı pideden...eve gelince pilav yaptım eti iyice haşladım sırf onun için, pilavı yaparken de burun kıvırdım hıh ben bundan yemem az yapayım diye...
şu ana kadar da 10 yk etli pilav yemişimdir.
bugün yaptığım tek takdir edilecek şey hazırladığım sebze çorba ( 1 yk yağ, 3-4 pırasa, 1 kereviz sapı, 1/3 demet maydanoz, 1 minik karnabahar, 1 kabak) 2 kase de bundan içtim:)
takdir edilecek biey daha yapiyim yeşil çay da içiiim...henüz az yiyip içerek kendimi takdir edemiyorum
ancak iyi şeyler yiyip içerek kendimi takdir edebiliyorum
bakmam:)
çukulatalar az kaldı, en güzeli eve bu dönemde almamak, motive olunca evde olsa da yüzüne bile bakmam:)
tatlıyı kescem evet
ekmeği abartı yiyorum evet, ilk işim yediğim ekmek miktarını sayarak yemek
ben o kadar çok besleniyorum 2 çocuk besliyorum üstüne 2 ayda en az 3 kilo alıyorum diğer doğumda öyle olmamıştı ama o zaman dışarı bebk arabasıyla çıkıp ara ara yürüyordum, şimdi dışarı çıkamıyorum sıkıcı olsa da koşu bandına başlamam lazım
öğlen az ekmek yemeye karar verdim, bi diyet çorba yaptım kendime. yemeğin önünden sebze çorbası içip biraz kendimi doyurdum, kavurma ve 2 dilim ekmek yedim.
sonra kapı çaldı komşu kıymalı pide yaptım gel yiyelim dedi, kavurmalı pide yapmış:26: film burada koptu
benim büyük oğlan ne sabah bişey yedi ne öğlen ne de kıymalı pideden...eve gelince pilav yaptım eti iyice haşladım sırf onun için, pilavı yaparken de burun kıvırdım hıh ben bundan yemem az yapayım diye...
şu ana kadar da 10 yk etli pilav yemişimdir.
bugün yaptığım tek takdir edilecek şey hazırladığım sebze çorba ( 1 yk yağ, 3-4 pırasa, 1 kereviz sapı, 1/3 demet maydanoz, 1 minik karnabahar, 1 kabak) 2 kase de bundan içtim:)
takdir edilecek biey daha yapiyim yeşil çay da içiiim...henüz az yiyip içerek kendimi takdir edemiyorum
ancak iyi şeyler yiyip içerek kendimi takdir edebiliyorum
canım ben çok iyiyimm bayram geçiryoruzz ilk fırsatta eve atıyoruz kendimizi bugün şehir dışından arkadşalar geldiii
erken döndük eveee onları ağırladım şimdi eve ayak uzatmış vaziyetteyima ma kayınvalidemlerbekliyor oraya gidecek gibiyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?