- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.081
ya benim yanımda kimse olmadığı için eşim gelmeden bişey yapamıyorum ki bebek yüzünden.ama bugun çıktım dışarı 2 saat kadar dolaştım yürüyüş niyetine..bir de nasıl egzersizler yapmam gerektiğini bilmiyorum.sezeyanla yaptım doğum.haftaya doktora gitcem sorucam ona.mekik falan çekmemek gerekiyormus çünkü. annem falan olsa yakınımda hergün bırakır kızı yürüyüş yaparım ama ne yazık ki yok burda hiç akrabamız....
canlarımmmm ben çıkıyorummmm cici bakın kendinizeee:)
yarınn kilo vermiş olarak görmek istemetekteyim hepimizi mucksss
dikkkaattttt dikkkaatttttt yarın listeye giren girmeyen herkes öğle 12 ye kadar kilosunu yazsın
bilen bilmeeyene söylessiiinnn
sonra vaayy ben duymadım vayy ben bilmiyodum demeyin
canlarımmmm ben çıkıyorummmm cici bakın kendinizeee:)
yarınn kilo vermiş olarak görmek istemetekteyim hepimizi mucksss
anlaşıldı kaptan vaayyy ben bilmiyodum.vayyy ben duymadım demeycez.gece 12 miydi
Ben de çıkıyorum .dünden uykusuzum zaten bide bugün oglanın dudak patlak uyuyamazsa gece zor bakalım.herkese iyi geceler
hu hu hayırlı geceler :)
iyiyim çok şükür sen nasılsın? :)
yarın sabaha forsatım olmayabilir diye bugün ikidinden yazdım
94,31.7 vermişim ama malum ilk zamanlarda hemen gidiyor bakalım bu hafta ne kadar verecem
sabah bir dilim ekmek biraz peynir 3 4 kaşık yoğurt
öğle yok akşam 1,5 porsiyon pilav:18::18::18::18::18::18::18::18::18: bir dilim ekmek 3 4 kaşık yoğurt
saat 7 gibi 2 dilim kek çay
az öncede 2 mandalina yedim
gün içinde 2 bardak yeşil çay
yemeklerden önce birer birdak elma sirkesi+su
bugün biraz ağır kaçmış hayır pilavla birlikte neden ekmek yedim ben
bende kızdım kendime hayır pilavı yedim madem ekmek nerden çıktı anlamadım bide öğlen çarşıda dönerciye girip bişey yemeden oturmayı başarmıştım
eve gelince yedim tabi ekmeği hemde pilavlayarın az yiyip dengelemem gerek
farkındayım:) hatta pişmanlığı çimde ama artık yarın telafi ederim inşallah:) ben çıkıyorum hayırlı gecele grşrz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?