Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gördün ya çiçemm halmiii saçlar felan gözlerim yüzüm solmuşş houyyyyyyyyy ne oliii banaaaaa(((((((((((((

yooo çok güzel gözüküyordun canım benim

bugün sinemaya gidcektinnn kesinnnn sıkıı giyinmedinn ee zatenn senn hemen hasta olabılıyosunn afferinnn sanaaaaaa

yok aslında sıkı giyindim sivas güzeldi bugün terledim montu çıkardım ondan kaptım galiba

yok aslında sıkı giyindim sivas güzeldi bugün terledim montu çıkardım ondan kaptım galiba

bende aynı canım ya idare eder(( başım ağrıyoo çok fenaa(
bebekk diyee öyle ama azcıkk bana gönderr ben oyalayımm onuu sevimdee sendee dinlennn :)))))
ayyyy nasıl sevinirim hemen kargoya veriyorum zilliyi:) ağrı kesici iç bari..baş ağrısı hiç çekilmiyor
geçmiş olsun aslı..havalara aldanmamak lazım bende hasta oldum hemen çünkü

ay bu arada benim zilli ilk defa oyuncağıyla oynadı pek bi sevindim=)vurup durdu meğer çocuğum yetişemiyomusta oynayamıyormus oto koltuğuna koydum yetişti vurdu durdu heheheh ve uyuyakaldı heyooooooo

ay bu arada benim zilli ilk defa oyuncağıyla oynadı pek bi sevindim=)vurup durdu meğer çocuğum yetişemiyomusta oynayamıyormus oto koltuğuna koydum yetişti vurdu durdu heheheh ve uyuyakaldı heyooooooo

aajhh yavrum benim konuşamıyor ki anne yetişemiyom diye napsın

sabah 1 tost çay
öğlen bir dilim börek
akşam 1 dilim yaş pasta ve bir dilim börek
arada bir sürü elma yedim :) 5 6 bardak yeşil çay

elma diyetini tam anlamıyla uygulayamadım :) yarında evde davet var ama mümkün mertebe dikkatli olacam yine:)
şaşkınlık verici ama önümde br sürü yaş pasta börek ve makarna varken ben kendimi tutmayı başardım gerçekten canım istemedi:) umarım hep böyle devam eder ve canım istemez:)

umarım hepimiz tutabiliriz yaaa..yoksa işler yaş valla=)

hayırıdr Aslı rahatsız msıın ?

evet Hazal ya tutmak zorundayız :) ama bugün gerçekten yemek istemediğimi fark edince acayip sevindim :):):)

canım midemi üşüttüm galiba hava sıcak diye montu çıkardımda bugün sinemadada üşütmüş olabilirim

sagollçiçemmm o senın güzeliğin)))))

afferinn vallaaa yaaa lkışş ayında mont mu çıkartılır vallahii aferinn ne diimm

hayırlı geceler :)

hoş geldin canım sanada hayırlı geceler nasılsın*?

oyy senn verr zilliyi kargoyaaa benn bakaımm nolcakk canımm:)))))
meger bakk zillinin derdi oyuncakmışş sitress atmışş yawrumm ohhhh rahatlamışşş

canımm menünn pastane ürünlerii ilee olmuşş gibi geldi bana :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…