Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne güsel anlatmışsın

eferim, iradeli devam ediyorsun

hiçde iradelei davranamadım akşam yemeği yemedim ama misafirliğe gittiğim yerdeee götürdüm bir güzel(
çok hazırlanmışş yenmiyor diyede üzüldüü peki dedi yiyeyim( yediklerimi yazamaıyorum ama kendme bile itiraf etmektne korkuyorum okadar yedim

boyum 164 kilom 67. 2,5 ay önce doğum yaptım. 58 ile hamile kaldım 82,600 ile doğuma gittim.sizler kadar kilo vermem imkansız. emzirdiğim için.ama çok abur cubur yiyorum burada kendimi kontrol altına almak istiyorum.
hoşgeldin aramıza, bende 2.5 ay önce ikiz doğum yaptım. 60.5 ile hamile kaldım,80 ile doğuma gittim, doğumdan 10 gün sonra 65e düştüm. yani topu topu 4.5 kilo almıştım. ama 2 ay içersinde sınırsız yemelerim sonucu 68e çıktım daha da çıkıyordum takıma girdim. beraber dengeli beslenip abur cuburu keselim, ne sütümüz kesilsin bebekler zarar görsün ne de biz kilo alalım. emzirdiğimiz için de hafta 300-500 gram veririz inşallah

:)))))) kiki ama ama kızmayınnn yaaa amacımız el birliğiyleee kilo vermekk:)) sizi gaza getirmeye çalışıyorum
ama iştahımı açtınızz hakaten:))) ben ne güzel az yiyordumm D
bana gelinceşeker:) evet herkes iyi olduğumu düşünüyor ama nedense bana öyle gelmiyorr bir bıraksam kendimi dünyanın şeyini yeirm:)))
zaten çok fazla veremk istemiyorum 58 göreyim bitireceğimm kilo verme faslını:)

Son düzenleme:

oh oh şimdi ben de yeşil çay içiyorum.

dusumu aldım mis gibi oldum geldm şimdi hürremi bekliorm:)

ben hürremi sevemedim gitti.2 tane dizim var ikisi de cuma günü aynı saatte: küçük hanımefendi-trt, gapıcı gızı Feriha diğeri de...tabi geç saatte oldukları için tekrarlarını izleyebiliyorum (bana göre çok geç bi saat)

bende evde yanlızım takılıyom kocişi bekliyorum arkadaşın eşyaları taşınacak ona yardıma gitti bendefne olduğu için yırttım

ne güzel insanın böyle arkadaşlarının olması, Allah razı olsun bekarlıkta taşınırken böyle arkadaşlarım sayesinde zorlanmazdım, allah bin kere razı olsun...

defneceği uyuttum uyuyor bende düşünüyorum uyumayı ama bgn de erken uyursam veli beni boşıyacağını sölüyor
ben normalde erken uyumayı erken kalkmayı severim evleneceğimkişi bunu sorun yapacak diye korkardım ama eşimi erken uyumaya alıştırdım. hamileliğin ilk aylarında uyku saatim akşam 8lere kadar düştü, oğlanı babasına emanet edip uyudum. tabi benişm oğlan da uyuyacak huysuzlanıyordu, anne beni salla diye...babsına sallattırdım bir kaç gün. Anam 4-5 gün sonra bi baktım benim goca ortalıklarda yok, çocuk baktıracam ki uyuyayım....Adam saat 8 olunca benden önce yatağa girmiş, uyuyo:2:

o zman şöle giyin süslen güzel güzel geceliklerini giy bakalım

güzel gecelikle uyuyunca kocası boşamaz mı acep

gayet ölçülü gitmişsin

ne güzel şeyler söylüyorsunnn ama hiç umudum yokk :)
şimdi netten iştahı azaltıcı besinelre bakıyorummm :)))
ayy inş. inş. yapaiblirm
asıl güzel giden sensin canım maşallahh

iştah azaltıcının yanında doyurucu da olabilir. mesal 4 tane form bisküvi 1 dilim ekmek kalorisinde ben bir dilim ekmek yemektense 4 form bisküviyi tercih ediyorum, ekmeği yedikçe yiyesim geliyor

hoş geldin; Allh kabul etsin.giden 2 kilonun yağdan olmasını temenni ediyorum. bir çok insan hacta4-5 kilo veriyor ama terle su kaybından ve yeme düzensizliğinden genelde su gitmiş oluyor, ziyarete gelenlerle birlikte o hacı pastalarını da nasıl olsa 5 kilo verdim diye yiyince kilolar fazlasıyla geliyor.aman dikkat hacım he he sana hacım diyebilir miyim...ayy canım hacı pastası çekti, tabi araöğün saatim geldi o yüzden...

dün öğleye kadar yazmıştım

dün ikindin: 4 parmak kadar kıymalı pide (önceden olsa geriye kalan 3/4lük kısmı da bitirirdim)
3 yk kısır (diğer yarısnı da arttırdım)

akşam5: 1elma ve 1 muz ilave edilerek hazırlanmış müsli
4 yk kavurma
5 yk fırın patates
3 form bisküvi, 6-7 parmak galeta
1 kase yoğrt

saat 8: yeşil çay,
1elma ve yarım muz ilave edilerek hazırlanmış müsli
3 minik trbzon hurması ve 1 mandalina

sabah: 3 form bisküvi, 10 parmak galeta
3 çk şeker çay
1 dilim beyaz peynir , 1 üçgen peynir, 1 domates

ara:2 yeşil çay ve şimdi klasik yulaflı müslimden yapacağım

Son düzenleme:

ya umarım veririz..bende acayip yiyordum.düne kadar=)hehe

amanınnn mandalina yemeee..çok gaz yapar o bebeğe

iştah azaltıcının yanında doyurucu da olabilir. mesal 4 tane form bisküvi 1 dilim ekmek kalorisinde ben bir dilim ekmek yemektense 4 form bisküviyi tercih ediyorum, ekmeği yedikçe yiyesim geliyor
.

yemeklerin yanında bisküvi nasıl giderki canım:)) ama karnıbahar brokoli maydanozz dereotu salatalık bunla riştah kesici besinlermiştok tutuyorlarmışşş onları deneyeceğimm
uzun zaman ekmek yemeyince özlüyorum snaırım dediğin gibi bir yeidmmi yedikçe yiyesim geliyor

ama biz emzirdiğimiz için karnıbahar brokoli yiyemiyoruz.bebeğe çok gaz yapıyor.yani ben yemiyorum en azından

yorumsuzzz:))

ye valla:)salatalık bile yemiyorum..öyle özledim ki.çok gazlı benim cadı çünkü

hımsss kimyonnn sizin derdinizin çaresi:))
yemeklerinizeee mutlaka baharat olarka kimyon ilave edinnn kendi tabağınıza ekstrada kullanabilirisniz çok güzel gaz gidericidir,
bebeğiniz içinde biraz kaynatıp çay kaşığoylar suyundan verebilriisniz ama en güzeli sizin yemeklerde kullanmanızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…