Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süper bir menü canım tebrik ederim
canım içiyorum kullanıyorum ama bir kere vücuda girince hasta yapmadan gitmiyo bu mikroplar

teşekkür ederim canım gerçekten güzelmii ay ben kendimi çok tok hissediyorum ama çok yemiş gibiyim :)

pis mikroplar gitsinler uzak dursunlar senden

aslı yarın tekrar denerim şu çizelge işini:) çok sağol

şimdi çıkıyorum
arkadaşlar iyi akşamlar tekrar görüşmek üzere:):) hoşçakalın

ii akşamlar canımm konuşmadık tanışamadık doğru düzgün neysee bugünün yarınıda varrDD kaynaşırız elbet hehe

özledim vallahh cok sevindim fıstıkımmmm

kızlar napıosunuz ark ım bgn de bizde kalcak ondan giremiorm k.bakmayın beraber bişeyler yapıorz onu bırakıp nete giremiorm izinli yazarsanız sevinirim.

ayşem napıyorsunnn nasılsınn hayatım senn şimdiden sayım yapmaya başla istersen hehe

iyiyim cnm ne yapayım oturuyorum bugun kuruyemiş alıp dizi izlemek keyf yapmak istiyorum.hatta doğru durust izlemediğim diziyi bile izlemek istiyorum..bizim yenge :)))
cok yoruldumdaaaa..tum gun temizlikkk

iyiyim cnm ne yapayım oturuyorum bugun kuruyemiş alıp dizi izlemek keyf yapmak istiyorum.hatta doğru durust izlemediğim diziyi bile izlemek istiyorum..bizim yenge :)))
cok yoruldumdaaaa..tum gun temizlikkk

ay canım ara ara girip yazmışssın temizlikk yapıyorum diyeeee dinlenmeyi fazlasıylaa haketmişssin canımmmmmmmm
keşke yormasaydın çok fazla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…