- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.121
günaydın kızlar
sabah tartıldım 69,6 çıktıı tabikide yanlışş tarttı tartım bozuldu anlaşılan yenisini almam lazım hemn
ofise çok erken geldim hemde baya erken eczaneler acık değpildi tartılamadım o yüzden .
beni aynı kiloda sayarsın aslı olurmu çünkii tartım bozuk
:) aç karnına tartılıyoruzzz şekercim:) ben öyle yapıyorum daha ii oluyor65,4 çıktım...sanırım 67 çıktığımda tok karnınaydm:)
oy oy oy teşekkür edrim canım canım:))))
bütün kupalar sana feda olsunnnnnnn
kızlar bgn diyetisyene gittim bana bi liste verdi ama ben buna harfiyen uymam çok fazla düzen insanı değilim dedim o da bana kalori cetveli verdi günlük almam gereken kalorinin 2000 kalori olması gerektiğini söledi ama zayıflamak için sadece günde 200 kalori eksiltebilirmişim...yani günlük 1800 kalorilik beslenerek ve 1 saat spor yaparak haftada sadece 500 gr verebilirmişim daha fazlası bebeğim için tehlikeliymiş yanii aslı kaptanım hafta da sadece 500 gr verecem sana her hafta 500 kaloriyi garanti ediyoruminşallah..ama bu hafta dahil değil buna çünkü bayramda aldığım kiloları verebildimmi bilmiyorum daha hiç tartılmadım bakallım ne çıkacak yarın:44::44::44:
ayynen benniye sevmedin kız ebruyu..yap şekerim bak üç çocuk annesi arkadaşım var 34 yaşında ebru sayesinde bir fiziği var 20 liklere taş çıkartır yani öncesinide bildiğim için arkadaşımın ebrudan sonrası mükkemmel yani birde boyu uzadı ve bacakları süper esnedi nerdeyse sıfır açıcak bacaklarını2 yıldır yapıyor...yap yap alışırsın
şimdi ekledim zaten isminizi yazın diye..bol bol yorum yapın zati hehhehe
canım ben 5-6 aydır 75'lerden düştüm bu kiloya ve inan bak şu oluyor sık sık yapınca pasta böreği..evde hep pasta börek var ..önce iştahlanıyosun ama sonra gözün alışıyor ve cok kararlı yemeye başlıyosun.gözün doyuyor yani en cok 75'ten duserken yaptım bunları...
sabah bir dilim ekmek biraz peynir 3 4 kaşık yoğurt
öğle yok akşam 1,5 porsiyon pilav:18::18::18::18::18::18::18::18::18: bir dilim ekmek 3 4 kaşık yoğurt
saat 7 gibi 2 dilim kek çay
az öncede 2 mandalina yedim
gün içinde 2 bardak yeşil çay
yemeklerden önce birer birdak elma sirkesi+su
bugün biraz ağır kaçmış hayır pilavla birlikte neden ekmek yedim ben
bende kızdım kendime hayır pilavı yedim madem ekmek nerden çıktı anlamadım bide öğlen çarşıda dönerciye girip bişey yemeden oturmayı başarmıştım
eve gelince yedim tabi ekmeği hemde pilavlayarın az yiyip dengelemem gerek
niye uzuluyorsun gramlar cok değişken olabiliyor artı yağdan vermekonemli tatlım..yağdan verince almıyorusn.sen kıyafetlerine falan bak bence ayrıca gayet iyi bence almamışsın
kilo bildirimi
65.5 bu bazen değişiyor ama ben mutluyum.çünkü kıyafetlerim bol geliyor.bir incelme söz konusu bazı 38 bedenler oluyor su an..ama tabi hedef 36-38 olmak :)
şu an 38-40
ayşem iyiki varsınn sende olmazsaa kim bana moral verecek:))))
bizim evde pasta börekler bana kalıyor eşime 1 tabak yemeği zorla yediriyorum
allah kolaylık versin bize.uyumayınca da uyumuyolar sıpalar...annem bi gelse ben de şöööyle derin bi uyku çekecem.ben hiç süre tutmadım. akşam saat 8.30- 9 gibi yatmaya gidiyoruz, emzirme gaz çıkartma faslı. gece ara ara uyanıp tekrar fasıl yapıyos:) sabah da 7-8 gibi kesin uyanış. akşam yatış saatimize göre sabah tekrar uyuyabiliyorlar da uyumayabiliyorlar da....
valla çok zor minik birşeyle uğraşmakkkk Allah yardımcınız olsunnnn kıyamam size
ben gelimmiD bebişleri çok severim hemde staj yapmış olurum kiki
:) aç karnına tartılıyoruzzz şekercim:) ben öyle yapıyorum daha ii oluyor
güzel gidiyo:) ekmeksiz yemektense püskevit ile yemek daha cazip geliyor bana. bakl mesela şimdi kayfaltıda 6-7 parmak grisini ile 3 form püskevityedim, yani yaklaşık 2 dilim ekmek, hem de gözüm arkada kalmadı ama beyaz ekmek yeseydim çeyrek ekmek yer aç kaldım diye kalkardım sofradan.
kızlar günaydın kilo bildirimimi yapıyorumçok üzgünüm ama 400 gr almışım
60.600(((((
geçmiş olsun...çocuklar büyüseler deilgilenmek gerekiyor hatta daha da çok dikkat etmek gerekişyor
hedefim 90 canım belirteyimde.kilo çizelgesi yapamıyom14. TAKIM 231. Etap
aynalar ( 92,3 / 92,2 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 63,7 / 64,5 / -0,8 / -1,26% )
fiyona_07 ( 63,3 / 63,9 / -0,6 / -0,95%)
mihracee ( 60,2 / 60,6 / -0,4 / -0,66%)
melekaysee ( 65,7 / 65,5 / 0,2 / 0,30%)
origin ( 78,1 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.
faTTa83 ( 72,0 / 70,0 / 0,67 / 0,93%) 228. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 3 e bölündü.
elifezgi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,0 %) eski üye geri döndü. 201. Etapta hamilelik nedeni ile ayrılmıştı.
1.73 ( 92,9 / 119,0 / -0,25 / -0,27% ) eski üye geri döndü. 125. Etapta ayrılmıştı. Kilosu 106 ya bölündü.
atessu ( 96,0 / 94,3 / 1,7 / 1,77%) yeni üye hedefi 80
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: -0,003%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?