- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #49.861
( nekadar çok kasıoyrum kendimi biliyormusun ( püfssssss
bir bıraksamm verdikleirmi fazlasıyla alacağım
bende tartıldım..65.5 gösteriyordum.
bu tartılma işi bir tuhaf yani ben değişken olduguna inanaıyorum.dun gece tartıldıgımda 67 gösteriyordum.gune,su içme durumuna,tuvalete cıkma durumuna göre cok farkediyor.
o sebepten tartıda değişsede 63 'leri görmeden inanmayacağım kilo verdiğime..
bu hafta yediklerimi tek tek yazacağım farkında olmadan aralarda atıştırıyorum o yuzden yazacağım.sizde takip edin beni.bu hafta spor+diyet 64 küsürü görmek istiyorum artık..
salıverme ama normal düzenine de dön bence..
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım :))))))))))))))))
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım :))))))))))))))))
kızlarr çizelgeme ne olmuşş yaa(((((((((
hımssss 65 güzell ama dediğin gibi gün içindeki tüketimlerçok etkiliyorrr ay benimkabızlık durumum var o bile etkiliyor(
ben bayram boyunca bile yazdımmm kimse yoktuu ama sırfff yediklerimi denegelemek için yazdım kendi kedime görmek için yazdımmm çok faydasını görüyorum menü yazınca,
canım ben takipteyim sürekliiii:)) sen yazzzz hehe
günaydın hoş geldin canımmmm ben iim şükürr sen nasılsınnn
epey ara verdik sohbetleirmizeee kaldığımız yerden devam ediyoruz
hımsss normal olayı bende yok yaaa( ofsss biraz daha kasayımdaa ondan sonra normalleşmeye çalışayım
hoşgeldin cnm nasılsınn
bende iyiyimm cANIM YAA işteyim hava baya soğukkk yada ben daha tam iyileşemedim((
dün seninle konustuk ya hanii ben sonra 1-2 saat sonra yani çıktım eve gittim erken paydostu yan
i:)))))
hıms ben dün farkettim çizelgeni ama söylemedim(
bende oleyim sanırım niye normalimiz yok her şeyi normal yesek tadında bıraksak ne biliyimmm dengeli olsak heheheheheh
niye söylemedinn bakimmm hıııı aşk olsınn sana
çok bilmişlik yapıyormuşum gibi olmasın dedim sen güncellersin diye düşündüm kuzucumpardon yaa
kızlarr çizelge nerden değişiyordu yaa hangi siteden bi sölesenizz bende hemncik bakakyımm :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?