- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.101
yemeklerin yanında bisküvi nasıl giderki canım:)) ama karnıbahar brokoli maydanozz dereotu salatalık bunla riştah kesici besinlermiştok tutuyorlarmışşşonları deneyeceğimm
uzun zaman ekmek yemeyince özlüyorum snaırım dediğin gibi bir yeidmmi yedikçe yiyesim geliyor
ama biz emzirdiğimiz için karnıbahar brokoli yiyemiyoruz.bebeğe çok gaz yapıyor.yani ben yemiyorum en azından
ben ilk 2 hafta falan dikkat ettim sonra yedim (naaaaapiiiim canım çekti). kurufasulye, nohut, bulgurpilavı bile yiyorum. ilk zaman tabi gaz yaptı, keşke yemeseydim dedim şimdilerde fena değiller. yemesem zaten bu kadar kilo da almazdım.
hazalcığım gaz için acizane bir kaç tavsiyede bulunacağım. benim en büyüğü daha üçünü bile doldurmamış diğer ikisi ikiz 2.5 aylık 3 çocuğum var. çok gazlı olurlarsa ben uykusuzluktan hayalet gibi dolaşırım. ilk çocuğum 20 aylıkken bile gece 7-8 defa uyanıyordu düşünsene bunlar da 7 şer defa uyansalar halimi ....büyük çocuğa yapamadığım bir şeyi bunlara yapıyorum, yüzükoyun yatırıyorum. diğerinde yapamadım , boğulur diye korktum ama mecbur kalınca baktım ki kafalarını daha 10-12 günlğkken bile çeviriyorlar, kontrollü bir şekilde yatırdım karnının üstüne. ilk zaman bas bas bağırsalarda artık böyle yatıyorlar.
ikincisi damlamız zinco dereotu vs. yağları var, çok sık kullanılan ve bilinen bir damla, bence düzenli kullanıldığında işe yarıyor.
sabah bir dilim ekmek biraz peynir 3 4 kaşık yoğurt
öğle yok akşam 1,5 porsiyon pilav:18::18::18::18::18::18::18::18::18: bir dilim ekmek 3 4 kaşık yoğurt
saat 7 gibi 2 dilim kek çay
az öncede 2 mandalina yedim
gün içinde 2 bardak yeşil çay
yemeklerden önce birer birdak elma sirkesi+su
bugün biraz ağır kaçmış hayır pilavla birlikte neden ekmek yedim ben
yarın sabaha forsatım olmayabilir diye bugün ikidinden yazdım
94,31.7 vermişim ama malum ilk zamanlarda hemen gidiyor bakalım bu hafta ne kadar verecem
kızlar günaydın kilo bildirimimi yapıyorumçok üzgünüm ama 400 gr almışım
60.600(((((
ya zinco bizde işe yaramadı kullandım baya.sab simplex kullanıyorum su an.bi ara kimyon verdim düzelir gibi oldu.iki gündür yine çok huysuz.2 gün öncesine kadar sabah 8 de 9 10 da yatıyordu.bütün gece ayaktaydı.ama şimdi de gündüzleri durmuyor10 dkya önce deli gibiydi.ağlıyordur.uyudu gibi ama 15 dk uyuyor.çok az uyuyor benim kızım.15 saat uyuması gerekiyor ama bizimki çok az uyuyor.şimdi rezene kimyon anason karışımı çay yaptım ona.uyanınca içircem bir kaç kaşık.boğazımda acıyor su an hiç halim yok nasıl oyalayacağım bilmiyorum.benimki yüzükoyun yatmayı sevmiyor hiç.ağlıyor....düşün yani yediklerime dikkat ettiğim halde yani gaz yapacak seyleri yemediğim halde böyle bi de yesem düşün halimi...ANNEM GELSİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAA.dinlenmeye ihtiyacım var hemde çookk
küçük oglum okulda dudagını patlatmış şu an uyuyor ama uyanmak üzere onunla ilgilenmem gerekiyor.bu akşam çok kalamıyorum
güzel gidiyo:) ekmeksiz yemektense püskevit ile yemek daha cazip geliyor bana. bakl mesela şimdi kayfaltıda 6-7 parmak grisini ile 3 form püskevityedim, yani yaklaşık 2 dilim ekmek, hem de gözüm arkada kalmadı ama beyaz ekmek yeseydim çeyrek ekmek yer aç kaldım diye kalkardım sofradan.
bgn yediklerim
1 adet sabah haşlanmış yumurta
bir kk peynir bir haşlanmış patates
ara yok
öğlen yrım tabak 5 yk kadar kereviz yemeği
1 lt su
ara yarım dilim elmalı kek
1 fincan çay
1 fincan ılık su elma sirkeli
akşam 1 kasetarhana çorbası
ara 2 adet finger bisküvi 1 litre su
birazdan da bir fincan yeşil çayımı içip sporumu yapıcam
ya zinco bizde işe yaramadı kullandım baya.sab simplex kullanıyorum su an.bi ara kimyon verdim düzelir gibi oldu.iki gündür yine çok huysuz.2 gün öncesine kadar sabah 8 de 9 10 da yatıyordu.bütün gece ayaktaydı.ama şimdi de gündüzleri durmuyor10 dkya önce deli gibiydi.ağlıyordur.uyudu gibi ama 15 dk uyuyor.çok az uyuyor benim kızım.15 saat uyuması gerekiyor ama bizimki çok az uyuyor.şimdi rezene kimyon anason karışımı çay yaptım ona.uyanınca içircem bir kaç kaşık.boğazımda acıyor su an hiç halim yok nasıl oyalayacağım bilmiyorum.benimki yüzükoyun yatmayı sevmiyor hiç.ağlıyor....düşün yani yediklerime dikkat ettiğim halde yani gaz yapacak seyleri yemediğim halde böyle bi de yesem düşün halimi...ANNEM GELSİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAA.dinlenmeye ihtiyacım var hemde çookk
17.11.2011 Perşembe Sayım
mihracee 66:13::13::13:
aynalar 42:103::103::103::103:
fiyona 33
melekayse 22
pinkcat 12
emidaf
Fatma ve Nazco izinli
DENEME SÜRECİNDEKİLER
1.73 24
hazoş87 13
elifezgi 12
ateşsu 7 (dunku mesaj sayın 5 aslında gece 00.00 Dan sonra yapmışsın paylaşımı ama ben 7 saydım dikkat!)
sergungunser 5 (ondan önceki gün 3 yapmıştın)
kızlar kilo bildirimi nere yapılıyor?
62.7
ellerine sağlık balımmmmm saydırdınmı arkadamdanüff ilkoş diye hehe:)) bu akşamm elmalı pasta yapıcaktım fakat kilo almışım bu hafta vazgeçtim senin pasta bana nasip değil bu ara
heee bu arada hani kupalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?