- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.881
canım moralini bozmak istemem ama doğum kilolarını öle bir ayda vermen zor en az hamile kaldığın süre boyunca yani 9 ay gibi bir süreç sonunda vücud toparlamaya başlıyor kendini...ben de senin gibi taze anneyim buraya da bebeğim dört aylıkken başladım benimde üstüme hiç bişey olmuyordu işe başladığımda hala hamilelik pantolonlarımı giyiyordum.ilk başlarda diyet yapamadım ama düzenli beslendim süt yapacak şeyler yedim tatlıdan uzak durdum abur cuburu ağzıma sürmedim ama üç ay gibi bi sürede dört beş kilo verebildim...sen canını sıkma istedikten sonra verirsin kilolarını ama biraz dombiş dombiş gezeceksin ne yazık ki :))))
eferim, iradeli devam ediyorsun
he he herkesin bünyesi, yaşamı, alışkanlıkları farklı...kilosu az olanlar daha az yiyecek:) aceleye gerek yok,emzirmeyi bırakalım hele bi 60 kiloya düşelim mecburen biz de az yiyeces.
sabahın 7 sinde kalktı benim cadı.kahvaltımı ettim şimdi kahvemi içiyorum.başım da çok ağrıyor ya.ilk günüm iyi geçti.tuttum kendimi sabah harici ekmek yemedim hiç.başarmam lazım:)
amanın kolay gele:)))havada kapalı sanki yağmur yağacak gibi.geceden de uykusuzum ya uykum geldi.kalkayımda işlerimi yapayım ben .malum ev hanımının derdi. kahvaltı masası ,odalar yataklar toplanacak hadi ben çıktım
hoşgeldin aramıza, bende 2.5 ay önce ikiz doğum yaptım. 60.5 ile hamile kaldım,80 ile doğuma gittim, doğumdan 10 gün sonra 65e düştüm. yani topu topu 4.5 kilo almıştım. ama 2 ay içersinde sınırsız yemelerim sonucu 68e çıktım daha da çıkıyordum takıma girdim. beraber dengeli beslenip abur cuburu keselim, ne sütümüz kesilsin bebekler zarar görsün ne de biz kilo alalım. emzirdiğimiz için de hafta 300-500 gram veririz inşallahboyum 164 kilom 67. 2,5 ay önce doğum yaptım. 58 ile hamile kaldım 82,600 ile doğuma gittim.sizler kadar kilo vermem imkansız. emzirdiğim için.ama çok abur cubur yiyorum burada kendimi kontrol altına almak istiyorum.
sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 lokma çikolata
öğle
2 kase çorba
2 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
akşam
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay
bak o çok yiyenlerden biri benim, üstüme alındımben senin yerinde olsam da az yemezdim, yani abur cuburu kesip spor yapardım ki sıkılaşayım çünkü zaten kilon ideal gözüküyyor çizelgende, bki 19ları hedeflemişsin karıştırmıyorsam, ama yok öööle elmalıkekler...
gayet iyi gidiyorsun. bi şey merakk ettim sen sebze sevmiyor musun:44:
bütün emziren annelerin sorunu aynı bende senin gibiydim canım ilk üç ay ne bulduysam yedim (ne güzel günlerdi) şaka bi yana bende bura sayesinde azalttım ben tatlı isteğimi yeşil çayımın içine tarçın çubuğu atarak giderdim sende dene istersen merak ettiğin birşey olursa sor canım bende bebeğim 4 aylıkken başladım şimdi altıbuçuk aylık...
dusumu aldım mis gibi oldum geldm şimdi hürremi bekliorm:)
bende evde yanlızım takılıyom kocişi bekliyorum arkadaşın eşyaları taşınacak ona yardıma gitti bendefne olduğu için yırttım
ben normalde erken uyumayı erken kalkmayı severim evleneceğimkişi bunu sorun yapacak diye korkardım ama eşimi erken uyumaya alıştırdım. hamileliğin ilk aylarında uyku saatim akşam 8lere kadar düştü, oğlanı babasına emanet edip uyudum. tabi benişm oğlan da uyuyacak huysuzlanıyordu, anne beni salla diye...babsına sallattırdım bir kaç gün. Anam 4-5 gün sonra bi baktım benim goca ortalıklarda yok, çocuk baktıracam ki uyuyayım....Adam saat 8 olunca benden önce yatağa girmiş, uyuyo:2:defneceği uyuttum uyuyor bende düşünüyorum uyumayı ama bgn de erken uyursam veli beni boşıyacağını sölüyor
o zman şöle giyin süslen güzel güzel geceliklerini giy bakalım
sabah
3dilim ekmek
beyaz peynir
kaşar peynir
zeytin
azicik bal
ara
1 adet havuç
öğle
1 kase yulaf ezmesi sütle beraber (sütü arttırıyor emzirenlerde)
ara
125gr çilekli yoğurt
akşam
karnıyarık
az pilav
ara
1dilim kek
yarım nar
benim cadaloz kızım geç uyuduğu için 1 de yarım ayva yiyebilirim ilerleyen saatlerde:)
ne güzel şeyler söylüyorsunnn ama hiç umudum yokk :)
şimdi netten iştahı azaltıcı besinelre bakıyorummm :)))
ayy inş. inş. yapaiblirm
asıl güzel giden sensin canım maşallahh
mihrrroooo yavruu kuşummm beeennn geldiim......
evetttt kızlar bugün sabah saat 7 itibariyle tekrar vatana sağ selamet döndüm.....
