- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.941
kaptancımm birkaç gün daha uzatmak istiyorduu iznini ama gireceğim ara ara dedi akşam.ama nerde acaba kendisi
canım dün mesajını almış sanırım sergungunsere kaptan mesaj atmış artık bende aranızdayım diyip menülerini paylaşmıştı fıstıkellerine sağlık canım
sergungunsere mesaj attım ama dönmedi daha geri bir kişi daha var girmek isteyen elini çabuk tutmalı
ben bugün ne yaptım milli eğitim müdürü gelecekti ya oturarak görmesin diye bütün gün ayaktaydım zorunlu bacağım bir ağrıyor ki şimdi kremlerimi sürdüm sardım bacağımı
geldi naptı sonuç ne karıştı mı saçma öğütler verdi mi?:))
geçmiş olsun yaaa bende ayakta cokkaldığımda sorun yaşıyorum. düzenli spor yaptıgımda da ne bacak agrısı ne bişi kalıyor :))
ben gidip acık spor yapam tatlım görüşürüz yine.Dün cok kaldım nette eşimle papaz olduk cok kızıyor bakalım akşam girmeye calışacam.
16.11.2011 Çarşamba Sayım
Mihracee 64
Fiyona 50
Aynalar 23 :119::119::119::119::119::119:
Pinkcat 18
Melekayse 18
Emidaf 16
Fatma ve Nazco izinli
DENEME SÜRECİNDEKİLER
1.73 26(hep bole devam)
Hazoş87 17
Elifezgi 8
Ateşsu 7
sergungunser 3
ev hanımlıgına fena alıştım yaaaaaaa.:126:
bulamadımki zengin bi koca beni çeksin kurtarsın çalışma hayatından.
:123:
ayşem canım sen o kadar tatlıyı yapıp ne yapıyorsun valla senin yüzünden bgn elmalı keki yapacam aslıyada söliycem bütün suçlu ayşe diye :)))
baya uzun olmuş kusura kalman artık .dertlendim herhalde
İlkoşum kuzum hoşgeldin naber?
kaptancımm birkaç gün daha uzatmak istiyorduu iznini ama gireceğim ara ara dedi akşam.
canım dün mesajını almış sanırım sergungunsere kaptan mesaj atmış artık bende aranızdayım diyip menülerini paylaşmıştı fıstık
canım geçmişe bakmadan yazmıştım onları şimdi okudum öğrendim
öğrenmenin yaşı yok
nasılsın canım hayat nasıl gidiyor
valla çok istedi dün canım birde dün dişimden dolayı bişi yiyemedim bütün gün aç gezdim onunda etkisi vardı canım :))
evde çocukların yiyeceklerinden kendimi zor alıkoyuyorum zaten.
alışkınlar ya yazıkonlarda neden pasta yapmıyon diyolar.eger bu hafta kilo verirsem hafta sonuna ödül olarak bir dilim yemek için havuçlu kek yapcam. bencillik ama napalım çocuklarda hazırlarla idare etcekler artık
sabahın 7 sinde kalktı benim cadı.kahvaltımı ettim şimdi kahvemi içiyorum.başım da çok ağrıyor ya.ilk günüm iyi geçti.tuttum kendimi sabah harici ekmek yemedim hiç.başarmam lazım:)
he he herkesin bünyesi, yaşamı, alışkanlıkları farklı...kilosu az olanlar daha az yiyecek:) aceleye gerek yok,emzirmeyi bırakalım hele bi 60 kiloya düşelim mecburen biz de az yiyeces.
hımsss kimyonnn sizin derdinizin çaresi:))
yemeklerinizeee mutlaka baharat olarka kimyon ilave edinnn kendi tabağınıza ekstrada kullanabilirisniz çok güzel gaz gidericidir,
bebeğiniz içinde biraz kaynatıp çay kaşığoylar suyundan verebilriisniz ama en güzeli sizin yemeklerde kullanmanızzz
aslıcım bu arada geçmiş olsunnnn dikkat et kendinee dinlen uzat ayaklarınııı bak keyfineeeeee
hehe olsunn ben 724 buradayım bneim gözden kaçmaz sen merak etme:))
PPPPP
ben iyiyim saolasınnn fıstıkkkkk işteyim hala 5 te çıkacağım eve gitmekistiyorummkiki
senin bu komşuda çok oluyor heeee kızıyorummmyok bayram öncesi yaprak sardırır yok mantı döktürür alala desene şuan ben evde kendime yemek yapmaya üşeniyorummsağol canım malese fuzatamayacam komşu rica etti mantı sıkcaz inş çok yapmaz
bende okuldayken öyleydim burda hava çok kapalı hep bi uykulu hal var üzerimde
oo yemez miyim..kimyondan nefret etmeme rağmen..tane kimyon aldım yemeklerden sonra yarım kaşiği atıp suyu içiyorum üzerine.kıza da verdim 1 hafta şimdilik iyi gibi vermiyorum
kızlar ben çıkıyorum komşuya gitcez
öpüyorum sizi kocaman
yarın bildirim günü öğle 12 ye kadar bildirim yapmayı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?