- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.061
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
yavruşlarım canlarım ben geldim.
valla nasıl özlemişim sizleri şimdi misafirlekteyiz ordan giriyorum ...
benim pcyi kurtaramadık kızlar sizlere ömür...kaç gündür yastaydım kocacığım dayanamadı bana bgn yeni pc aldı
yarından itibaren aranıza geri dönüyorum valla çok özledim sizleri öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere kızlar
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
yavruşlarım canlarım ben geldim.
valla nasıl özlemişim sizleri şimdi misafirlekteyiz ordan giriyorum ...
benim pcyi kurtaramadık kızlar sizlere ömür...kaç gündür yastaydım kocacığım dayanamadı bana bgn yeni pc aldı
yarından itibaren aranıza geri dönüyorum valla çok özledim sizleri öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere kızlar
11.11.2011
elifezgi 0
aynalar 15
origin 0
mihracee 36
melekayse 25
emidaf 14:124::124::124::124:
fiyonanın pc bozuk izinli
pinkcat 87,nazco izinli
yerimseni bence sen çok güzel bir anne olacaksınnn aynı eşim gibisin dört dörtlük olacağınız rahatınız kaçacağı istemiyorsunuzzz eşim=melekayşe çocuk konusunda aynısınızzinşallah olmayız cnm o kadar kitap okuyorum boşa gitmez inş.rahatıma düşkünüm ya ben :)
galiba çocugu ondan istemiyorum :
ya da istedim mi dört dörtlük eğitim vermek lazım
evet cnm sensiz günüm geçmiyor artık. :)
sakın mezun olmaaaa
yerimseni bence sen çok güzel bir anne olacaksınnn aynı eşim gibisin dört dörtlük olacağınız rahatınız kaçacağı istemiyorsunuzzz eşim=melekayşe çocuk konusunda aynısınızzD
atın şu korkularınızzz yaaa
ay bende onları öper yalar yutarımmm sana birşeycik kalmazz :)geç gördümmesajını,iyiler ellerinden öperler, bugün büyüğün bakıcısına bırakıp tabi abiyi yanımıza alıp 2 saatliğine dışarı çıktık:) tabi çocuğu olmayanlar veya 1 tane çocuğu kucağına alıp dışarı çıkanlar bu duygunun nasıl bişey olduğunu anlayamazlar
bekarım :) üniversiteden bu yıl mezun oldum :) öğretmenim:)
bu yıl kpss ye girecem inşallah:)
boyum 175.
sen evli misin:) ne iş yapıyorsun:)
evet hamileliğimin 4. ayına kadar falan da burada kaldım2010 ağustos eylül aylarında başladım takıma,neredeyse 1 yıl takımdaydım. kaptanın kısa pantolonlu zamanlarını bilirim ben
ay evet yaaaellerine sağlık canım
anam ezgi cezaya mı kaldı
bende çocukları salacam ortaya düşe kalka büyürler çok abartmamak lazım dimi
ay evet yaaa(( cezaya kaldııı
kuzum kim yapacak sayımı benim günüm bittide
aynen katılıyorummm çok vurdumduymazda olunmazz çok prensipli sıkıcı otoriterde olunmaz ortasını bulmak lazım yaaa
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
melekaysee (12-18 Kasım)
DEVAM ÇİZELGESİ
aynalar (5-11 Kasım)
canım ayşe yapacak sendende bir isteği var abartmayacakmışsın mesaj sayını
yakın hedefim 90 ama asıl ulaşmak istedğim 80:)
ismim "Gül ":)
anaaaa bak yaramaza demek öyleeeee anam bittin sen ayşem rekorlarıma şahit olacaksın ayşemm:)
kızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakınnn...
bu arada İlkoş az paylaşım yap bu hafta sayım bende hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?