- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.281
memnun oldum fadik nasılsın:)
memnun oldumm canım bende fadik:))))
hoş buldukk hayatımm yaaa tam halledemedikk sağolsunn bzim yegenin p.c den giriyorummm:))))
uzandım yatağımda valla üşüyorum yaa ne hikmetse yarında çalışıcam biliyormusun((((
kızlarr eve geldimm ve sadece suu içtim okadar akşamları yemiyorum biliyosunuz ofiste en son çıkmadan çeyrek ekemeğin yarı kadar bi parça peynir koyup yedim e günü öle kapadım:)))))
Kilo çizelgesi yapamıyom aslı .uygun formatta degil diyo..
sağol canım benim iyiyim sen nasılsın bakalımm :))
birde şeyy kaçırmış olabılırım akşamları giremiyordum p.c yoktu net vardı şimdi p.c var net yok:))) kendini tanıtabılırmısın hani kaç yaşındasın felan filann :))))))
ben ist. yaşıyorum canım 26 yaşındayım çalışıyorum av. asistanlığı yapıyorum ve okuyorum bi yandan öle yaniii hııı veee veee bekarımm ne mutlu bana dimi hehehehhe:))))
canım sorun var heralde gülde yapamamıştı
AHH AHH ASLIII BAK GÜL NE SORUYO.
BUNDAN UZUN UZUN ZAMAN ÖNCE BU TOPİKTE BÖYLE KONULAR OLMUŞTU DA CANIM ONU HATIRLADIM.SOGUK ÇORBA,ELMA,LAPA .....
kendine dikkat et canım,iyi eglencelerkızlar ben yarın akşam girerim sivasa gidiyorum gündüz yokum özleyin beni anacıııımmmmm
:d:d:d bende öğrenciyim mat öğretmeniyim. Yani olacam şubatta bitiyor inşallah :) kpss ye hazırlanıyorum :) 22 yaşındayım bekarım :d:d:d:d
bende öğrenciyim mat öğretmeniyim. yani olacam şubatta bitiyor inşallah :) kpss ye hazırlanıyorum :) 22 yaşındayım bekarım
ben hallattim linkin yanlış kısmını almışım o yüzen olmamış sanırım
memnun oldum Hazal:) küçük bebeğin var sanırım:) ALlah uzun ömürler versin:)
kendine dikkat et canım,iyi eglenceler
aaa hher yeri bekarlar sarmış demekki akşamları evliler kocalarla beraber .eh bende bekar sayılırım bu gecelik.kocişi nöbete yolladım..ohhh sefam olsun şöyle gençlerle takılıvereyim acık demi ama.
bende ilköğretim mat öğretmeniyim=)kpss mağduruyum ayrıca24 yaşındayım
aman dikkat et zaten bünyen zayıf hasta olursun..
ayy benim de nasıl güzel bi haftaydı.izinliydim,evdeydim.ooohhhhhhhhhhh
hayırlıgecelerrr.
geçmiş olsun canım benim ilk oglum 2 yaşına kadar gaz sancısı çekti.bilirim haftada 1 anneme bırakırdık sadece evde uyumak için.
evet bebek var canım teşekkürler
yaaaa gözümü korkutmaaadayanamam iki sene..şimdiden psikolojim bozuldu.sinir sistemlerim alt üst..keşke benimde annem burda olsa öffffff
elma diyetini bırakınca kendini b ırakmazsan sorun olmaz canım
ama gerçekten zor bi diyet dayanması zor
ve belli bir süre sonra elma yemek bile istemiyorsun
ve ben elmanın kabuğunu bile ısıramıyordum soyuyordum mide kabul etmiyordu
neden canım çalışacan
merhaba fadik.ben emoş.[/QUOTE
hoşgeldin emoşumm senii biliyorumm gündüz kuşagındayım ya denk düşüyorum hayatım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?