Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:)))) hehe saol şekerim ama hakikaten içtiğim suyun hesabu yoktu dünn fen aiçtim (birde söylemesi ayıpbugün 4.günüm iş yerine gelen kadar büyük wc mi yapamadım))
( oda etkilemiştir sanırım

gel valla staj yap bende çok sevinirim. su an bebiş salonda elektrik süpürgesini açtım mız mızdı bakalım işe yarayacak gibi=)
yerim miniği benn mız mızz demek hehe.
benb ugün LCW ye gittim hıtka almıştım değiştirmek için arkadaşımla kasadakonuşuyoruz sana birşey göstereceğim, buradamı dedi evet dedim sonraa içeri girdik bayan reyonunaa yan tarafımı gösteriyorum artık bu reyondan alışveriş yapmak istiyorumm Hamile reyonuDD çok güldü bana hehe
önce staj fena olmaz o yüzden kiki

giyeceğizzz eski kıyafetlerimiiiiii hiç ama hiç merak etmeee sennnnnnn acele etmeyelim sadeceeee yavaş yavaş.

eh bence güzel burda kalman süren uzamış olur.hem ben daha yeni geldim.anca tanışıyoruz.hemen bırakıp gitmek olurmu?
.

peki canım burada kalmam tamamen duygusal:)) sizin için kendimi düşünüyorsam namerdim hehe:))
şaka bir yana buradai arkadaşlıklar pek güzell samimi sıcak o yzden vageçemiyorum buradan :) sizleride aramızda görmek ayrı birgüzel:)

bence gayet güzel olmuşturrr eminim.
akşam bende süzme yoğurt ezdim içerisinde birtane havuç birtane turp rendeledim beyaz lahan kıydım 1 dişte sarmısakk karıştırdımm salata tabağına aldım üzerinede nane ve pılbiberr serptim pek güzel olduuD
havuç ve turbu kışın çok yaparım ama lahan anasıl olur diye merake ttim çok yakıştı tavsiye ederim.
Yanlız çok gaz yaptı hahaha:)

aslııı dökülüyoruzzzzzz yaaaaaa(((( bu haftanınn medarı iftarı ateşsuuuu :) tebrikler tekrar ateşsuu

yaaa canım benimm ah benim mihroşumm niye üzülüyosun ne güzell gitmiş işte kilooo almamışşsın yaa boışver ne üzüyosun kjendiniii alla alla yaaaa senin azmin yeter be canımmm

:))) ay canım canımmm saolasınn fıstıkımmmmmm da ediyorumki 1 kg almadım:) ama bu haftaa cozutacamm bugün öğlen azcık şımardım bundna sonr aöğlenleri çok dikkat edeceğim akşamdan tırsıyordum ama öğlenleri daha tehlikeli

şimdi de kendime bi nescafe yaptım ders çalışıyorum vizelerime az kaldııı dua edinn nolurr meleklerim sizin dualşarınız kabul olurrr

canım canımm Allah zihin açıklığı versinnn şimdiden başarılarrrrrrr:)) bende bir kahve yapayım canımı istettin hehe

enemmmmmm mihroşumm gelmişşşşşşşş

aaa ama bi dakka ben mihroşa küstümm unuttumn

ay ay kuzucum geçmiş yapıyordummmmmmm ancak gelebildim şimdiki sate:))
ama ama neden bana küstün neyaptımki benn ayy neiçin üzdüysem seni özür dilerim kuzum((((

canım bneim afiyet olsunn sen bilyiorsun bu işi minik kaçamaklar olurrrrr üzülmeee

tebrikllerrr canım benimm
teşekkürler canım

canım benimmm birdee şöyle bi ata sözümüz varki ben çokk sevrimm damlaya damlaya göll olurr:))))
yanii 1 kilo 1 kilo hoppp bi bakmışsın ki ideal kilondasınnnn
inşallah inşallahcümlemiz

ekmek yerine kepek ekmegi ,form bisküvi,galeta daha tok tutuyor sanki.bi dene istersen

şimdi de kendime bi nescafe yaptım ders çalışıyorum vizelerime az kaldııı dua edinn nolurr meleklerim sizin dualşarınız kabul olurrr
allahım emeklerini boşaçıkarmasın .rabbim zihin açıklıgı versin

kontrol edermisiniz acaba? kardes takimlardan kimse yoktu size yazayim dedim, lütfen

1. Takim 231. Etap Sonuclari

ThirtyFouR (77,4/..../.../...%) (izinli)
aylin90 (88/85,5/1,25/1,42%) (tatildeydi, verdigi kilo 2 ye bölündü)
elif_sena (58,7/56,4/2,3/3,92%)
hepbera (71,5/71,4/0,1/0,14%)
bal10 (56,9/56,5/0,4/0,70%)
sinem866 (84,3/85,2/-0,9/-1,07%)
T_N (73,6/74,6/-1/-1,36%)
MINEL3478 (71,5/71/0,5/0,7%)
qarden (97/.../.../...%) (bildirimde bulunmadi)

Yüzde Ortalama = 0,56 %

özel mesajla onaylarsaniz sevinirim iyi hafta sonlari

evet güzel yarına demeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…