Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam canım anladım

ay canımbırakmayızzz seniii öyle gitmek yokkkk bu hafta zaten hepimizzz rezilizzz(( bize destek olmuş oldun ezik hissetmiş oluruzz kendimizzi aslının dediğimi sorun edecek birşey yok

anladım şimdi.

Bu karışlıktan dolayı herkesten özür dilerim.haftaya 2 kilo vercem sizin için sööööözzzzzzzzzzzzz

kızlar cok üzgünüm ama pc min ekranı gitti..giremiyorum g,rsem de ekranı göremiyorum gidip gidip geliyor napcam bilmiyorum cok zor girmem msne giriorm sadece onu da erkek ark ımla sesi açıp konusuorz bsy göremiorm.ekrana basstırınca fln gelio bazen.elimi cekince geri gidio o şekilde yazamıyorum.

sirkeli su,form çay
Kahvaltı:1 y.k.az yagda pişmiş yumurta
1 kk.peynir
1 dilim kepek ekmegi
ara:türk kahvesi,yeşilçay
ögle:1dilim patates kızartması
5kaşık sebze yemegi
2 y.k. yogurt
1/2 çorba
ara:yeşilçay,4 adet etiform.1parça peynir,1ısırımcık havuçlu kek
akşam:1kase çorba
1 acı biber
1/2 dilimkepek ekmegi
gece :yeşilçay
1 ısırımcık daha kek(çocuklardan canım çekti,midemde kazınıyo nedense çok acıktım gibi sanki,1 tane eti form tıkırdatayım bari)

30 dakika hareket yaptım bu arada kimsede yok ortalıkta.heryer bana kaldı.gelip gidip yazıyorum

Son düzenleme:
evet canım yarın sivasa gidiyorum arkadaşlar istiyor yoksa şu soğukta ben dışarı çıkmamda

ole deme git git şekerim iyi gelir insanaa..açılırsın, aşk olasılığı artar,hareket olur zayıflamaya katkı :)))
Sinemanın faidalarııı :)

optum seni kuzum cıkıyom dinleneyim birazz..

hemen yazmak istiyorum bugün yediklerimi

sabah kahvaltısı:
omlet (2/3)
1 kibrit kutusu beyaz peynir
biraz helva

ara :
1,5 mandalina
0,5 şeftali

öğlen :
mantar
yeşil fasülye
1 adet hurma

akşam:
1/2 porsiyon patlıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…