- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.581
sabah yemedim
öğle
4 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
2 bardak çay
ara
2 bayram şekeri
akşam
2 kaşık kavurma
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
ara
1 salkım üzüm
1 revani
sağolun kızlar ben iyiyim bugün misafirler gelmeye başladı anca girebildim sizlerde iyisinizdir inş
afiyet olsun canım bayram bile seni etkilememiş bravo sana şekerim ben eğer buraya girmesemm çok fenaaa dağıtırdım sırf buraya yazacağım diyee kasıyorumm
evet bayrammda ancak girebilyoruzz,kendini çok yorma aslıcmm sende hemen rahatsızlanıyorsunn dikkat et olurmu. eşim benimle dalga geçiyor sendne başka kimse yoktur diyor bende gelmiş gitmiş kızlar diyorum:)))
evet bayrammda ancak girebilyoruzz,kendini çok yorma aslıcmm sende hemen rahatsızlanıyorsunn dikkat et olurmu. eşim benimle dalga geçiyor sendne başka kimse yoktur diyor bende gelmiş gitmiş kızlar diyorum:)))
yarın arkadaşımla buluşacaz yarın bozarım gibi geliyor ona saklıyorum
dur şimdi yarın bozacak gibiyim diyorsan (bunu diyebilmek çok önemlidir, yani farkındalık)
-yarın başına gelecekleri düşün, sana ne ikram edecekler, nelere hayır diyemeyeceksin, canın neler çekiyor, öğün atlayacağın için çok aç mı olacaksın, arayı açtığın için masadakilere mi saldıracaksın........düşün ve tedbir al bazı şeylerden kendini alıkoyabilirsin
-ve neler yiyeceğine ve neler yemeyeceğine şimdi karar ver, bu kararı verirken de gerçekçi ol, yediklerin de ödülün olsun, yoksa sitresle her şeyden yersin değil mi?
yarın arkadaşımla buluşacaz yarın bozarım gibi geliyor ona saklıyorum
eşinin sana verdiği destekten dolayı tebrik ettiğimi söyle canım
he he heyt, burdayız aslanlar gibi:)
dur şimdi yarın bozacak gibiyim diyorsan (bunu diyebilmek çok önemlidir, yani farkındalık)
-yarın başına gelecekleri düşün, sana ne ikram edecekler, nelere hayır diyemeyeceksin, canın neler çekiyor, öğün atlayacağın için çok aç mı olacaksın, arayı açtığın için masadakilere mi saldıracaksın........düşün ve tedbir al bazı şeylerden kendini alıkoyabilirsin
-ve neler yiyeceğine ve neler yemeyeceğine şimdi karar ver, bu kararı verirken de gerçekçi ol, yediklerin de ödülün olsun, yoksa sitresle her şeyden yersin değil mi?
ay aman sakın şekerimmm bozmaaa sen bozmazsın sana güvenim çokk iradelisin sen hayatım.
aynen okudum eşime yazdığını gülüyorDD bişi diil diyor hehe
yerim ben bu aslanlarıııı olun tabii sizle güzel burası canım.
elifçim tespitleirn çok güzell :)) fakatt uygulayabilmektee tüm maharett birşey sorucamm kızma amad
komşunun pide davetine gidrken bu tespitleri yapmışmıydın nekadar faydası olduD
diğer öğünlerden kısacam artık bu şekilde dengeleyecem
bence senin kayınvaldene giderken yaptığın tespitlerle aynı canım
bu aralar incil reçeli filmdeki şarkıya taktım ben ya
Sezai Paracıkoğlu - Duman İsyan (incir reçeli) - YouTube
dün akşam kanal d dede yayınladılar filmi daha önce 2 defa daha seyretmiştimm dinleyeyimbakim hatırlayamadım müziği
kaptancımmmm eee daha ne var ne yokDD
ne olsun canım bildiğin gibi yine kırıklık var bende ya yine hastalanacam galiba
sana hastalnmakyasak canım yaaa ailenin yanındasın enerji toplaman gerek fıstık(( hastalanma sakınn.
yok zaten burda hasta olman sivasa gidince hasta olurum
canımmm ben kaçıyorumm gece sayım yapmak içn girerim yine öpüldünnn muckss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?