- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.321
kilo bildirimi
65.5 bu bazen değişiyor ama ben mutluyum.çünkü kıyafetlerim bol geliyor.bir incelme söz konusu bazı 38 bedenler oluyor su an..ama tabi hedef 36-38 olmak :)
şu an 38-40
sayısalcılara zor işte ne saçma sistem yaa.birsürü açıkta öğretmen var bizler sürünüyoruz
sütün azalmıyor mu bunlarla?
banada haftada 500 gr vermen lazım dedi doktor ama ben bu hafta 1 kilo vermeye çalışacam inşallah
yeter 500 g, hft 500 ooooo yılda 26 kilo:)
ayynen ben
canım ben belki 7-8 l,tre su içiyotum aralarda ama yazmıyorum su çok süt yapıyor gerisi vitamin oda defneye yetiyor şu an 6,5 aylık defne hala doyuruyo sütüm onu ek gıdayı zorla yiyor kilosunuda yazmıyım bebemin nazar değer
ekledim aslı seni faceye
canım bende 36 beden olmak istiyorum şu an tam 38 im 40 bedenler artık olmuyor bana
canım ben belki 7-8 l,tre su içiyotum aralarda ama yazmıyorum su çok süt yapıyor gerisi vitamin oda defneye yetiyor şu an 6,5 aylık defne hala doyuruyo sütüm onu ek gıdayı zorla yiyor kilosunuda yazmıyım bebemin nazar değer
senin hem küçük bebegin var hemde kilon az.benim kilo çooookkk.bir haftada 5 bile versem ancak farkedilir zaten
haklısın ama işte yapacak bişey yok
inşallah bu yıl atanırız hayırlısıyla :)
arkadaşlar herkese hayırlı geceler görüşmek üzere:)
senin hem küçük bebegin var hemde kilon az.benim kilo çooookkk.bir haftada 5 bile versem ancak farkedilir zaten
7-8 litre fazla değil mi canım fazlasıda zarar :26:
:
sen kaç kilosun bide boyun kaç...ya bana pantolonlar bacakları oluyo gibi ama beller kapanmıyorkız 26 kilo verirsem ne olurum ben..ip takıp uçurtma diye uçurur veli beni sonra :)))))))))))))
kabul ettim canım maşallah çok güzelsin
bebğinde çok tatlı maşallah ne güzel saçları var
teşekkür ederim valla ya çok saçlı doğdu cadaloz
bende sıfır beden olmak istiyorum dersem inanmayın sakın
yok canım zaten fazlası defneye gidiyor normalde o kadar su içen bir insan tuvaletten çıkamaz ama bizim bebişlere gittiğinden normal çıkıyorum tuvalete
kızlar hadi gttim ben valla bayılacam şimdi sizle sohbet te güzel ama çok yorgunum birde nazardan mı neden se artık daha çok dişimden olduğuna inanıyorum baş ağrısından öldüm...yarın görüşürüz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?