- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.081
süper bir menü canım tebrik ederim
canım içiyorum kullanıyorum ama bir kere vücuda girince hasta yapmadan gitmiyo bu mikroplar
aslı yarın tekrar denerim şu çizelge işini:) çok sağol
şimdi çıkıyorum
arkadaşlar iyi akşamlar tekrar görüşmek üzere:):) hoşçakalın
canım ii akşamlarr öpüyorum senii görüşrüzzzz ii sohbetler sizeeeilknurcum ben çıkıyorum misafir gelecek birazdan öpüyorum seni kocaman
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
yavruşlarım canlarım ben geldim.
valla nasıl özlemişim sizleri şimdi misafirlekteyiz ordan giriyorum ...
benim pcyi kurtaramadık kızlar sizlere ömür...kaç gündür yastaydım kocacığım dayanamadı bana bgn yeni pc aldı
yarından itibaren aranıza geri dönüyorum valla çok özledim sizleri öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere kızlar
yerimseni bence sen çok güzel bir anne olacaksınnn aynı eşim gibisin dört dörtlük olacağınız rahatınız kaçacağı istemiyorsunuzzz eşim=melekayşe çocuk konusunda aynısınızzD
atın şu korkularınızzz yaaa
ay evet yaaa(( cezaya kaldııı
kuzum kim yapacak sayımı benim günüm bittide
hehe ayşe sayacak demekDD ben bolca paylaşım yapaiblirim artık hahaha:) ayşem gözleirn yorulacak sayarken
kızlar napıosunuz ark ım bgn de bizde kalcak ondan giremiorm k.bakmayın beraber bişeyler yapıorz onu bırakıp nete giremiorm izinli yazarsanız sevinirim.
kızlar napıosunuz ark ım bgn de bizde kalcak ondan giremiorm k.bakmayın beraber bişeyler yapıorz onu bırakıp nete giremiorm izinli yazarsanız sevinirim.
ahaaaa İlkoş gelmiş
ayşem napıyorsunnn nasılsınn hayatım senn şimdiden sayım yapmaya başla istersen hehe
iyiyim cnm ne yapayım oturuyorum bugun kuruyemiş alıp dizi izlemek keyf yapmak istiyorum.hatta doğru durust izlemediğim diziyi bile izlemek istiyorum..bizim yenge :)))
cok yoruldumdaaaa..tum gun temizlikkk
ay canım ara ara girip yazmışssın temizlikk yapıyorum diyeeee dinlenmeyi fazlasıylaa haketmişssin canımmmmmmmm
keşke yormasaydın çok fazla kendini
haydaaa ay ne yoruyorsun kendiniii kuzummm yaaaa çok titizlenmmeee çok titizleninceeee hiç bulamazsınnnnnbenim gibi temizlik yapan birini bulunca yorulmayacagım sonki temizlikçide pek iyi değildi
haydaaa ay ne yoruyorsun kendiniii kuzummm yaaaa çok titizlenmmeee çok titizleninceeee hiç bulamazsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?