Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

giti 1 kilo kaldı 25 kilo
aslında mens olacagım ve çok ödemliyimhaftaya daha fazla olur inşallah olmazsa ben 1-1 e bile razıyım

güzel gidiyo:) ekmeksiz yemektense püskevit ile yemek daha cazip geliyor bana. bakl mesela şimdi kayfaltıda 6-7 parmak grisini ile 3 form püskevit yedim, yani yaklaşık 2 dilim ekmek, hem de gözüm arkada kalmadı ama beyaz ekmek yeseydim çeyrek ekmek yer aç kaldım diye kalkardım sofradan.

ama biz emzirdiğimiz için karnıbahar brokoli yiyemiyoruz.bebeğe çok gaz yapıyor.yani ben yemiyorum en azından

ben ilk 2 hafta falan dikkat ettim sonra yedim (naaaaapiiiim canım çekti). kurufasulye, nohut, bulgurpilavı bile yiyorum. ilk zaman tabi gaz yaptı, keşke yemeseydim dedim şimdilerde fena değiller. yemesem zaten bu kadar kilo da almazdım.

hazalcığım gaz için acizane bir kaç tavsiyede bulunacağım. benim en büyüğü daha üçünü bile doldurmamış diğer ikisi ikiz 2.5 aylık 3 çocuğum var. çok gazlı olurlarsa ben uykusuzluktan hayalet gibi dolaşırım. ilk çocuğum 20 aylıkken bile gece 7-8 defa uyanıyordu düşünsene bunlar da 7 şer defa uyansalar halimi ....büyük çocuğa yapamadığım bir şeyi bunlara yapıyorum, yüzükoyun yatırıyorum. diğerinde yapamadım , boğulur diye korktum ama mecbur kalınca baktım ki kafalarını daha 10-12 günlğkken bile çeviriyorlar, kontrollü bir şekilde yatırdım karnının üstüne. ilk zaman bas bas bağırsalarda artık böyle yatıyorlar.

ikincisi damlamız zinco dereotu vs. yağları var, çok sık kullanılan ve bilinen bir damla, bence düzenli kullanıldığında işe yarıyor.

ya zinco bizde işe yaramadı kullandım baya.sab simplex kullanıyorum su an.bi ara kimyon verdim düzelir gibi oldu.iki gündür yine çok huysuz.2 gün öncesine kadar sabah 8 de 9 10 da yatıyordu.bütün gece ayaktaydı.ama şimdi de gündüzleri durmuyor10 dkya önce deli gibiydi.ağlıyordur.uyudu gibi ama 15 dk uyuyor.çok az uyuyor benim kızım.15 saat uyuması gerekiyor ama bizimki çok az uyuyor.şimdi rezene kimyon anason karışımı çay yaptım ona.uyanınca içircem bir kaç kaşık.boğazımda acıyor su an hiç halim yok nasıl oyalayacağım bilmiyorum.benimki yüzükoyun yatmayı sevmiyor hiç.ağlıyor....düşün yani yediklerime dikkat ettiğim halde yani gaz yapacak seyleri yemediğim halde böyle bi de yesem düşün halimi...ANNEM GELSİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAA.dinlenmeye ihtiyacım var hemde çookk

amanın amanınnnn akşama kadar doğru düzgün birşey yeemişsin akşamdaaa acısını çıkarmışssın şekerim keşke güniçinde dengeli yeseydinn afiyet olsunn ah birde ekmek olmasaymış:)

17.11.2011 Perşembe Sayım

mihracee 66 :13::13::13:

aynalar 42 :103::103::103::103:

fiyona 33

melekayse 22

pinkcat 12

emidaf

Fatma ve Nazco izinli

DENEME SÜRECİNDEKİLER

1.73 24

hazoş87 13

elifezgi 12

ateşsu 7 (dunku mesaj sayın 5 aslında gece 00.00 Dan sonra yapmışsın paylaşımı ama ben 7 saydım dikkat!)

sergungunser 5 (ondan önceki gün 3 yapmıştın)

Son düzenleme:
kilo bildirimi
65.5 bu bazen değişiyor ama ben mutluyum.çünkü kıyafetlerim bol geliyor.bir incelme söz konusu bazı 38 bedenler oluyor su an..ama tabi hedef 36-38 olmak :)
şu an 38-40

Son düzenleme:

allah kolaylık versin bize.uyumayınca da uyumuyolar sıpalar...annem bi gelse ben de şöööyle derin bi uyku çekecem.ben hiç süre tutmadım. akşam saat 8.30- 9 gibi yatmaya gidiyoruz, emzirme gaz çıkartma faslı. gece ara ara uyanıp tekrar fasıl yapıyos:) sabah da 7-8 gibi kesin uyanış. akşam yatış saatimize göre sabah tekrar uyuyabiliyorlar da uyumayabiliyorlar da....

:))) ozaman bende deneyeyim birde sana haksızlık yapıyorum ozaman bunları yazınca nekadar çok yemiş bu kız diyordum okadar şey 2 dilim ekmeğe bedelseee gayet güzellll

sütün azalmıyor mu bunlarla?

Son düzenleme:

valla çok zor minik birşeyle uğraşmakkkk Allah yardımcınız olsunnnn kıyamam size
ben gelimmiD bebişleri çok severim hemde staj yapmış olurum kiki

ellerine sağlık balımmmmm saydırdınmı arkadamdan üff ilkoş diye hehe:)) bu akşamm elmalı pasta yapıcaktım fakat kilo almışım bu hafta vazgeçtim senin pasta bana nasip değil bu ara
heee bu arada hani kupalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…