Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oo iyiymiş meslektaşlar:) 3 kere girdim kpsye yok olmuyo çıldırıcam.tarih özürlüyüm ben 82 alabiliyorum maksimum o da bi işe yaramıyor sen ne öğretmenisin aslı?

ben sınıf öğretmeniyim canım
2005 mezunuyum ilk sözleşmelilerden hemen göreve başladım ekim 2005 de
her sene sınava girdim sonra kadrolu olmak için sonra 2008 de 82 ile kadroya geçtim
boşa kendimi yıpratmışım herkesi kadrolu yaptılar

hazal oğlun mu var kızın mı var

bu arada yeni gelen arkadaşalra soruyorum faceniz var mı görem sizi

yok canım her çocuk bir olmaz sıkma sen canını.ikinci oglumda sıkıntı çekmedim mesela..

kızım var haftaya 3 aylık olacak..face var ekleşelim ordan..yaa umarım öyle olmaz aslında iki gün iyiydi bugun çok kötüydü.ne gazmıs ya anlamadım gitti

ya ne güzel bende atanmak istiyorum bende 2008 mezunyum.3 sene mal gibi ücretli öğretmenlik yaptım + dershane çaliştim 1 dönem..şimdi evdeyim bebek yüzünden..umarım bu sene atanırım da rahatlarım..bu arada ne çizelgesi bu yaptığınız link falan kaçirdim anlayamadım

kızlar merhaba yorgun ve bol baş ağrılı bir günün sonunda affınıza sığınarak yedi mesaj hakkımı doldurup uykuya dalacağım...yarın bgnü telafi ederim aertık

Ben çıkıyorum kızlar küçük oglan huysuzlanıyo.yaralı ya ilgi istiyo.kocayı yolladık ama çocuklar var işte.aslı birde beni sinema ya götürcek. Hahaha hihihi hohoho...
Iyi geceler.hepiniz tıg gibi uyanın anacıgım...

olsun hayatım sen bileginin hakkıyla oldun canım farkın var...

tekrar girecek misin sınava? bende bu yıl tam anlamıyla hazırlanabilmek için dersanede çalışıyordum onu falan bıraktım bakalım nasıl olacak

giricem ama bu sıpayla nasıl ders çalişacağim onu bilmiyorum...ya çalişsam da fark etmiyo benim tarih coğrafya çalişsamda olmuyo gecen sene hiç çalişmadım ondan önceki sene çaliştim tarihe ama arada 6 yanliş oynadı yani çalişşam 6 fazla doğru yapabiliyorum o kadar kıtım

güzel bir menü canım çok değil hoş olmuş :))

inş cnaım 2012 de 40 bin öğretmen alacaklarmış inş atanırsın
kilo çizelgesi canım bizim mesajlarımızın altında var ya onlar

inş cnaım 2012 de 40 bin öğretmen alacaklarmış inş atanırsın
kilo çizelgesi canım bizim mesajlarımızın altında var ya onlar

deneme süremiz bitince mi yapcaz biz de . bu arada ben özelden mesaj atamıyorum100 mesajım olmadığı için facenizi yazında bana mesaj ekliyim

iyi geceler canım

olsun hayatım sen bileginin hakkıyla oldun canım farkın var...

bende öyle diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…