- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.841
bende katarım hatta pul biberi tuzla karıştırıp ekmeğibanardım canım acı çektiğind enasıl bu hale geldim sanıyonuz
kızçelerr niye kims emenüleirni yazmıyorrr yaa(, benim menümüde kimse yorumlamıyor
1 ayda 30 kilo mu??off tabi olur Allah korusunnZayıflamak isterken öldü
Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.
Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.
alıntıdır
ay çok üzüldüm yazık ya
Günaydın kızlar ben 3. Takımın yeni kaptanıyım :) Dünden beri kaptanım ve bildirim nasıl yapılır kilolar yarışmaya uygun şekilde nasıl hesaplanır bilmiyorum. Bugün bildirim yok değil mi?
:)) benim hayatım hep abartııabartmadıkça hiç bir baharatın kilo aldırmaDURUMU yoktur..
10.11.2011 sayımı
elifezgi 5
aynalar 27
pinkcat87 9
origin 0
mihracee 47
melekayse 20:119::119::119:
emidaf 10:124::124::124::124::124:
nazco ve fiyona izinli
kızlar ben sayım yapıyorum diye az paylaşım yapıyorumD rekorum özgedeydi eminim sayarken çok kızmıştır bana
günaydınn canımmm bende geldimmm:))
ay evettttzaten tuhaflaştık paylaşım azalıyor maalesef..
merhaba hoş geldin canımm
bu hafta bildirim yokkk bizim kaptanımız aynalar(aslı)
akşama doğru geliyorr özelden mesajda ataiblirisn o yardımcı olur sana hesaplamalar konusunda
kızlar bugün tartıya çıktım(( yazmak istemezdim ama püfsssss yaaa
60.700olmuşum
hoşgeldinnn naber karşılaşamıyoruz bu ara..
eline sağlık hakkaten az yapıyon hee :)
ay evettttyeniarkadaşlar almamız lazımmm origin de girmiyor artıkk
Tamam canım bugün akşama doğru mesaj yazarım çok teşekkür ederim
DDd hehe ben işimi bilirim dermişim:)
hayatım şaka bir yana paylaşım azz olunca cevap yetiştirecek kimse olmuyor o yüzden mesaj sayım azaldı
ya hayatım hala 60.lardaysan bu kilo verdin demek oluyorrrrr..daha ne istiyorsun
he ya ben yarışta hissetmiyorum kendimi salıverdim heeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?