Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

misafirler gitti bende geldim

akşam
4 çiğ köfte
marul
1 küçük dilim kadın göğsü
2 bardak çay

ara
1 fincan kahve

Son düzenleme:
bugün yediklerim
sabah sabah dediysem saat 11
5 6 tane zeytin biraz peynir bir dilim ekmek 3 bardak çay 3 çatel patates
akşam saat 5 de
2 kepçe çorba 1 porsiyon salata 1 yemek kaşığı pilav 2 bardak ayran
saat 7 gibi bir fincan kahve
saat 10 gibi bir elma bir mandalina

av yazınca fark ettim ne kadar da çok yemişim

canımmm menün çokk güzelllll çok beğendimmm hiç abartı yok ekmek yok atıştırma yok ıvır zıvır yokk sen kısa zamanda kilo vereceksin inanıyorum.
afiyet olsun

canımmm menün çokk güzelllll çok beğendimmm hiç abartı yok ekmek yok atıştırma yok ıvır zıvır yokk sen kısa zamanda kilo vereceksin inanıyorum.
afiyet olsun
birden çok yemişim gibime geldi
tek iyi tarafı akşam geç saate kalmıyoruz yemek için:) bide pek ekmek yemiyorum ben pilavdan kendimi alamıyorum daha çok
asıl büyük imtihan yarın arkadaşlarımla kahvaltıya gidecez:) ve ben kendimi tutacam inşallah ve yemeyecem:)

bence gayet güzel canım çok değil normaal.
pilav çok yememişssin ama az bileee,ay yarına dikkatt et olurmuu tabağına al kahvaltılıklaırnı ve yavaş yavaş yee canım kızartma türü şeylerden uzak durmaya çalış yeşillik domates salatalıkla dolduraiblirsinnn tabağını.

evet yavaş yemem lazım. ve sabırlı davranmam lazım. belkide açık büfeye gitmeyiz çünkü açık büfe olunca çok yiyor insan:)

evet açık büfe tehlikeliDDD dikkat et sen yinede olmadı telafi günü yaparsın yanlızz kaptaannn kızar söyleyimm ilk günden sukoyuveriyorsun diye
tatlı cadıdır oo kork ondan

evet açık büfe tehlikeliDDD dikkat et sen yinede olmadı telafi günü yaparsın yanlızz kaptaannn kızar söyleyimm ilk günden sukoyuveriyorsun diye
tatlı cadıdır oo kork ondan
yarın gittiğimiz yeri basarmış yeme gülll bırak onları diye bağırırmış
ama yemeyecem kararlıyım hatta açık büfeye gitmeyecez
haftaya erşembe gecesine heyecanla bekleyecem kaç kilo olduğumu görmek içinn ama ben sabah akşam tartılıp duranlardanım bu defa onun içinde kararlıyım haftaya dek tartılmayacam

hahah sivasta olsaydın absardı heheh
çok tartılma yaaaa çok tartıılıncaaadaaa fena oluyor sabah aç karnına sadece tartıl sonra moralin bozulmasın hehe:)
kızzz starda yedi kocalı hürmüzü seyrediyorum ayy öldüm gülmekten süper yaaaaaa nurgul yeşilçayın

ben izlemedim onu bende bizim yengenin en sonuna baktım güldüm baya dizileri fragmandan takip edip son sahnesini izlemek güzel oluyor

yok canım çok yememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…