- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.181
ama ama seni eski üye göstermiş kaptna o yüzden kilon farklı gözküyorr yaaa
(( hay Allahhhhh üzüldüm zayıflamamız lazımmmm en kısa zamandaaaaa
evet güzel yarına demeli
yaa evet böyle mi oluyo.ozaman beni takıma almasın .ben hep eksilerde olcam .benim hedefim 90 zaten 92.500önceki ayrılış kilom.takıma hep zarar veririm oysa ben bu hafta 1 kilo verdim.
evet
emoşum açıklama yapayım kızlar bir takımdan ayrılıp aradan yıllar geçsede geri döndüğünüzde ister kendi takımınıza ister başka takıma farketmez bu yarışmadan ayrıldığınız kilo başlangıç kilosu olur emoşta olduğu gibi emoş 92.9 ile ayrılmıştı bu yarışmadan o yüzden başlangıç kilosu bu oldu. bir haftaki önceki kilosu başlangıç kilosu olmaz yani bu durum herkes için geçerli
sadece hamile ve hastalık durumunda bu kural dikkate alınmaz yeni üyeymiş gibi başlangıç kilosu yeniden alınır elifezgide olduğu gibi. o hamilelik yüzünden ayrıldığı için en son kilosu başlangıç olmadı. kurallar böyle canlarım
ben de öyle yapıyorum kek yaparken kahve fincanı ölçüsü kullanıyorum hazır kek kadar bişey yapabiliyorum, 1 porsiyonluk irmik helvası bile yapıyorumsende az porsiyon yap bi ara benimelim çoktu maşallah 8 kişilik yapıyordum..birde misafirim geliyohazırda ikram ediyorumhep
o ilk günün acemiliğiydi.artıkın aç karnına tartılıcam..60 ın altını görmek istiyorum tartıda=) kıyafetlerimi giymek istiyorum!!!!yeni bişeyde almak istemiyorum zayıflarım giyemem bi daha diye..ayyyy napcamı şaşirdimmm
ama ama emoşta hamilelik kilolarını vermek için geldiii
ama ama emoşta hamilelik kilolarını vermek için geldiii
canım bir üye takımdna ayrılırken listeye kendi isteği ile ayrıldı diye yazıyoruz ya hamile ise hamilelik yüzünden ayrıldı diye yazıyoruz emoşta o zaman böyle bir durum yoktu ki ve listeye kendi isteği ile ayrıldı yazıldı.
yoksa ben istemem mi emoş ne güzel 1 kilo verdi bu hafta takımımıza faydası olurdu ama kurallar malesef böyle
DD ozaman emoş şöyle yapsınn şuan listede fazla gözüyorr kilooss herhafta 2 kilo 3 kilo azaltsın sanki vemriş gibi 3 hafataa şuanki kilosunaa düşer
DD ozaman emoş şöyle yapsınn şuan listede fazla gözüyorr kilooss herhafta 2 kilo 3 kilo azaltsın sanki vemriş gibi 3 hafataa şuanki kilosunaa düşer
canım sagol da olmaz öyle.en iyisi takıma dışardan takılmak.nasıl olcak aslııı.hayır toplamda takımın başarısını düşürürüm
canım sıkıldı.ben şimdilik çıkıyom
canım sagol da olmaz öyle.en iyisi takıma dışardan takılmak.nasıl olcak aslııı.hayır toplamda takımın başarısını düşürürüm
ay ay kuzucum geçmiş yapıyordummmmmmm ancak gelebildim şimdiki sate:))
ama ama neden bana küstün neyaptımki benn ayy neiçin üzdüysem seni özür dilerim kuzum((((
canım bneim afiyet olsunn sen bilyiorsun bu işi minik kaçamaklar olurrrrr üzülmeee
gördüm gördümmmm şimdik gördüm şekercimmm
nasılsın bakimmmm
aha kaçırdımmmm yaaaa tühhh buradyaım hayatım ceza bana sen gelene kadar bekleyeceğim pişt dee bana
ya bu ziyaretciler kim şuan 5 kişi var bir ara 8 e çıktı bu sayı
gizli mi giriyonuz kızlar çabuk gelin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?