Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım dün mesajını almış sanırım sergungunsere kaptan mesaj atmış artık bende aranızdayım diyip menülerini paylaşmıştı fıstık

cici bak kendineeeee :)

ellerine sağlık ohh almışım birsürü kupaa:))

ev hanımlıgına fena alıştım yaaaaaaa.:126:
bulamadımki zengin bi koca beni çeksin kurtarsın çalışma hayatından.
:123:

aahh ahhh bu durum hepimizin sorunu

ayşem canım sen o kadar tatlıyı yapıp ne yapıyorsun valla senin yüzünden bgn elmalı keki yapacam aslıyada söliycem bütün suçlu ayşe diye :)))

al işte bari cumadna sonra yap canım
ayşe tam dayaklıksın diyet yemekler koy bak kötü olacak

baya uzun olmuş kusura kalman artık .dertlendim herhalde

canım burda paylaşmak ve destek almak için burdayız ne kusuru

kaptancımm birkaç gün daha uzatmak istiyorduu iznini ama gireceğim ara ara dedi akşam.

canım dün mesajını almış sanırım sergungunsere kaptan mesaj atmış artık bende aranızdayım diyip menülerini paylaşmıştı fıstık

canım geçmişe bakmadan yazmıştım onları şimdi okudum öğrendim
öğrenmenin yaşı yok

nasılsın canım hayat nasıl gidiyor

canım geçmişe bakmadan yazmıştım onları şimdi okudum öğrendim
öğrenmenin yaşı yok

nasılsın canım hayat nasıl gidiyor

hehe olsunn ben 724 buradayım bneim gözden kaçmaz sen merak etme:))
PPPPP

ben iyiyim saolasınnn fıstıkkkkk işteyim hala 5 te çıkacağım eve gitmekistiyorummkiki

valla çok istedi dün canım birde dün dişimden dolayı bişi yiyemedim bütün gün aç gezdim onunda etkisi vardı canım :))

canım nasıl oldun daha iyisindir inş

tamam canım kilo verirsen bir dilim yiyebilirsin

sabahın 7 sinde kalktı benim cadı.kahvaltımı ettim şimdi kahvemi içiyorum.başım da çok ağrıyor ya.ilk günüm iyi geçti.tuttum kendimi sabah harici ekmek yemedim hiç.başarmam lazım:)

canım ilk günü atlattıysan gerisi gelir en zoru ilk gündür
inş başaracaksın

he he herkesin bünyesi, yaşamı, alışkanlıkları farklı...kilosu az olanlar daha az yiyecek:) aceleye gerek yok,emzirmeyi bırakalım hele bi 60 kiloya düşelim mecburen biz de az yiyeces.

ben çocuk doğursam nasıl olurum acaba :26::26::26::26:

oo yemez miyim..kimyondan nefret etmeme rağmen..tane kimyon aldım yemeklerden sonra yarım kaşiği atıp suyu içiyorum üzerine.kıza da verdim 1 hafta şimdilik iyi gibi vermiyorum

aslıcım bu arada geçmiş olsunnnn dikkat et kendinee dinlen uzat ayaklarınııı bak keyfineeeeee

sağol canım malese fuzatamayacam komşu rica etti mantı sıkcaz inş çok yapmaz

hehe olsunn ben 724 buradayım bneim gözden kaçmaz sen merak etme:))
PPPPP

ben iyiyim saolasınnn fıstıkkkkk işteyim hala 5 te çıkacağım eve gitmekistiyorummkiki

bende okuldayken öyleydim burda hava çok kapalı hep bi uykulu hal var üzerimde

kızlar bir müzik dinliyorum bilinçaltına mesajlar gönderiyormuş kilo vermeyle ilgili muhahaha kafayı sıyırdım iiceee:))
ama midemi bulandırdı heeeee iştah falan bırakmadı kiki sabahtan berii dinliyorum
hayatımdeğişti diye bir siteden indirdim kk da forumda kızlar paylaşmışş

kızlar ben çıkıyorum komşuya gitcez
öpüyorum sizi kocaman

yarın bildirim günü öğle 12 ye kadar bildirim yapmayı unutmayın

sağol canım malese fuzatamayacam komşu rica etti mantı sıkcaz inş çok yapmaz

bende okuldayken öyleydim burda hava çok kapalı hep bi uykulu hal var üzerimde
senin bu komşuda çok oluyor heeee kızıyorummmyok bayram öncesi yaprak sardırır yok mantı döktürür alala desene şuan ben evde kendime yemek yapmaya üşeniyorumm(

buradad öyleekapalı klasik kış akşamı ofss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…