- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.981
kızlar bir müzik dinliyorum bilinçaltına mesajlar gönderiyormuş kilo vermeyle ilgili muhahaha kafayı sıyırdım iiceee:))
ama midemi bulandırdı heeeee iştah falan bırakmadı kiki sabahtan berii dinliyorum
hayatımdeğişti diye bir siteden indirdim kk da forumda kızlar paylaşmışş
aa çok geçmiş olsun inşallah ciddi değildir
kız delüüüişe yararsa söle bizde yapalım birlikte sıyıralım herşey birlikte artık :)))
aahh ahhh bu durum hepimizin sorunu
al işte bari cumadna sonra yap canım
ayşe tam dayaklıksın diyet yemekler koy bak kötü olacak
canım burda paylaşmak ve destek almak için burdayız ne kusuru
yaptımda korkma cnaım sadece yarım dilim yedim tadımlık...bgn diyetisyene gittimde gaza geldim hehehe kalanıda yarın arkadaşlarla toplanacaz oraya götürecem çok güzel oldu ama ayşem............
gittin mi diyetisyene ayrıntıları sonra konusalım cıkcam yemek yiycezz
başın nasıl olduu yawruşşşşkmse yokmus ya ben de cıkıyım bari akşam grsz :) daha yazılılar duruyoo yaa
amanın kimseler yok ): kilom 94.3
:))) hehe ben çok pimanımm canım yaaa bencee senn yemeseni seni hadia bakalım arada olur öle yarın telafi günü yaparsın bozma moralini...hehehehee bende yarın arkadaşıma gidecem oturmaya kendime zemin hazırlıyorum
afiyet olsun canımm öğlen kaçmış yine birazz ama akşam kurtarmışssın:)sabah sirkeli su,form çay
kahvaltı:1adet yumurta
1,5 dilim kepek ekmegi
1kk peynir
1adet parmak galeta
ara:yeşilçay
ögle:4 kaşık yogurt
1 yarım (dünden kalan9kaburga
avuç içi kadar tavuk gögsü ızgara
2 adet acı biber
ara:yeşilçay
1parçacık peynir
akşam:1kase mercimek
1/2dilim kepek ekmegi
birazdan türk kahvesi yapcam kocişle içcez
gece form çay içerim
küçük oglum okulda dudagını patlatmış şu an uyuyor ama uyanmak üzere onunla ilgilenmem gerekiyor.bu akşam çok kalamıyorum
kız delüüüişe yararsa söle bizde yapalım birlikte sıyıralım herşey birlikte artık :)))
kızlar bgn diyetisyene gittim bana bi liste verdi ama ben buna harfiyen uymam çok fazla düzen insanı değilim dedim o da bana kalori cetveli verdi günlük almam gereken kalorinin 2000 kalori olması gerektiğini söledi ama zayıflamak için sadece günde 200 kalori eksiltebilirmişim...yani günlük 1800 kalorilik beslenerek ve 1 saat spor yaparak haftada sadece 500 gr verebilirmişim daha fazlası bebeğim için tehlikeliymiş yanii aslı kaptanım hafta da sadece 500 gr verecem sana her hafta 500 kaloriyi garanti ediyoruminşallah..ama bu hafta dahil değil buna çünkü bayramda aldığım kiloları verebildimmi bilmiyorum daha hiç tartılmadım bakallım ne çıkacak yarın:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?