Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah yemedim

öğle
4 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
2 bayram şekeri

akşam
2 kaşık kavurma
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata

ara
1 salkım üzüm
1 revani

afiyet olsun canım bayram bile seni etkilememiş bravo sana şekerim ben eğer buraya girmesemm çok fenaaa dağıtırdım sırf buraya yazacağım diyee kasıyorumm

sağolun kızlar ben iyiyim bugün misafirler gelmeye başladı anca girebildim sizlerde iyisinizdir inş

evet bayrammda ancak girebilyoruzz,kendini çok yorma aslıcmm sende hemen rahatsızlanıyorsunn dikkat et olurmu. eşim benimle dalga geçiyor sendne başka kimse yoktur diyor bende gelmiş gitmiş kızlar diyorum:)))

afiyet olsun canım bayram bile seni etkilememiş bravo sana şekerim ben eğer buraya girmesemm çok fenaaa dağıtırdım sırf buraya yazacağım diyee kasıyorumm

yarın arkadaşımla buluşacaz yarın bozarım gibi geliyor ona saklıyorum

evet bayrammda ancak girebilyoruzz,kendini çok yorma aslıcmm sende hemen rahatsızlanıyorsunn dikkat et olurmu. eşim benimle dalga geçiyor sendne başka kimse yoktur diyor bende gelmiş gitmiş kızlar diyorum:)))

eşinin sana verdiği destekten dolayı tebrik ettiğimi söyle canım

he he heyt, burdayız aslanlar gibi:)

dur şimdi yarın bozacak gibiyim diyorsan (bunu diyebilmek çok önemlidir, yani farkındalık)
-yarın başına gelecekleri düşün, sana ne ikram edecekler, nelere hayır diyemeyeceksin, canın neler çekiyor, öğün atlayacağın için çok aç mı olacaksın, arayı açtığın için masadakilere mi saldıracaksın........düşün ve tedbir al bazı şeylerden kendini alıkoyabilirsin
-ve neler yiyeceğine ve neler yemeyeceğine şimdi karar ver, bu kararı verirken de gerçekçi ol, yediklerin de ödülün olsun, yoksa sitresle her şeyden yersin değil mi?

canım arkadaşımla dışarda buluşacağız büyük ihtimalle pasta türü bişey olur

eşinin sana verdiği destekten dolayı tebrik ettiğimi söyle canım

ay aman sakın şekerimmm bozmaaa sen bozmazsın sana güvenim çokk iradelisin sen hayatım.
aynen okudum eşime yazdığını gülüyorDD bişi diil diyor hehe

yerim ben bu aslanlarıııı olun tabii sizle güzel burası canım.

elifçim tespitleirn çok güzell :)) fakatt uygulayabilmektee tüm maharett birşey sorucamm kızma amad
komşunun pide davetine gidrken bu tespitleri yapmışmıydın nekadar faydası olduD

ay aman sakın şekerimmm bozmaaa sen bozmazsın sana güvenim çokk iradelisin sen hayatım.
aynen okudum eşime yazdığını gülüyorDD bişi diil diyor hehe

diğer öğünlerden kısacam artık bu şekilde dengeleyecem

bence senin kayınvaldene giderken yaptığın tespitlerle aynı canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…