Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyyyy teşekkürr ederim canım benim allah razı olsun duaların içinnnn
ben ekmek yerine onları deneyim bi bakkk haklısın:26::26::26::26:

hoşbulduk hayatım walla nasıl oluyum aynıı bildiğin gibbiiii:26::26::26::26::26::26: sen nasılsın bakemmm

bende canım listelerle uğraştım
3. takımın kaptanı değişti ya ona yardımcı oldum baya karışmıştı ortalık inş yanlışlık yapmamışımdır

ya bizdede yanlış anlaşılmalar olmuşta çözemedimm walla kafam karıştı

bende çözemedim valla canım emoş kendini boş yere üzüp duruyo her eski üye dönüşte bu durum olur
takıma zarar verdiği izin üzülüyor ama bu hafta takım olarak çok iyi değildik zaten durumumuz kötü bayram dönüşü baya bir etkilendik
onada söyledim o güzel canını sıkmasın boş yere

sen ne yaptın yeni bir baskül alacaksın değil mi

hazal hoşgeldin nasılsın canım

berbat durumdayım başim sabahtan beri ağrıyor.boğazım acıyor.bebek sabahın 6 sından beri ağlıyor.halim yok fenalık geçiriyorum.sinirim bozuk.sesi kulaklarımda çınlıyor.allahım ya neden benim çocuğum bu kadar huysuz....şimdi babası bakıyo.yoksa aklımı kaçiracağım

hımmm anladımmm canımm EMOŞŞ ÜZME KENDİNİ ASLI HAKLI TAKIMCAK BU HAFTA BÖYLEYİZZ

BEN ALICAM CANIM TABİKİ ama haftaya kadar almam lazım yaaa

ah canım kolay gelsin
hasta mı olacka acaba
çocuk bakmak çok zor gerçekten cennet anaların ayağı altında

bu arada canım senin deneme süren dolmadı haftaya liste giriyorsun bu günkü kilonda başlangıç kilon olacak
inş haftaya güzel kilolar verirsin canım

hımmm anladımmm canımm EMOŞŞ ÜZME KENDİNİ ASLI HAKLI TAKIMCAK BU HAFTA BÖYLEYİZZ

BEN ALICAM CANIM TABİKİ ama haftaya kadar almam lazım yaaa

al canım doğru kilonud aöğrenelim eğer tartıdan kaynaklanan bi sorun varsa onu bildiririz artık yeni kilonla devam edersin doğru bir şekilde

canım hoş geldin geçmiş olsun..
kıyamam yaa daha bebek olduğu için huysuzdurr yaaa hasta olmasında allah korusun
sende bi sakinleş canım boğazların için limon ve bal katrısımı yap bak çok iyi geliyor inan ki..

evet canım ben kafayı yicem artıkk bi verdim gözüküyo bi hafta düzgün bi hafta kötüü ben tartılıyımda bi eczanede ona göre sölimm sonraaa bu hafta içinde tartı alayım yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…