Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy bende seninle aynıyım tavuk gibi erkenden yatıyorum defne gece kalkıyor diye uyku bölününce bişi anlamıyorsun valla

ay çok güzel menün canınnn bence kaçmış birşeyy yokkk okadarcık olsun

idolümmmmm yaaaaaa afiyet olsunnnn vallaa süpersin bacım nazarım değmesinnnn maşallahh:124:

kızlarr ben halaa yediğim o kekle duruyorumm sadece eve gelincee 1. dilim ekmek yedim bir çatal salata ile beraber gün kapanmış oldu

kuzucummmmm sanada maşallah iradenden dolayı ayrıca tebrik ederim seniDd süpersin ben bu hafatadan çok umutluym yawss

çok kötü bir menüü

sabah
2dilim kepekli ekmek
3 dilim sucuk
8 tane yeşil zeytin
1kk b.peynir
azicik kaşar
1 tatlı kaşiği bal

öğle
minik sandiviç döner
3 4 dilim domates

akşam
4 ç.k taze fasulye
salata
3 kaşık yoğurt

ara
yarım ayva
3 tane grissini

yaaa yazmaktan ellerim ağrıdı ne çok şey yemişim bugun doymak bilmiyorum.hala açım.midem kazınıyorr vee asıl sorun gece uzun bebeğin uyumaya niyeti yok

selamlar herkese hayurlı sabahlar
dün yedim içtimgene yaf, hatta canım çiğ köfte istedi ondan da yedim, bi de ev sahibim poğaça yapmış getirdi ondan da yedim,ayrıntıya girmiyim tam dayaklığım:18:

oyyy canım ya...ben sana hep akıl veriyormuş gibi hissediyorum kendimi ama dayanamıyorum.ben de aynı durumdyım ya bu tarz şeylerle kafa yoruyorum kelin ilacı olsa başına sürer misali kendime ürettiğim çözümleri sana da söylüyorum.yeni anne olmak zor, lohusalık bunalımına girersek içinden çıkılmaz, umarım eşin anlayışlıdır. bari o anlayış gösteriyordur çünkü eşler anlayış gösterse bile gün boyu evde olmadıklarından biz bunalımımızla birlikte kalıyoruz.

sana bişi sorucam. çalışmaya başlayınca bebeğe kim bakacak ve ne zaman çalışmaya başlamayı düşünüyorsun?

inşallah kızlar saglıla vercez hadi bakalım..

15 kaşık bir paket edert be...
Kaşıgı doldurup sayın ve en fazla 5 kaşıktır...

bahsettiğiniz makarnaysa ben saymıştım baya çok kaşık ediyo:) hesabıma göre kuru haldeki 2 yemek kaşığı (baya dolu hemde) 1 dilim ekmeğe eşit, haşlanınca 3 yemek kaşığı oluyor:) makarnayı çok severim de...

güzel bir menü, araöğünlerin de olsaydı az ve sık beslenmiş olacaktın

tek fazlalık yediğin zeytinler, onun dışında öğlen eğer ekmek çok geldiyse akşam zaten telafi etmişsin. bu arada 4 ç.k taze fasulye
salata
3 kaşık yoğurt'un yanına gene de 1 dilim kep. ekmek olsaydı miden kazınmazdı....

hoffff diyene bak, yediklerimi yazacak yüzüm yok

22/11/2011 çizelgemizzz

melekayşe 19
aynalar 28
hazos_87 7
mihrace 53
1,73 29
fiyona_07 11
sergüngünser 8
elifezgi 8
emidaf 29

ilkinim nazom ve fatoşumm izinli

ateşsu göremedim :26::26::26::26:

ay ne yemek yapcam bennn şincik...

belkim kopya olur dün fırında baget yaptım, bagetlere biber salçası sürdüm üstüne ascık sarmısak ve tuz koyup fırına attım, hmmm çok seviyorum tavuğu böyle...bugün de lahanam var kapuska mı yapsam hem diyet yemek olmuş olur değel mi:)

afiyet olsun canım nedense bana çok abartı gelmediiii öğlenki ekmeğin küçükmüşDD çok sinir olma boşver erir giderrrr hem akşamda ekmek yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…