Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evde çocukların yiyeceklerinden kendimi zor alıkoyuyorum zaten.
alışkınlar ya yazıkonlarda neden pasta yapmıyon diyolar.eger bu hafta kilo verirsem hafta sonuna ödül olarak bir dilim yemek için havuçlu kek yapcam. bencillik ama napalım çocuklarda hazırlarla idare etcekler artık

canım valla yorulmuşum herhalde.insanlardan .ben hemşireyim ya 3-4 güne bir nöbetlerimiz de oluyor ya bizim evi özlüyorum yani. eşimde röntgen tek.çocuklarda bakıcıda kalıyo bizim nöbetlerde oonların bile çok hoşuna gidiyorki bakıcılarını benden çok severler.

havada kapalı sanki yağmur yağacak gibi.geceden de uykusuzum ya uykum geldi.kalkayımda işlerimi yapayım ben .malum ev hanımının derdi. kahvaltı masası ,odalar yataklar toplanacak hadi ben çıktım

sabahın 7 sinde kalktı benim cadı.kahvaltımı ettim şimdi kahvemi içiyorum.başım da çok ağrıyor ya.ilk günüm iyi geçti.tuttum kendimi sabah harici ekmek yemedim hiç.başarmam lazım:)

eferim, iradeli devam ediyorsun

sen bana sor evde durmayı.duvarlar üzerime üzerime geliyor.alişmişim çalişmaya şimdi bebek var diye bu sene evdeyim.nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum.bazen çok bunalıyorum

sayimmi:)))
özge haricindekilerin hepsiDDD biraz sıkıştıralım şuu yaramazları yaaaa iştahım açıldı tırsıyorum okumaya
he he herkesin bünyesi, yaşamı, alışkanlıkları farklı...kilosu az olanlar daha az yiyecek:) aceleye gerek yok,emzirmeyi bırakalım hele bi 60 kiloya düşelim mecburen biz de az yiyeces.

ayyy bu gece kabusumda gördüğüm sen miydin:))) rüyamda çenemde balon gibi bi şişlik olmuştu

yapalım canım yapalım ben iki gündür düzenli yapıyorum bgn üçüncü gün hadi sizde başlayın yetişin bana...2 hafta sonuç almaya başlıyosun iyi oluyor

ben dün akşam spor salonuna başlayamadım.hem bakıcımın misafiri vardı hem de bebeklere aşı yaptırdım biraz huzursuzdular. garibanlarım canları yanınca neye uğrdaıklarını şaşırdılar, sızdılar kaldılar. uyku aralarında gözleri kapalı bir şekilde ikisi birden ağlıyordu, bugün daha iyiler.

:))) hehe şimdiden Allah kolayık verisn canımmmm,
vandaki yakınlaırnızada çok amaçok geçmiş olsun dün bende bir arkadaşımla telde görüştümm absii vefat etmiş depremde çok kötü oldumm Alalh sabır versin onlara tüm oradaki kişilere
görüşmek üzere fıstık

bende başladım kuzu da egzersiz yapıyom Ebruya başlamadım..top falan alayım ben..gerçi ilk derslerde gerek yokta bakayım ben bi

he he insan hevsle alıyor sonra kalıyor. bende de plates topu var, havasını kaçıramadım, evde ööyle kocaman yer kaplıyor. koşu bandı, bisiklet (anneme verdim), dambıl, pilates topu atlama ipi...al al koy sonra spora git:) koşu bandını sporla dönüşümlü kullanıcam inşallah. bir de trambolinde merakım var, bakarsınız onu da alırım çoluk çocuk zıplarız, hem zıplamak çocuklarda boy uzatıyormuş, kalori de yaktırıyor:)

sen tamamen dön armaıza bak nasıl vereceğiz pıt pıt yağları:)

afiyet olsun menün güzel ama sanırım sabah zeytin sayısı biraz fazla olmuş birde terayağda fazla gibi geld onun dışında ekmek hiçyokk süperr

aramıza hoş geldn inş.kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım
ayrıca bende tebrik ederim iradendendolayı:))

:)))çok yiyiorlar yaaaaa DD
az yesinlerr yiyen var yiyemeyen var canı çeken biryerleri şişen zaten heryerimi şişDD

bak o çok yiyenlerden biri benim, üstüme alındım ben senin yerinde olsam da az yemezdim, yani abur cuburu kesip spor yapardım ki sıkılaşayım çünkü zaten kilon ideal gözüküyyor çizelgende, bki 19ları hedeflemişsin karıştırmıyorsam, ama yok öööle elmalıkekler...

sanki pek memnun olmuşunuz gibi geliyo bana
eh oldu işte .ama bol limonla harikaydı.

:))) ynai memnun olmadığımızı söylesek yalan olur yeni arkaaşlar demek bizimde canlanmamız demek:) biraz dahafazla gaz gelmek demek :))
afiyet olsun bu arada:)) yavaş yavaş azalacak porsiyonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…