- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.861
ayy canım o kadar mı ya
evet sölediğin şey mantıklı ama ben gelir gider yerim diye korkuyorum ama bgn yapıcam elmalı kekini şimdi tarifini alıcam ...nasıl güzel oluyormu ben elmalı ve tarçınlı olan herşeyi çok severimde :)))
günaydın kızlar nasılsınız ben işe gidecem birazdan da kocişi bekliyorum o gelip alcak bizi...valla ben de bir türlü ev hanımlığına alışamadım çalışmayı seviyorum insan evde oldumuydu sürekli ev işi yapası geliyor temizlik yapmayıda çok sevmem o yüzden çalışmayı daha çok seviyorum
bende yazayım bugünkü menümü çünkü bende böyle kaptacağımm inş. umuyorum diliyorummmmDD
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk büyüklüğünde peynir
1 bardak süt
3 çay kaşığı bal
ara
3-4 kupa sıcak su
öğlen
1 tane hamburger((
ketçapsız mayonezsizz turşusuzzz yedim
yanında gelen patateslere rus salatasına dokunmadımm
yeşillik(3 yk marol,2 yk kırmızı lahana salatası,yarım domates)
500 ml su
ara
5 kupa sıcak su halada devam ediyorum:))
akşam yemeğinde mandalina yemeyi düşünüyorum sadece
günaydın kızlar nasılsınız ben işe gidecem birazdan da kocişi bekliyorum o gelip alcak bizi...valla ben de bir türlü ev hanımlığına alışamadım çalışmayı seviyorum insan evde oldumuydu sürekli ev işi yapası geliyor temizlik yapmayıda çok sevmem o yüzden çalışmayı daha çok seviyorum
he he herkesin bünyesi, yaşamı, alışkanlıkları farklı...kilosu az olanlar daha az yiyecek:) aceleye gerek yok,emzirmeyi bırakalım hele bi 60 kiloya düşelim mecburen biz de az yiyeces.sayimmi:)))
özge haricindekilerin hepsiDDD biraz sıkıştıralım şuu yaramazları yaaaa iştahım açıldı tırsıyorum okumaya
kızlar ben geldim
nasılsınız yaa ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım ilk defa
hani dişim ağrıyo demiştim yaa size geçen gece o çok fena acıdı doğru düzgün uyuyamadım sabaha karşı yatabildim sabah kalkıncada çenemin sağ tarafı yumurta gibi şişmişti bayılacaktım sabah öle görünce :18::18::18:sizin anlıycanız dün enkazdım akşama kadar uyudum evde defnoşa kayınvalidem baktı..akşam girecektim eşim pc başındaydı o kalkınca gireyim dedim uzanmıştım yine uyumuşumbgn biraz daha iyi şişlik bayaa indi ama bütün gün her gören kim dövdü sseni dedi
bende böle yapabilirmiyim lütfeeeeeennnnnnn
yapalım canım yapalım ben iki gündür düzenli yapıyorum bgn üçüncü gün hadi sizde başlayın yetişin bana...2 hafta sonuç almaya başlıyosun iyi oluyor
inş canım haklısın yoğunluk bu günden başladı inan ki...akşam saat 11de ilk misafir açılışını yaptık :)))est ne demek baş ağrıtmak yaaa..aynı şehirde olsak herşey çok daha güzel olurdu emin ol..muhabbet etmekten iş gücü evi barkı boşlardık....evet hakikaten yorgunluk var ama dayanamadım ilk günden itibaren girip bi laf atiim dedim çok özzlleeemmiişiimmm ciiddden....van depremini oradayken duymuştuk herkes çok dua etti zaten abimin eşinin ailesi de van edremitte yaşıyodu şimdi evi barkı bırakıp istanbula geldiler....sanırım şehri terkedecekler ama daha kesin dill bakalım.....aslının sabrından kesinlikle zerre kadar şüphem yok ama hani 3 haftada kilo veremememe olayına takılacak bi insan dildi prenses azimliydi ya neyse demek hayırlısı bölemiş...vaayy taze anneler hem daha hırslı hem de daha kilo vermye musait olurlar hadi bakalım hayırlısı inş...tekrardan hoşgelmiş hepsii...bu arada sanırım cumartesi günü bi mevlit olacak o zamana kadar çok giremem ya da sadece geceleri girebilirim..cumartesi mevlide babam da diyarbakırdan gelecek ve 1 gece kalıp pazar dönecekler ya da kalmadan akşam direk istten dönecekler...yani dediğin gibi gerçekten yoğun geçecek şu 3-5 gün....o yüzden gündüzleri çok zor ama gece belki girebiliri...bakalım aslım kaptanım burdan sana selam ve sevgilerimi gönderiyorum..bacım daha iznimi bitirmeyelim pazar gününden itibaren inş dielim olma mı?ama gen yine fırsat bulduğum an damlıycam elbetteki:)))
bende başladım kuzu da egzersiz yapıyom Ebruya başlamadım..top falan alayım ben..gerçi ilk derslerde gerek yokta bakayım ben bi
bence canım çok sevindim ve mutlu oldum senle konuştuğum için.....müsade senin ben de erkenden yatsam ii olcek....yarın inş ilk fırsatta girerim....teşekkür ederim inş bu kilolar kalıcıdır ve kasdan gitmemiştirr...artık bu süreci hızlandırmak istiyorum çünkü..ii geceleerr..ben de çıkıyorum zaten....
selam,
Aynalardan onay aldım, gruba katılabiliyormuşum :)
Heme yazayım bugün neler yedim
Sabah :
2 adet haşlanmış yumurta (1 er saat ara ile)
1 kibrit kutusu kadar peynir
5-10 adet arası siyah zeytin ve yeşil zeytin
2 parça salatalık, 2 parça domates
minik 1 kutu tereyğı ve bal
Ara:
1 avuç karışık kuru yemiş (incir, ceviz, badem, kuru üzüm)
Öğlen:
Fırında somon
3-4 dilim patates
Ara:
2 adet galeta
Akşam:
1 porsiyon Zeytinyağlı taze fasülye
Ara:
1 bardak chai tea latte
gün boyunca da 4 veya 5 bardak su
bu arada kendimi taktir edicem:
akşam yemeğinde taze fasülye istedim yaprak sarma getirdiler yanlışlıkla iade ettim
sinemaya gittik ve en sevdiğim şey olan mısırı aldırmadım
sinema çıkışı eşim künefe yemeye gidelim dedi , cık dedim...
bi de sinema çıkışı Chai tea latteyi içmesem iyiydi ama, olsun, kış günü ii gelir ile vicdanımı rahatlatayım :))
:)))çok yiyiorlar yaaaaaDD
az yesinlerr yiyen var yiyemeyen var canı çeken biryerleri şişen zaten heryerimi şişDD
sanki pek memnun olmuşunuz gibi geliyo bana
eh oldu işte .ama bol limonla harikaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?