- 8 Ekim 2010
- 893
- 188
- 323
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.121
ya az önce mihracede öyle dedi içim rahatladı böyle yazıya dökünce bi an çok gibime geldi:)yok canım çok yememişsin
birden çok yemişim gibime geldi
tek iyi tarafı akşam geç saate kalmıyoruz yemek için:) bide pek ekmek yemiyorum ben pilavdan kendimi alamıyorum daha çok
asıl büyük imtihan yarın arkadaşlarımla kahvaltıya gidecez:) ve ben kendimi tutacam inşallah ve yemeyecem:)
aaayy öyle mi yazmışsım
ya az önce mihracede öyle dedi içim rahatladı böyle yazıya dökünce bi an çok gibime geldi:)
he vallaaa öyle yazmışssın çok güldürdün benii yaaD
haklısın :)canım birde çok kesersen vücut bir süre sonra bu duruma alışır açlık sinyali verir ne yersen depolamaya başlar o zaman ne azaltacan yavaş yavaş azaltacaksın canım yediklerini
ya mandalinanında tamz amanı ya nasıl mis gibi kokuyor:)
hiç dikkat etmemişim demek göğüs diyince kadın gelmiş aklıma
haklısın :)
sabah kahvaltıdan aç dönmem umuduyla :) açım ama mutluyum:):):)
bu lafa bayılıyorum açım ve mutluyum:)
yarın görüşmek üzere aslı ve mihrace hoşçakalın :) iyi geceler:)
:)))))) nelerrrrr duyacağız daha bakalım
haklısın :)
sabah kahvaltıdan aç dönmem umuduyla :) açım ama mutluyum:):):)
bu lafa bayılıyorum açım ve mutluyum:)
yarın görüşmek üzere aslı ve mihrace hoşçakalın :) iyi geceler:)
ateş başa vurmak diyorsunnn hehe:)))iyi geceler canım inş her gece mutlu bir şekilde girersin yatağına
bu gidişle oooo daha neler duyarsınız benden +18
aslıcım ben ööıkıyorummmm cici bak kendine yarın girerimmmm yineee öptümDD
hoşgeldin canım bizde seni çok özledik
çok sevindim geri döndüğüne
:))) ayy hoş geldin şekerimmm özledikk bir eksikliğin hissediliyor bir hissdiliyor anlatamam yawruşummmm kocişinede ayrıca teşekkür ediyoruzzz bize kavuşturdu seni:):119::119::119:
nasılsın bkaimm kuzum
merhaba hoş geldin sanırım doğum öncesi kilona düşmek istiyorsunnn şimdiden kolay gelsin.
günde 1 defa uğraman çok problem değil ama paylaşım yapman gerekiyor tek mesajla olmazzz canımm,bence çok güzel kilo vemrişssinn devamınında geleceğine inanıyorumm senide aramızda görmek isterizz canım.
ben 65 kiloyla başladım şuan 60 lardayım hedefim 59 canımm 2 aydır diyetteyimmm buaralar zor geliyorr ama bırakmamaya çalışıyorum kendimi gelde bizede destek ol :)
63ten 57ye çok bişey kalmamış, 6 kilo çok değil ama önceden verdiğin kilolar sebebiyle artık baya zor kilo veriyorsundur, bu kadar kilo vermişsin azmedersen bunu da verirsin. benim de 2 aylık ikizlerim var, doğumdan sonra 65e düştüm, çok yiyerek 68e çıktım hedefim doğum öncesi kiloma 60a ikinci defa düşmek, daha sonra 4 yıl önce aldığım 6 kiloyu daha vericem, veee 54olucam inşallah. bu arada 2 yıl önce 74ten 67ye daha sonra da bu takımda 67den 60.5 e düşmüştüm
kim sever ki hastaneyi...seninkisi ise çok ağır bir tecrübeya ben doktorları ve hastaneyi sevmiyoruumm
annemi son anında ben götürdüm hastaneye
doktorun bana bakıp kötü haberi vermesi etkiledi beni
aradan zamanda geçse bu durumu kabullendim desemde içten içe hastane beni korkutuyor ürkütüyor
,alla alla canım senin boy 175 di dimi bide ben yapayım sana
kızlar menümüde yazayımm hemendik
sonrada dünün saıymını yapayımm
sabah
1 küçük poğaça
şekersiz çay
öğlen
3 yk kavurma
1 dilim tam buğday ekmeği
turşu
akşam
4 yk türlü
4 yk yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?