Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız delüüüişe yararsa söle bizde yapalım birlikte sıyıralım herşey birlikte artık :)))

aa çok geçmiş olsun inşallah ciddi değildir

dikiş atmak istemediler .kendimde hemşireyim ya yaklaştırdıp,dikkat edecegiz bir kaç güne iyileşir inşallah konuşmak yok pipetle beslenme ,ıslatmama.aokulda arkasında arkadaşı kafasını ittirince bizimkinin kafa masayadişleri dudagı 2 yerden kesmiş.allahtan dış kısımda,içte olsa daha zordu.ögleyin okula ugurlarken el salladım arkalarından dönüp dönüp el salladılar.allah ta biliyor ya çok hoşuma gitti.guru duydum kendimle.allahım sen koru dedim içimden bide.allah korumuş işte dahada beter olabilirdi.

bgn yediklerim
1 adet sabah haşlanmış yumurta
bir kk peynir bir haşlanmış patates
ara yok
öğlen yrım tabak 5 yk kadar kereviz yemeği
1 lt su
ara yarım dilim elmalı kek
1 fincan çay
1 fincan ılık su elma sirkeli
akşam 1 kase tarhana çorbası
ara 2 adet finger bisküvi 1 litre su

birazdan da bir fincan yeşil çayımı içip sporumu yapıcam

kızlar bgn diyetisyene gittim bana bi liste verdi ama ben buna harfiyen uymam çok fazla düzen insanı değilim dedim o da bana kalori cetveli verdi günlük almam gereken kalorinin 2000 kalori olması gerektiğini söledi ama zayıflamak için sadece günde 200 kalori eksiltebilirmişim...yani günlük 1800 kalorilik beslenerek ve 1 saat spor yaparak haftada sadece 500 gr verebilirmişim daha fazlası bebeğim için tehlikeliymiş yanii aslı kaptanım hafta da sadece 500 gr verecem sana her hafta 500 kaloriyi garanti ediyorum inşallah..ama bu hafta dahil değil buna çünkü bayramda aldığım kiloları verebildimmi bilmiyorum daha hiç tartılmadım bakallım ne çıkacak yarın:44::44::44:

aahh ahhh bu durum hepimizin sorunu

al işte bari cumadna sonra yap canım
ayşe tam dayaklıksın diyet yemekler koy bak kötü olacak

canım burda paylaşmak ve destek almak için burdayız ne kusuru

yaaa ben napıyorum koca bir kalıp kek cıkıyor 1-2 dilimi geçirmezse ondaki yağ karbonhidrat fazla değilki cok yemekk yokkk

selam kızçelerrrrrr ben geldimm bugünkü menümü yazayımmm sonrada bbakalım bensiz neler kaynatmışsınız:)

sabah
yogggg:)
3 bardak şekersiz çay
2 kupa sıcak su

öğlen
1,5 kepçe mericmek çorbası
1 dilim ekmek

ara
1 elme,
8 kupa sıcak suu

akaşm
1 baget (haşlama)
1 havuç 1 küçük patates haşlaması
1 dilim ekmek
salata

afiyet olsun canımm öğlen kaçmış yine birazz ama akşam kurtarmışssın:)

kahvaltı
1 tost

öğle
1 ayran
1 ekmek arası köfte(küçük ekmek)

ara
350 cal. bir cok faydalı tahıllı bar yedim

akşam
34- kaşık taze fasulye
3-4 kaşık pilav
yoğurt

spor
30 dak.eliptik
70 göbek mide
30 kol
40 bacak
50 yan yağlar egzesizleri Ebruyu yapamadım sevmedim bi daha deneyecem

menünü bize de ver anlat bakam ne dedi.banada cok yuksek kalori vermişti başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…