Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgn yediklerim
sabah bir dilim peynir
1 haşlanmış patates 2 çatal sosisli omlet
3 fincan çay
ara yok
öğlen 1 dilim mantarlı börek
3 yk patates salatası
1 küçük minicik müffin
ara yok
akşam 1 kase yayla çorbası

bu arada akşam yememiştim ya yarım saat önce yedim

1 dilim kepek ekmeği
1 kk peyniz
azicik kaşar peyniri
3 tane kuru incir
1 bardak ballı süt (boğazım acıyor)

7-8 litre fazla değil mi canım fazlasıda zarar :26:

senin hem küçük bebegin var hemde kilon az.benim kilo çooookkk.bir haftada 5 bile versem ancak farkedilir zaten

al bendende o kadar

senin hem küçük bebegin var hemde kilon az.benim kilo çooookkk.bir haftada 5 bile versem ancak farkedilir zaten

canım ben çok çabuk fark edip önüne geçtim kilolar tam oturmadan kalkın bakiim dedim ondan kilo böle..emziriyorum diye yemeye devam etseydim geri dönüşü zor yollara girecektim valla...emzirirken insan yiyor valla

kızlar hadi gttim ben valla bayılacam şimdi sizle sohbet te güzel ama çok yorgunum birde nazardan mı neden se artık daha çok dişimden olduğuna inanıyorum baş ağrısından öldüm...yarın görüşürüz öpüldünüz

kız 26 kilo verirsem ne olurum ben..ip takıp uçurtma diye uçurur veli beni sonra :)))))))))))))
sen kaç kilosun bide boyun kaç...ya bana pantolonlar bacakları oluyo gibi ama beller kapanmıyor

yok canım zaten fazlası defneye gidiyor normalde o kadar su içen bir insan tuvaletten çıkamaz ama bizim bebişlere gittiğinden normal çıkıyorum tuvalete

canım vücut bu duruma alışıyor biliyor musun ben suyu arttırınca ilk başlarda çok sık gidiyorum tuvalete ama bir süre sonra vücut bu duruma alışıyo sık sık tuvalete gitmeme gerek kalmıyor normale dönüyo

merhaba kızlarrrr nasılsınızzz benim keyfim yokkkk birazz kocişlet tartıştık limoniyizzz(
bugünkü menümü yazayım sonradaaaa geçmiş yapayım

sabah
1 poğaça büyük değildi
şekersiz çayy

öğlen
4 dilim pide (yarım porsiyondan birazcık az)
şekersizzz çay
çokça suuu

akşam
1 kepçe çorba
200 gr hamsii fırında
salata

ara
1 erik,yarım ayva,1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…