- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.021
çok zor görünmüyor şartlarbu durumda deneme haftasında oluyorum snaırım şartları yerine geirtirm inşallah :)
evet canım bugünden itibaren başlıyorsun bugünün listesiniyarın yapacan kolay gelsin şimdiden canım
aslında ben bundan daha fazla test yaptırdım diyetisyenden sonra da.ilk yaptırdığım bu kadardı.hepsini devlet hast. yaptırdım.dahiliye uzmanına gidin.işte cok iştahlıyım kilo alıyorum diyetisyene gideceğim falan diyin bu testleri isteyin kabul ediyo zaten..
ya ben doktorları ve hastaneyi sevmiyoruumm
annemi son anında ben götürdüm hastaneye
doktorun bana bakıp kötü haberi vermesi etkiledi beni
aradan zamanda geçse bu durumu kabullendim desemde içten içe hastane beni korkutuyor ürkütüyor
çok zor görünmüyor şartlarbu durumda deneme haftasında oluyorum snaırım şartları yerine geirtirm inşallah :)
inşallah :) her gün uğrarım :) kilo verirsem daha da çok uğrarımhehehe kısaca her gün burda olacaksın en az 7 msj yazacaksın :)
ama biz cok paylaşım istiyoruz böylece birbirimizi daha cok motive ediyoruz
inşallah :) her gün uğrarım :) kilo verirsem daha da çok uğrarım
bu arada signatür kısmını bulamadım kilo tablosu eklemek için? prodil ayarlarında değil mi?
senle özelden bir ara konuşalım demiştim ya bir ara konuşalım ok?
tamam canım konuşalım
emidaf haftasonları giremiyor evde net yok
nazco, fatma ve fiyona izinli
origin yok ortalıkta diskalifiye oldu ben geçen haftanın listesini yapıyım 3 günü geçti heralde izinsiz girmeyeli
evet canım bugün başladığın için haftaya cuma tam bir hafta oluyor ve listeye girebilirsin kararlı isen
şimdi başlangıç kilon 96 bana canım hedefinide söyler misin
bu arada eğer sakıncası yoksa ismini söyler misin
evet kilo çizelgesini yapım ama ordaki linki imzaya eklemem gerekiyor ya , imza kısmını bulamadım profilimdekilo çizelgesi mi?
Weight Loss - Diet Ticker ise bu
yakın hedefim 90 ama asıl ulaşmak istedğim 80:)
ismim "Gül ":)
evet kilo çizelgesini yapım ama ordaki linki imzaya eklemem gerekiyor ya , imza kısmını bulamadım profilimde
kızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakınnn...
bu arada İlkoş az paylaşım yap bu hafta sayım bende hehehehe
anaaamm gözlerime inanamıyorum bunu sen mi söylüyon
tamam cnaım görüşürüz
ama onada vur diyoruz olduruyor.özge yaparken 100 rekoru kırdı kız:)
hadi görüşürüz..
ya belirtilen formatta değil diyor. acaba bi yeri yanlış mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?