Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar ben 3. Takımın yeni kaptanıyım :) Dünden beri kaptanım ve bildirim nasıl yapılır kilolar yarışmaya uygun şekilde nasıl hesaplanır bilmiyorum. Bugün bildirim yok değil mi?

1 ayda 30 kilo mu??off tabi olur Allah korusunn

Günaydın kızlar ben 3. Takımın yeni kaptanıyım :) Dünden beri kaptanım ve bildirim nasıl yapılır kilolar yarışmaya uygun şekilde nasıl hesaplanır bilmiyorum. Bugün bildirim yok değil mi?

merhaba hoş geldin canımm
bu hafta bildirim yokkk bizim kaptanımız aynalar(aslı)
akşama doğru geliyorr özelden mesajda ataiblirisn o yardımcı olur sana hesaplamalar konusunda

eline sağlık hakkaten az yapıyon hee :)

merhaba hoş geldin canımm
bu hafta bildirim yokkk bizim kaptanımız aynalar(aslı)
akşama doğru geliyorr özelden mesajda ataiblirisn o yardımcı olur sana hesaplamalar konusunda

Tamam canım bugün akşama doğru mesaj yazarım çok teşekkür ederim

bende tartıldım..65.5 gösteriyordum.
bu tartılma işi bir tuhaf yani ben değişken olduguna inanaıyorum.dun gece tartıldıgımda 67 gösteriyordum.gune,su içme durumuna,tuvalete cıkma durumuna göre cok farkediyor.
o sebepten tartıda değişsede 63 'leri görmeden inanmayacağım kilo verdiğime..
bu hafta yediklerimi tek tek yazacağım farkında olmadan aralarda atıştırıyorum o yuzden yazacağım.sizde takip edin beni.bu hafta spor+diyet 64 küsürü görmek istiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…