- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.961
evde çocukların yiyeceklerinden kendimi zor alıkoyuyorum zaten.
alışkınlar ya yazıkonlarda neden pasta yapmıyon diyolar.eger bu hafta kilo verirsem hafta sonuna ödül olarak bir dilim yemek için havuçlu kek yapcam. bencillik ama napalım çocuklarda hazırlarla idare etcekler artık
16.11.2011 Çarşamba Sayım
Mihracee 64
Fiyona 50
Aynalar 23 :119::119::119::119::119::119:
Pinkcat 18
Melekayse 18
Emidaf 16
Fatma ve Nazco izinli
DENEME SÜRECİNDEKİLER
1.73 26(hep bole devam)
Hazoş87 17
Elifezgi 8
Ateşsu 7
sergungunser 3
canım valla yorulmuşum herhalde.insanlardan .ben hemşireyim ya 3-4 güne bir nöbetlerimiz de oluyor ya bizim evi özlüyorum yani. eşimde röntgen tek.çocuklarda bakıcıda kalıyo bizim nöbetlerde oonların bile çok hoşuna gidiyorki bakıcılarını benden çok severler.
gğüzel bir emnü aslında canım zeytini azalt biraz tuz oranı fazla
tebrik edrim hayır demek çok önemli
devlet memuru olunca canım öğrenciden betersin
sen bana sor evde durmayı.duvarlar üzerime üzerime geliyor.alişmişim çalişmaya şimdi bebek var diye bu sene evdeyim.nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum.bazen çok bunalıyorum
ayyy bu gece kabusumda gördüğüm sen miydin:))) rüyamda çenemde balon gibi bi şişlik olmuştu
ben dün akşam spor salonuna başlayamadım.hem bakıcımın misafiri vardı hem de bebeklere aşı yaptırdım biraz huzursuzdular. garibanlarım canları yanınca neye uğrdaıklarını şaşırdılar, sızdılar kaldılar. uyku aralarında gözleri kapalı bir şekilde ikisi birden ağlıyordu, bugün daha iyiler.
hiçde iradelei davranamadım akşam yemeği yemedim ama misafirliğe gittiğim yerdeee götürdüm bir güzel(
çok hazırlanmışş yenmiyor diyede üzüldüü peki dedi yiyeyim( yediklerimi yazamaıyorum ama kendme bile itiraf etmektne korkuyorum okadar yedim
oh oh şimdi ben de yeşil çay içiyorum.
ben hürremi sevemedim gitti.2 tane dizim var ikisi de cuma günü aynı saatte: küçük hanımefendi-trt, gapıcı gızı Feriha diğeri de...tabi geç saatte oldukları için tekrarlarını izleyebiliyorum (bana göre çok geç bi saat)
ne güzel insanın böyle arkadaşlarının olması, Allah razı olsun bekarlıkta taşınırken böyle arkadaşlarım sayesinde zorlanmazdım, allah bin kere razı olsun...
ben normalde erken uyumayı erken kalkmayı severim evleneceğimkişi bunu sorun yapacak diye korkardım ama eşimi erken uyumaya alıştırdım. hamileliğin ilk aylarında uyku saatim akşam 8lere kadar düştü, oğlanı babasına emanet edip uyudum. tabi benişm oğlan da uyuyacak huysuzlanıyordu, anne beni salla diye...babsına sallattırdım bir kaç gün. Anam 4-5 gün sonra bi baktım benim goca ortalıklarda yok, çocuk baktıracam ki uyuyayım....Adam saat 8 olunca benden önce yatağa girmiş, uyuyo:2:
.
Özgeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
hani spor yapacktık
ben şincik yapcam bildirim yaıpyorum
30 dak.eliptik ebru'nun ilk videosu gel hadi...
küçük oglum okulda dudagını patlatmış şu an uyuyor ama uyanmak üzere onunla ilgilenmem gerekiyor.bu akşam çok kalamıyorum
aahh ahhh bu durum hepimizin sorunu
al işte bari cumadna sonra yap canım
ayşe tam dayaklıksın diyet yemekler koy bak kötü olacak
canım burda paylaşmak ve destek almak için burdayız ne kusuru
canım nasıl oldun daha iyisindir inş
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?