- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.921
hoşgeldin canım ne olsun aynı sen nasılsın
hoşş geldinn canımmmm haydiiinnn yapda gellll
Allahım sabrımızı artırsın inşallah Mihrace. bi an önce zaman geçsede zayıf hallerimizi görebilsek:)
mihrrroooo yavruu kuşummm beeennn geldiim......
evetttt kızlar bugün sabah saat 7 itibariyle tekrar vatana sağ selamet döndüm.....
çok şükür görevimizi yerine getirdik...biraz rahatsızlıklar oldu ama onun dışında anladığım tek şey kesinlikle ve kesinlikle genç yaşta gidilmesii.....çokkk güzel ve özel bi yer...inanın bi insanın hayatında yapabileceği en güzel şey kendisi için..RABBİM istiyen herkese en kısa zamanda oralarda olmayı nasip etsin....benden bu kadar bu arada kilom sadece 2 kilo azaldı...çünkü hastalıklarla uğraşmamak için bol bol meyve ve yemek yedim...kısmadım açıkcası....neyse buna da şükür....
takımda ne var ne yok?mihro yavru kuşum bana bi özet geçsen son 1 aylık süreci:))valla hiiççç gözüm almıyo 1 aylık geçmişi okumayı çünkülüm:))
canım arkadaşım amin inş darısı da aen yakın zamanda sizlerin başına...çok özel bi dönem bi insan için....tamamen farklı bi dünya....anlatılamıyor ki insan...benim de hep aklımdaydınız canım benim.uzaktaydım ama inanın hep bir aradaydık oralarda..bu arada ben hattımı kaybettim daha doğrusu yanlışlıkla çöpe attım sanırım o yüzden kimseinin nosu kalmadı bende....arayamadım da kimseyi..zaten bi aslının bi fadikimin nosu vardı onlara mesaj atcektim amme işte malesef nolar yoktu(..uzaktaydım ama inanın hep özel ve ismen etiim duaları....bugün sabah geldik işte saat 7de...saat 3 e kadar uyumuşum sonra da gelen giden bitmedi ilk günden annem de bizimle burgaza geldi isatnbuldaydısağolasın canım ben de candan konuşabileceğim arkadaşlarımı çok andım oralarda....takımda fazla değişiklik olmaması beni çok mutlu etti....selinay için de hakkındahayırlısı ne diim....iniş burada olamadı ama hedefine ulaşır aksatmaz....bizlerde kaldığımız yerden devam ederiz....senden ne haber?işerin ?sağlığın nasıl?
16.11.2011 Çarşamba Sayım
Mihracee 64
Fiyona 50
Aynalar 23 :119::119::119::119::119::119:
Pinkcat 18
Melekayse 18
Emidaf 16
Fatma ve Nazco izinli
DENEME SÜRECİNDEKİLER
1.73 26(hep bole devam)
Hazoş87 17
Elifezgi 8
Ateşsu 7
sergungunser 3
aman yogun yorgunummmm
ama yinede şimdi biraz spor yapcam
inş canım haklısın yoğunluk bu günden başladı inan ki...akşam saat 11de ilk misafir açılışını yaptık :)))est ne demek baş ağrıtmak yaaa..aynı şehirde olsak herşey çok daha güzel olurdu emin ol..muhabbet etmekten iş gücü evi barkı boşlardık....evet hakikaten yorgunluk var ama dayanamadım ilk günden itibaren girip bi laf atiim dedim çok özzlleeemmiişiimmm ciiddden....van depremini oradayken duymuştuk herkes çok dua etti zaten abimin eşinin ailesi de van edremitte yaşıyodu şimdi evi barkı bırakıp istanbula geldiler....sanırım şehri terkedecekler ama daha kesin dill bakalım.....aslının sabrından kesinlikle zerre kadar şüphem yok ama hani 3 haftada kilo veremememe olayına takılacak bi insan dildi prenses azimliydi ya neyse demek hayırlısı bölemiş...vaayy taze anneler hem daha hırslı hem de daha kilo vermye musait olurlar hadi bakalım hayırlısı inş...tekrardan