Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilom 64.5 kızlar regl olcam onun şişkinliği var davul gibi oldum düzensiz bir de gecen ay olamadm iice şiştim..(

yazık kıuzucuklara kız :)) valla bende yapsam yerim o yüzden yapmıyorum şu isterik krizlerini atlatana kadar zayıflayana kadar evde pasta börek pişirmiycem

inşallah inşallah

senin işin zor yaa hasta insanla uğraşmak çok zor hele ki başka insanın nefesinden bile tiksinirim hastaysa bırak yüzlercesiyle uğraşmam imkansız...allah kolaylık versin canım napalım çalışmasakta olmuyor canım ya ben alışmışım kendi paramı kazanmaya istediğim gibi harcamaya o yüzden çalışmamak sanki özgürlüğümün kısıtlanması gibi geliyor...valla benim bebeişede babaannesi bakıyor benimkide çok mutlu onla bende çok sevmiyor sevemezde zaten ay heralde orta yerimden çatlarım defne babaannemi daha çok seviyorum dese...ama babaannesi varken beni aramıyo içim rahat oluyor o yüzden

sen bana sor evde durmayı.duvarlar üzerime üzerime geliyor.alişmişim çalişmaya şimdi bebek var diye bu sene evdeyim.nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum.bazen çok bunalıyorum

ah canım bilirim valla ben durmadan gezdim biliyormusun bebeğim 30 gününü doldurdu biz başladık gezmeye ben duramıyorum evde yaa insan alışınca çok zor gerçekten...nbapıcan canım bir sene sık dişini sonra yine başlarsın ben doğum iznim bitince başladım ilk başlarda defneyi bırakmak çok zor oldu ama işim dışarda olunca sürekli döndüm defneye birde ikibuçuk saatlik iznimi gün içinde kullanmıyorum saat 3,5 da bırakıyorum işi iyi oluyor...

kıyamam ben onlara...yaa çok zor oluyor birde ayaklarını tutturuyor bana ebemiz hareket etmesin diye sanki çocuğa işkence ediyormuş gibi hissediyorum kendimima napalım sağlıkları için herşey

seni seni hadia bakalım arada olur öle yarın telafi günü yaparsın bozma moralini...hehehehee bende yarın arkadaşıma gidecem oturmaya kendime zemin hazırlıyorum

sabah sirkeli su,form çay
kahvaltı:1adet yumurta
1,5 dilim kepek ekmegi
1kk peynir
1adet parmak galeta
ara:yeşilçay
ögle:4 kaşık yogurt
1 yarım (dünden kalan9kaburga
avuç içi kadar tavuk gögsü ızgara
2 adet acı biber
ara:yeşilçay
1parçacık peynir
akşam:1kase mercimek
1/2dilim kepek ekmegi
birazdan türk kahvesi yapcam kocişle içcez
gece form çay içerim

küçük oglum okulda dudagını patlatmış şu an uyuyor ama uyanmak üzere onunla ilgilenmem gerekiyor.bu akşam çok kalamıyorum

valla benimki oturuyo yanlız yanlız napıyım zaten gece boyunca uykum bölünüyor uykumu alamıyorum saat sekizbuçuk dokuz gibi uyuyoz defne bende yarım saat daha oturup uyuyorum valla zaten benimkide senin hesap uykum oldum olsaı tatlıdır hiç dayanamam uykuya öle sabahlayanlardan olamadım bi türlü sabah uykusunu da sevmem erken kalkamadığım zamanlar salak gibi oluorum....canım kocalar bakım işinde ne yazıkki tahamülsüzler sadece iki sevecekler hoplatacaklar o kadar ben eşime defneye bak yemek hazırlıycam diyorum bana sen defneye bak diyor ben hazırlarım diyor allahtan güzel yapıyorda midemiz bozulnuyır

aahh ahhh bu durum hepimizin sorunu

al işte bari cumadna sonra yap canım
ayşe tam dayaklıksın diyet yemekler koy bak kötü olacak

canım burda paylaşmak ve destek almak için burdayız ne kusuru

yaptımda korkma cnaım sadece yarım dilim yedim tadımlık...bgn diyetisyene gittimde gaza geldim hehehe kalanıda yarın arkadaşlarla toplanacaz oraya götürecem çok güzel oldu ama ayşem............

canım nasıl oldun daha iyisindir inş

:

yok aslım yaa aynı valla hiç bi değişiklik yok teyzemin oğlu doktor bgn ona gittim de özeline uğradım ağrı kesici verdi ama oda emzirilen annelere göre olduğundan hafif heralde geçirmedi...ama bgn yedim artık bişiler yavaş yaval yoksa sütüm olmıyacak...bebek gibi pire yapıp yedim herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…