Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

memnun oldum fadik nasılsın:)

sağol canım benim iyiyim sen nasılsın bakalımm :))
birde şeyy kaçırmış olabılırım akşamları giremiyordum p.c yoktu net vardı şimdi p.c var net yok:))) kendini tanıtabılırmısın hani kaç yaşındasın felan filann :))))))

ben ist. yaşıyorum canım 26 yaşındayım çalışıyorum av. asistanlığı yapıyorum ve okuyorum bi yandan öle yaniii hııı veee veee bekarımm ne mutlu bana dimi hehehehhe:))))

merhaba fadik.ben emoş.

bende öğrenciyim mat öğretmeniyim. yani olacam şubatta bitiyor inşallah :) kpss ye hazırlanıyorum :) 22 yaşındayım bekarım

kızlar ben yarın akşam girerim sivasa gidiyorum gündüz yokum özleyin beni anacıııımmmmm
kendine dikkat et canım,iyi eglenceler

:d:d:d bende öğrenciyim mat öğretmeniyim. Yani olacam şubatta bitiyor inşallah :) kpss ye hazırlanıyorum :) 22 yaşındayım bekarım :d:d:d:d

aaa hher yeri bekarlar sarmış demekki akşamları evliler kocalarla beraber .eh bende bekar sayılırım bu gecelik.kocişi nöbete yolladım..ohhh sefam olsun şöyle gençlerle takılıvereyim acık demi ama.

takıl bize sürün

bende ilköğretim mat öğretmeniyim=)kpss mağduruyum ayrıca24 yaşındayım

bir meslektaşım daha

yaaaa gözümü korkutmaaadayanamam iki sene..şimdiden psikolojim bozuldu.sinir sistemlerim alt üst..keşke benimde annem burda olsa öffffff

oo iyiymiş meslektaşlar:) 3 kere girdim kpsye yok olmuyo çıldırıcam.tarih özürlüyüm ben 82 alabiliyorum maksimum o da bi işe yaramıyor sen ne öğretmenisin aslı?

canım dosyalar birikti yaa((

merhaba fadik.ben emoş.[/QUOTE

hoşgeldin emoşumm senii biliyorumm gündüz kuşagındayım ya denk düşüyorum hayatım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…