Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım hayırdır ne oldu ya

anlat bakim ne oldu dedim bu kız yok ortalarda bişey mi oldu

kayınvalidem davet etmiştii bugün yemeğe oradaydık yeni geldik sayılırrr o yüzden yoktumm, incir kabuğunu doldurmayacak şeylerrr şakama bozuldu kocamaaa yolda gelirken surat yaptııı bende surat yaptımmm evdede gelinceeee susmadımm üstne gittim ne oluyor konuşmayalım sohbettemi etmeyelim diyeee öyleee gayet sakin konuştuk kapattık gibi o ii şimdi iyi gözüküyor ama ben bozukum şimidee durdurk yere uzattı keyimi kaçırdı diyee

sıkma canını erkek milleti işte.bazen çok sinir bozucu olabiliyorlar..
bende kaçiyorum kızımı uyandırıcam alt değişcez.meme emcez ve uyucaz:)hazır uyuyorken benimde uyumam lazım:) iiyigecelerrrr herkese

evet erkek milletti gerçektennn boşveridmmm
canım cici bak kendine öp bebişini bizim içinnnnn:) ii geceler

yaaa hayatım sorma sabbah bende öyle oldummm nevrim döndü resmennn
ama ama ama benn burdaydımm yaaa aşkk olsunnn küstümm sen beni sevmiyorrrrrmusunnnnn

:))) neyseki tartı bozukmuşş:))) sevindim hehe
kuzucum bu mesajını yeni gördüm öğlen görmemiştimm iyiki hepiniz varsınız canım yaa yanlış söylemişimm bunun içinmi küsmüştünn ayy ayy özür şekerimm

hayatım geçen hafta sayım ben yapmıştımm( erken döndü banaa niyeee ayrıca 23 ünde ben izinli olacağım adanaya gidiyorum kuzucumm
gelince yapayım fıstık

yok canım kusura bakma ben yarın erken gitcem ya liste bitti senin adın yoktu sıra sende sanmıştım
en iyisi ben baştan listeti yapıyım

Son düzenleme:

hayatım geçen hafta sayım ben yapmıştımm( erken döndü banaa niyeee ayrıca 23 ünde ben izinli olacağım adanaya gidiyorum kuzucumm
gelince yapayım fıstık

ben bu hafta evdeyim ya yapabilirmiyim acaba diye düşünüyorum sadec cumartesi nöbetim var ozamana kadar bitmiş olcak nasılsa

yok canım kusura bakma ben yarın erken gitcem ya liste bitti senin adın yoktu sıra sende sanmıştım
fiyona yapmışmıydı
en iyisi ben baştan listeti yapıyım

yok canım ne kusuru bayramdaa çok kişi yoktu benim işim kolay oldu o yüzden tekrar yapmam gerekiyorsa yaparım yine ama bu hafta olmasınn izin alırsam aksarr fıstık.
özgede yaptı diye hatırlıyorum amaDD sen bak istersen dediiğğin gibi.

ama ama ama demişşsin ki melek ayşeye beni sen motive ediyosun bitek sen varsın ben neyimmm burdaaa
işttt güzellikkkk pişttt çıtır hatunnn

hemncikte aldın bak gönlümüü yahuuu seviommm ben senii wallaa

canımcımm ben çıkmışım sen gelmişssin(( şimdik gördüm piştleriii
kocaman öpüyorumm haklısın kızmakla yaa( yanlış cümle kurmuşummm hepinizi seviyorumm ben yaa canım benimm

afiyet olsun canım menün çok ama çok güzellll kaçamklaırn bile çok masumcukkk afiyet olsunnnn pıt pıt yağ löp löp et olmasınn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…