- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.161
:)))) hehe saol şekerim ama hakikaten içtiğim suyun hesabu yoktu dünn fen aiçtim (birde söylemesi ayıpbugün 4.günüm iş yerine gelen kadar büyük wc mi yapamadım))tatlım moral vermek için solemiyorum ki o boyla 60 kilosun..süper yani ve guzel guzel verdin kilonu 300-500 gram tabi oyanayacak 1 litre su içsen en az 700 gr çok cıkarsın ve bironceki gun içtiğin suyu bile atamıyosun vucuttan bazen. oyuzden senin dert edecek bişiyin yokkkkk...
yerim miniği benn mız mızz demek hehe.gel valla staj yap bende çok sevinirim. su an bebiş salonda elektrik süpürgesini açtım mız mızdı bakalım işe yarayacak gibi=)
o ilk günün acemiliğiydi.artıkın aç karnına tartılıcam..60 ın altını görmek istiyorum tartıda=) kıyafetlerimi giymek istiyorum!!!!yeni bişeyde almak istemiyorum zayıflarım giyemem bi daha diye..ayyyy napcamı şaşirdimmm
eh bence güzel burda kalman süren uzamış olur.hem ben daha yeni geldim.anca tanışıyoruz.hemen bırakıp gitmek olurmu?
.
1 tane kırmızı biber ,1/2 acı biber,3 lahana yapragını dogradım ,az yagda soteledim.bakalım nasıl bişi olcak.öglene baharat döküp yiyecegim inşallah.çocuklara patates kızarttım.ama 1 dilimcik tadına bakmak için yedim
14. TAKIM 231. Etap
aynalar ( 92,3 / 92,2 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 63,7 / 64,5 / -0,8 / -1,26% )
fiyona_07 ( 63,3 / 63,9 / -0,6 / -0,95%)
mihracee ( 60,2 / 60,6 / -0,4 / -0,66%)
melekaysee ( 65,7 / 65,5 / 0,2 / 0,30%)
origin ( 78,1 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.
faTTa83 ( 72,0 / 70,0 / 0,67 / 0,93%) 228. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 3 e bölündü.
elifezgi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,0 %) eski üye geri döndü. 201. Etapta hamilelik nedeni ile ayrılmıştı.
1.73 ( 92,9 / 119,0 / -0,25 / -0,27% ) eski üye geri döndü. 125. Etapta ayrılmıştı. Kilosu 106 ya bölündü.
atessu ( 96,0 / 94,3 / 1,7 / 1,77%) yeni üye hedefi 80
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: -0,003%
başlangıç116 kg
şimdi 115
hedef 90 inşallah
ama benim adım neden yok???
62.7
yaaa canım benimm ah benim mihroşumm niye üzülüyosun ne güzell gitmiş işte kilooo almamışşsın yaa boışver ne üzüyosun kjendiniii alla alla yaaaa senin azmin yeter be canımmm
ay şimdi ögrendim.60 yaşında bi hastamız vardı belki 180-190 kilo boyda 1.60-1.65 civarı vefat etmiş.zayıflamak lazım arkadaşlarrrrr
şimdi de kendime bi nescafe yaptım ders çalışıyorum vizelerime az kaldııı dua edinn nolurr meleklerim sizin dualşarınız kabul olurrr
enemmmmmm mihroşumm gelmişşşşşşşş
aaa ama bi dakka ben mihroşa küstümm unuttumn
kızlarr dün akşam eve geçtim babam şehir dışına gitti dün gece ve ben üzüntüden 2. tane minik çikolata yedimmm üzgünüm
sabah kahvaltım
uyanınca hemen suuuuu
1.tane elma
1. saat sonra
2. dilim ekmek
1. dilim beyaz peynir
şekersiz çay
suuuu
(yine aç karnına 2 kaşık kuşburnu)
halaaaaaaaaa mihroşş görmüyo beniiiiiiii
mihroşş bi görmedin beniiiii
çıkmam lazımmmmmm mecburennn
teşekkürler canımtebrikllerrr canım benimm
inşallah inşallahcümlemizcanım benimmm birdee şöyle bi ata sözümüz varki ben çokk sevrimm damlaya damlaya göll olurr:))))
yanii 1 kilo 1 kilo hoppp bi bakmışsın ki ideal kilondasınnnn
ekmek yerine kepek ekmegi ,form bisküvi,galeta daha tok tutuyor sanki.bi dene istersenkızlarr dün akşam eve geçtim babam şehir dışına gitti dün gece ve ben üzüntüden 2. tane minik çikolata yedimmm üzgünüm
sabah kahvaltım
uyanınca hemen suuuuu
1.tane elma
1. saat sonra
2. dilim ekmek
1. dilim beyaz peynir
şekersiz çay
suuuu
(yine aç karnına 2 kaşık kuşburnu)
allahım emeklerini boşaçıkarmasın .rabbim zihin açıklıgı versinşimdi de kendime bi nescafe yaptım ders çalışıyorum vizelerime az kaldııı dua edinn nolurr meleklerim sizin dualşarınız kabul olurrr
peki canım burada kalmam tamamen duygusal:)) sizin için kendimi düşünüyorsam namerdim hehe:))
şaka bir yana buradai arkadaşlıklar pek güzell samimi sıcak o yzden vageçemiyorum buradan :) sizleride aramızda görmek ayrı birgüzel:)
bence gayet güzel olmuşturrr eminim.
akşam bende süzme yoğurt ezdim içerisinde birtane havuç birtane turp rendeledim beyaz lahan kıydım 1 dişte sarmısakk karıştırdımm salata tabağına aldım üzerinede nane ve pılbiberr serptim pek güzel olduuD
havuç ve turbu kışın çok yaparım ama lahan anasıl olur diye merake ttim çok yakıştıtavsiye ederim.
Yanlız çok gaz yaptı hahaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?