hoşgelmiş hepsii...bu arada sanırım cumartesi günü bi mevlit olacak o zamana kadar çok giremem ya da sadece geceleri girebilirim..cumartesi mevlide babam da diyarbakırdan gelecek ve 1 gece kalıp pazar dönecekler ya da kalmadan akşam direk istten dönecekler...yani dediğin gibi gerçekten yoğun geçecek şu 3-5 gün....o yüzden gündüzleri çok zor ama gece belki girebiliri...bakalım aslım kaptanım burdan sana selam ve sevgilerimi gönderiyorum..bacım daha iznimi bitirmeyelim pazar gününden itibaren inş dielim olma mı?ama gen yine fırsat bulduğum an damlıycam elbetteki:)))
ellerine sağlık canım
sergungunsere mesaj attım ama dönmedi daha geri bir kişi daha var girmek isteyen elini çabuk tutmalı
ben bugün ne yaptım milli eğitim müdürü gelecekti ya oturarak görmesin diye bütün gün ayaktaydım zorunlu bacağım bir ağrıyor ki şimdi kremlerimi sürdüm sardım bacağımı
geldi naptı sonuç ne karıştı mı saçma öğütler verdi mi?:))
geçmiş olsun yaaa bende ayakta cokkaldığımda sorun yaşıyorum. düzenli spor yaptıgımda da ne bacak agrısı ne bişi kalıyor :))
ben gidip acık spor yapam tatlım görüşürüz yine.Dün cok kaldım nette eşimle papaz olduk cok kızıyor bakalım akşam girmeye calışacam.
yok canım bu defa kahvaltıya geldi girdim öğretmenler odasına kahvaltı yapıyorlar
ev arkadaşımın biri anasınıfı öğretmeni kapıdan bakmış içeri davet etmiş yok denetim için sonra gelecem demiş
selam,
Aynalardan onay aldım, gruba katılabiliyormuşum :)
Heme yazayım bugün neler yedim
Sabah :
2 adet haşlanmış yumurta (1 er saat ara ile)
1 kibrit kutusu kadar peynir
5-10 adet arası siyah zeytin ve yeşil zeytin
2 parça salatalık, 2 parça domates
minik 1 kutu tereyğı ve bal
Ara:
1 avuç karışık kuru yemiş (incir, ceviz, badem, kuru üzüm)
Öğlen:
Fırında somon
3-4 dilim patates
Ara:
2 adet galeta
Akşam:
1 porsiyon Zeytinyağlı taze fasülye
Ara:
1 bardak chai tea latte
gün boyunca da 4 veya 5 bardak su
bu arada kendimi taktir edicem:
akşam yemeğinde taze fasülye istedim yaprak sarma getirdiler yanlışlıkla iade ettim
sinemaya gittik ve en sevdiğim şey olan mısırı aldırmadım
sinema çıkışı eşim künefe yemeye gidelim dedi , cık dedim...
bi de sinema çıkışı Chai tea latteyi içmesem iyiydi ama, olsun, kış günü ii gelir ile vicdanımı rahatlatayım :))
niye siliyon kı ögrenciyken karış,ögretmenken karış bu ne ya
hoş bulduk hayatım walla ağrıyorr ama dünden başladı sabh uyandığımdan bberii ilaçç en son raddede alıyorum hayatım(
sen nasılsınnnn bakalım :))
keşke işlerini gerçekten içi dolu yapsalarda işte göz dağı
afiyet olsun cnaımm ayy akşam çorba içsen azbirşeyyy öyle kaptma fıstık dirençsiz düşersinnn Allah korusunkızlarr dün akşam yemeğimmm yokk yemedim:)))
sabah kahvaltım
domates-peynir-salam
çeyrek ekmek
şekersiz çay
ve tabiki sıuyuuumm
aç karnına yine kuş burnu yedim 2. yemek kaşığı
öğle yemeğim
1. tane lahmacun
su
ve günü kapatıyorum kızlar allahın izni ile
selam kızlar ben geldim nasılsınız
kızlar merhab aben geldim nasılsınız.Sabah sayım yapamadım şimdi yapıp geliyorum
çiçemm hoş geldin sefalarr getirdinn gellll gelll keyfimmm çok yerinde wallaa
FATOŞUMM GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ÇÜNKİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?