Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım elinden geldiğince tut kendini

ya az önce mihracede öyle dedi içim rahatladı böyle yazıya dökünce bi an çok gibime geldi:)

canım birde çok kesersen vücut bir süre sonra bu duruma alışır açlık sinyali verir ne yersen depolamaya başlar o zaman ne azaltacan yavaş yavaş azaltacaksın canım yediklerini

canım birde çok kesersen vücut bir süre sonra bu duruma alışır açlık sinyali verir ne yersen depolamaya başlar o zaman ne azaltacan yavaş yavaş azaltacaksın canım yediklerini
haklısın :)

sabah kahvaltıdan aç dönmem umuduyla :) açım ama mutluyum:):):)
bu lafa bayılıyorum açım ve mutluyum:)
yarın görüşmek üzere aslı ve mihrace hoşçakalın :) iyi geceler:)

haklısın :)

sabah kahvaltıdan aç dönmem umuduyla :) açım ama mutluyum:):):)
bu lafa bayılıyorum açım ve mutluyum:)
yarın görüşmek üzere aslı ve mihrace hoşçakalın :) iyi geceler:)

iyi geceler canım inş her gece mutlu bir şekilde girersin yatağına

:)))))) nelerrrrr duyacağız daha bakalım

bu gidişle oooo daha neler duyarsınız benden +18

:))) ayy hoş geldin şekerimmm özledikk bir eksikliğin hissediliyor bir hissdiliyor anlatamam yawruşummmm kocişinede ayrıca teşekkür ediyoruzzz bize kavuşturdu seni:):119::119::119:
nasılsın bkaimm kuzum

canım misafirlikteydik dün girip çıkmıştım hemen..iyiyim canım ama bir haftadır bi yedim ki sorma verdiğim kiloları geri almamışımdır inşallah korkuyorum tartıya çıkmaya:18::18::18::18:
biraz böbüş yaptım aslında fazla bi değişiklik yok ama işte alıştıydım az yemeye ne güzel bozdum yaa neyse artık sıkıcam kendimi...ayy çok özledim hepinizi...

hoşbulduk canım sağol.ben 80 lerden 63 e emzirme ve bol koşturmaca sayesinde düştüm.adamakıllı diyet fln yapamadım.dediğim gibi dkz denedim o çok işime yaradı.bebeğim 16 aylıkken sütten kesmek zorunda kaldım.şimdide biraz dikkat edip 6 kiloyu vereyim diyorum ama çok zor gidiyor.sende süper kilo vermişsin.hedefinede az kalmış ne güzel.ben bu sabah yine elma sirkesi bal limon ve sıcak suyla güne başladım.işe gelirken(bugün çalışıyomda)börek ve poğaça aldım 2 küçük dilim börek ve yarım poğaçayla doydum.çayı şekersiz içmeye başlayalı 6 yıl oluyor nerdeyse.o konuda sıkıntım yok.iki bardakta çay içtim.şu an acayip tok hissediyorum kendimi.

aynen dediğin gibi kalan kiloyu çok zor veriyorum.senide tebrik ediyorum.ikiz bakmak çok zor olsa gerek.çalışıyormusun.ben çalışıyorum aynı zamanda devam zorunluluğu olan bir okulda okuyorum.bu sene son inş.Rabbim bebeklerine sağlıklı uzun ömür versin inş.

kim sever ki hastaneyi...seninkisi ise çok ağır bir tecrübe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…