çok şükür görevimizi yerine getirdik...biraz rahatsızlıklar oldu ama onun dışında anladığım tek şey kesinlikle ve kesinlikle genç yaşta gidilmesii.....çokkk güzel ve özel bi yer...inanın bi insanın hayatında yapabileceği en güzel şey kendisi için..RABBİM istiyen herkese en kısa zamanda oralarda olmayı nasip etsin....benden bu kadar bu arada kilom sadece 2 kilo azaldı...çünkü hastalıklarla uğraşmamak için bol bol meyve ve yemek yedim...kısmadım açıkcası....neyse buna da şükür....
takımda ne var ne yok?mihro yavru kuşum bana bi özet geçsen son 1 aylık süreci:))valla hiiççç gözüm almıyo 1 aylık geçmişi okumayı çünkülüm:))
hoşgeldin aramıza, bende 2.5 ay önce ikiz doğum yaptım. 60.5 ile hamile kaldım,80 ile doğuma gittim, doğumdan 10 gün sonra 65e düştüm. yani topu topu 4.5 kilo almıştım. ama 2 ay içersinde sınırsız yemelerim sonucu 68e çıktım daha da çıkıyordum takıma girdim. beraber dengeli beslenip abur cuburu keselim, ne sütümüz kesilsin bebekler zarar görsün ne de biz kilo alalım. emzirdiğimiz için de hafta 300-500 gram veririz inşallah
dün öğleye kadar yazmıştım
dün ikindin: 4 parmak kadar kıymalı pide (önceden olsa geriye kalan 3/4lük kısmı da bitirirdim)
3 yk kısır (diğer yarısnı da arttırdım)
akşam5: 1elma ve 1 muz ilave edilerek hazırlanmış müsli
4 yk kavurma
5 yk fırın patates
3 form bisküvi, 6-7 parmak galeta
1 kase yoğrt
saat 8: yeşil çay,
1elma ve yarım muz ilave edilerek hazırlanmış müsli
3 minik trbzon hurması ve 1 mandalina
sabah: 3 form bisküvi, 10 parmak galeta
3 çk şeker çay
1 dilim beyaz peynir , 1 üçgen peynir, 1 domates
ara:2 yeşil çay ve şimdi klasik yulaflı müslimden yapacağım
iştah azaltıcının yanında doyurucu da olabilir. mesal 4 tane form bisküvi 1 dilim ekmek kalorisinde ben bir dilim ekmek yemektense 4 form bisküviyi tercih ediyorum, ekmeği yedikçe yiyesim geliyor
.
yemeklerin yanında bisküvi nasıl giderki canım:)) ama karnıbahar brokoli maydanozz dereotu salatalık bunla riştah kesici besinlermiştok tutuyorlarmışşşonları deneyeceğimm
uzun zaman ekmek yemeyince özlüyorum snaırım dediğin gibi bir yeidmmi yedikçe yiyesim geliyor
yorumsuzzz:))dün öğleye kadar yazmıştım
dün ikindin: 4 parmak kadar kıymalı pide (önceden olsa geriye kalan 3/4lük kısmı da bitirirdim)
3 yk kısır (diğer yarısnı da arttırdım)
akşam5: 1elma ve 1 muz ilave edilerek hazırlanmış müsli
4 yk kavurma
5 yk fırın patates
3 form bisküvi, 6-7 parmak galeta
1 kase yoğrt
saat 8: yeşil çay,
1elma ve yarım muz ilave edilerek hazırlanmış müsli
3 minik trbzon hurması ve 1 mandalina
sabah: 3 form bisküvi, 10 parmak galeta
3 çk şeker çay
1 dilim beyaz peynir , 1 üçgen peynir, 1 domates
ara:2 yeşil çay ve şimdi klasik yulaflı müslimden yapacağım
ama biz emzirdiğimiz için karnıbahar brokoli yiyemiyoruz.bebeğe çok gaz yapıyor.yani ben yemiyorum en azından
kıyamam sizeee besinlerinizdee sınırlııı(
benim öyle düşünecek bir bebişim yok o yüzden sizin yerinize ben yiyeyim hayatım
ye valla:)salatalık bile yemiyorum..öyle özledim ki.çok gazlı benim cadı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?