Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr bu arada sabah tartıya çıktım ve kendime kızdımm bayaaa allahtan bugün bildrim yok yanii:26::26::26::26:
haftaya kesin kilo vermem lazımm çok kızdım kendime çokkk

sabah kahvaltım bu arada :)))

1 tane sade açma
şekersiz çay
suyummmm:))

kızlar bu arada ben hiç süt içemem ama kendimi zorlayarak kako. muzlu içmeye başladımm napimm azda olsa paydası olur heralde:26::26::26::26:

kızlarr ben çıkıyorum şimcilik gelen oluresa bana pişttt pişttt desin yeterliii:)))))))))))

1 Ayda 6-8 Kilo Verin !!!
Dr. Mehmet Öz’ün tavsiyesi African Mango ile zinde sağlıklı olabilirsiniz !!!
Güncelleme:11 Kasım 2011 12:15

Dr. Mehmet Öz’ün yeni zayıflama reçetesi ve %100 bitkisel olmasından dolayı insanların kullanmayı sorunsuzca tercih ettikleri mucizevi ürün olan African Mango sağlıkla hızlıca ve sağlıkla zayıflatıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aşırı kilo (obezite ) son zamanlarda çığ gibi artarken,zayıflamak veya formunu muhafaza etmek isteyenler için çözüm yolu önerileri ünlü Dr. Mehmet Öz’den geldi.

Dr. Mehmet Öz, kendi adını taşıyan programında African Mango zayıflama hapını obezite sorunu olan kişilere, sürekli diyet yapmasına rağmen kilo veremeyenlere ve verdiği kiloları muhafaza edemeyenlere tavsiye etti.

“Active Form African Mango” Sadece Zayıflatmıyor

Active Form African Mango, içeriğinde bulunan A,B,C vitaminleri sayesinde zayıflamaya olan etkisinin yanı sıra cilt güzelliğine ve saçların daha sağlıklı olmasına da katkıda bulunuyor. Afrika Mango, bir ilaç değil bir gıda takviyesi ve içerinde hiçbir kimyasal barındırmıyor. Yine özütünü oluşturan Beta Karoten, cilt güzelliğini sağlamaya, gece görme bozukluklarına karşı bağışıklık sistemini güçlendirmeye, çeşitli enfeksiyonların giderilmesine yardımcı olan bir maddedir.

Artık zayıflamak için uzaklara gitmeye gerek kalmadı. Dr. Mehmet Öz’ün tavsiyesi, dünyayı zayıflatan Active African Mango artık Türkiye’de! Artık günümüz dünyasının en büyük sağlık problemleri arasında ilk sıralardaki yerini koruyan şişmanlık, daha bir üst boyutu olan obeziteyi problem olmaktan çıkaracak, ruhunu ve bedenini yormadan zayıflatacak bir ürün ile karşı karşıya.

Tamamen bitkisel olan “Active Form African Mango” kilo ve form problemi konusunda kişilere yardımcı tek üründür.
Bu konuda Afrika kıtası, dünya mango yetiştiriciliğinin yüzde 75′ni elinde bulundurmaktadır. African Mango meyvesi, A ve C vitamini, potasyum, beta karoten kaynaklarından oluşmaktadır.

Active Form African Mango’nun Etkileri

•Lifli ( posalı ) özelliği ile gün boyu tokluk hissi yaşamanıza,
•Antioksidan özelliği ile vücutta biriken zararlı toksinlerin dışarı atılmasına,
•Metabolizmanızın hızlanmasını sağlayarak dolaşım ve sindirim sisteminizin düzgün çalışmasına,
•Yağ yakıcı özelliği ile vücut yağlarınızı yakarak formda kalarak kilo kaybına,
•İçerisindeki B, C, A ve K vitamini özleri ile zayıflamaya,
•Kan basıncının azalmasına yardımcı olarak tansiyon seviyenizin düzenlenmesine yardım olur.

mynetten alıntıdır.

ya doktorların hap falan vermesi bana doğru gelmiyor ne diyosunuz?

afiyet olsun canım, kahvaltın güzell.
bayramdan dolayı bneimde kilomda artış olduu ama artık dikkat edeceğimm..
süt ben çok severim hergün içiyorum.
bu arada evde sütlü neskafeye takıldık süt kaynatıyorum finacana alıyorum sade neskafeyle güzel oluyor tavsiye ederim

bencede ticari amaç güdülüyorrr kesinlikleeeeee

ben geldim kızlar burda lapa lapa kar başladı sormayın çok soğudu hava allahtan haftasonu dışarı çıkmayacaz
ama hastalandım yine vatana millete hayırlı olsun diğerini 1 ayda atlatmıştım bakalım bu ne kadar sürecek
sizler nasılsınız kızlar

hoşgeldin cnm naber??
bak hasta psikolojisine sokma kendini..napıyosun??

canım bence hap kullanımı sağlık nedeni yüüznden acil kilo vermesi gereken çok fazla kiloya sahip kişiler için kullanılmalı diğer kilolu insanlar diyet ve sporla bu işi halletmeliler
ama ben tamamen karşı değilim hap olayına doktor kontrolünde ise olabilir bazı kişilerin metobolizmaları yavaş hormanal sorunları var ve bu kişilerin kilo vermesi zor hepimiz biliyoruz ki kilo verme olayı uzayınca sıkılıyor ve pes ediyoruz gerçekten işe yarıyorsa ve ticari kaygı yoksa ortada sorun yok benim için

bilemiyorsun ki kim ticari kaygılı?o zaman hormonları duzenleyen bişi verilemez mi?
ne biliyim haplar cıkalı cok olmadı.uzun vadede yan etkileri nelerdir oda bilinmiyor?

aslıcım geçmiş olsunnnn (
yani sen çok ii bkamıyorsun kendine yazıdk vucuduna hor bakıyorsun ona(
bu arada kaptancım sen ben yokken takıma katılmak isteyneleri kolayın demiştin bende görünce bir iki kişe mesaj gönderdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…