- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.201
teşekkürler canım
inşallah inşallahcümlemiz
ekmek yerine kepek ekmegi ,form bisküvi,galeta daha tok tutuyor sanki.bi dene istersen
allahım emeklerini boşaçıkarmasın .rabbim zihin açıklıgı versin
fadikcim hoşgeldin nasılsın
hoşbulduk hayatım walla nasıl oluyum aynıı bildiğin gibbiiii:26::26::26::26::26::26: sen nasılsın bakemmm
bende canım listelerle uğraştım
3. takımın kaptanı değişti ya ona yardımcı oldum baya karışmıştı ortalık inş yanlışlık yapmamışımdır
ya bizdede yanlış anlaşılmalar olmuşta çözemedimm walla kafam karıştı
hazal hoşgeldin nasılsın canım
bende çözemedim valla canım emoş kendini boş yere üzüp duruyo her eski üye dönüşte bu durum olur
takıma zarar verdiği izin üzülüyor ama bu hafta takım olarak çok iyi değildik zaten durumumuz kötü bayram dönüşü baya bir etkilendik
onada söyledim o güzel canını sıkmasın boş yere
sen ne yaptın yeni bir baskül alacaksın değil mi
berbat durumdayım başim sabahtan beri ağrıyor.boğazım acıyor.bebek sabahın 6 sından beri ağlıyor.halim yok fenalık geçiriyorum.sinirim bozuk.sesi kulaklarımda çınlıyor.allahım ya neden benim çocuğum bu kadar huysuz....şimdi babası bakıyo.yoksa aklımı kaçiracağım
hımmm anladımmm canımm EMOŞŞ ÜZME KENDİNİ ASLI HAKLI TAKIMCAK BU HAFTA BÖYLEYİZZ
BEN ALICAM CANIM TABİKİ ama haftaya kadar almam lazım yaaa
berbat durumdayım başim sabahtan beri ağrıyor.boğazım acıyor.bebek sabahın 6 sından beri ağlıyor.halim yok fenalık geçiriyorum.sinirim bozuk.sesi kulaklarımda çınlıyor.allahım ya neden benim çocuğum bu kadar huysuz....şimdi babası bakıyo.yoksa aklımı kaçiracağım
ah canım kolay gelsin
hasta mı olacka acaba
çocuk bakmak çok zor gerçekten cennet anaların ayağı altında
bu arada canım senin deneme süren dolmadı haftaya liste giriyorsun bu günkü kilonda başlangıç kilon olacak
inş haftaya güzel kilolar verirsin canım
al canım doğru kilonud aöğrenelim eğer tartıdan kaynaklanan bi sorun varsa onu bildiririz artık yeni kilonla devam edersin doğru bir şekilde
fadik internet işini ne yaptın
wallaaa hayatım p.c geldidee net işinide buğün yegenimgeliyo yatılı okuyo yaa
ona ayarlatıcam inşalahhhhhhhhhhhhhh dua et wallaa
yarın sinemaya gitmeyi düşünüyorum
ölümsüzler filmini izleyen var mı
banyo yapmam lazım ama banyo çook soğukkk :18::18::18::18:
inş canım böylelikle hem akşamları hem haftasonu bizimle olursun
tamm çiçemm bend eçıkıyorum görüşürüzz öpüyorumm çokkkkfadikcim ben çıkıyorum öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?