Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama ama seni eski üye göstermiş kaptna o yüzden kilon farklı gözküyorr yaaa

yaa evet böyle mi oluyo.ozaman beni takıma almasın .ben hep eksilerde olcam .benim hedefim 90 zaten 92.500önceki ayrılış kilom.takıma hep zarar veririm oysa ben bu hafta 1 kilo verdim.

(( hay Allahhhhh üzüldüm zayıflamamız lazımmmm en kısa zamandaaaaa

evet

emoşum açıklama yapayım kızlar bir takımdan ayrılıp aradan yıllar geçsede geri döndüğünüzde ister kendi takımınıza ister başka takıma farketmez bu yarışmadan ayrıldığınız kilo başlangıç kilosu olur emoşta olduğu gibi emoş 92.9 ile ayrılmıştı bu yarışmadan o yüzden başlangıç kilosu bu oldu. bir haftaki önceki kilosu başlangıç kilosu olmaz yani bu durum herkes için geçerli
sadece hamile ve hastalık durumunda bu kural dikkate alınmaz yeni üyeymiş gibi başlangıç kilosu yeniden alınır elifezgide olduğu gibi. o hamilelik yüzünden ayrıldığı için en son kilosu başlangıç olmadı. kurallar böyle canlarım

yaa evet böyle mi oluyo.ozaman beni takıma almasın .ben hep eksilerde olcam .benim hedefim 90 zaten 92.500önceki ayrılış kilom.takıma hep zarar veririm oysa ben bu hafta 1 kilo verdim.

evet

kaptan ona bir ayar çeker canım seni göndermek istemeyecektir merak etme

ama ama emoşta hamilelik kilolarını vermek için geldiii

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
5 tane misafirmiz var:) kızlarr ses verin bakim.

sende az porsiyon yap bi ara benimelim çoktu maşallah 8 kişilik yapıyordum..birde misafirim geliyohazırda ikram ediyorumhep
ben de öyle yapıyorum kek yaparken kahve fincanı ölçüsü kullanıyorum hazır kek kadar bişey yapabiliyorum, 1 porsiyonluk irmik helvası bile yapıyorum

çalışmaya başlayınca mecbur alıcas, paspal paspal gezince insanın morali daha da çok bozuluyo kilolarımızı saklaycak güzel kıyafetlere de ihtiyaç var ki insanlar bizi görünce ayyy çok kilo almışsın diye boşboğazlık etmesinler. tefadüse bak ki ben de bgn dayanamadım tredyol'dan 19 liraya elbise bulunca aldım 40-42 beden, bakalım olacak mı, olmazsa da alışılmış bedenim 40, nasıl olsa 40 düşecem, 38 bilem olabilir

ama ama emoşta hamilelik kilolarını vermek için geldiii

canım bir üye takımdna ayrılırken listeye kendi isteği ile ayrıldı diye yazıyoruz ya hamile ise hamilelik yüzünden ayrıldı diye yazıyoruz emoşta o zaman böyle bir durum yoktu ki ve listeye kendi isteği ile ayrıldı yazıldı.
yoksa ben istemem mi emoş ne güzel 1 kilo verdi bu hafta takımımıza faydası olurdu ama kurallar malesef böyle

ay pardonnn ynalış hesap yapmışım.

Son düzenleme:
Sergungunser ve hazos87 siz deneme haftasındasınız 1 haftayı doldurmadığınız için siz ancak haftaya listeye giriyorsunuz gözden kaçırmış değilim meraklanmayın kızlar
bu günkü kilonuz başlangıç kilonuz olacak kızlar
Sergungunser senin başlangıç kilon 62,7
hazos87 senin başlangıç kilon 65,4

Son düzenleme:
DD ozaman emoş şöyle yapsınn şuan listede fazla gözüyorr kilooss herhafta 2 kilo 3 kilo azaltsın sanki vemriş gibi 3 hafataa şuanki kilosunaa düşer

canım böyle yapmaya gerek yok ki
şimdi kilosu 115 haftaya kaç ne kadar verirse o kadar yazılır
sadece bu hafta kilo almış gibi görünecek o kadar gelecek haftadan itibaren sorun kalmayacak

DD ozaman emoş şöyle yapsınn şuan listede fazla gözüyorr kilooss herhafta 2 kilo 3 kilo azaltsın sanki vemriş gibi 3 hafataa şuanki kilosunaa düşer

canım sagol da olmaz öyle.en iyisi takıma dışardan takılmak.nasıl olcak aslııı.hayır toplamda takımın başarısını düşürürüm

canım sagol da olmaz öyle.en iyisi takıma dışardan takılmak.nasıl olcak aslııı.hayır toplamda takımın başarısını düşürürüm

ya kızlar siz neye taktınız ben anlamadım ki bu durum bu haftalık bişey
haftaya sorun yok ki haftaya başlangıç kilon 115 olacak mesela bir kilo verdin yeni kilon 114 olacak sorun ne ben anlamadım
sorun yok ortada rahat olun kızlar ya

ay canımbırakmayızzz seniii öyle gitmek yokkkk bu hafta zaten hepimizzz rezilizzz(( bize destek olmuş oldun ezik hissetmiş oluruzz kendimizzi aslının dediğimi sorun edecek birşey yok

ya bu ziyaretciler kim şuan 5 kişi var bir ara 8 e çıktı bu sayı
gizli mi giriyonuz kızlar çabuk gelin buraya

ay ay kuzucum geçmiş yapıyordummmmmmm ancak gelebildim şimdiki sate:))
ama ama neden bana küstün neyaptımki benn ayy neiçin üzdüysem seni özür dilerim kuzum((((

ama ama ama demişşsin ki melek ayşeye beni sen motive ediyosun bitek sen varsın ben neyimmm burdaaa

canım bneim afiyet olsunn sen bilyiorsun bu işi minik kaçamaklar olurrrrr üzülmeee

gördüm gördümmmm şimdik gördüm şekercimmm
nasılsın bakimmmm

aha kaçırdımmmm yaaaa tühhh buradyaım hayatım ceza bana sen gelene kadar bekleyeceğim pişt dee bana

pişttt güzellikkkk pişttt çıtır hatunnn

hemncikte aldın bak gönlümüü yahuuu seviommm ben senii wallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…