- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.181
ayy teşekkür ederim tatlımmmmmmm
gerçekten akşam 7:30 olsunda yola çıkayım istiyorum biran önce inş. yarın bu saattlerde anneciğimin dizinin dibinde olaağım kahvaltı yapıyor olacağızzzz
afiyet olsun canım yawss peynirler ekmeği nasıl katık ettin kuru gelmedimi tatlışımm
kıslar 24 dk plates 30 dk eliptik yaptım taş gibi olacam taaşşşş :)))
ay bilmiyorum bugun çok sapıttım:S döner yedim ya:S
çok kötü bir menüü
sabah
2dilim kepekli ekmek
3 dilim sucuk
8 tane yeşil zeytin
1kk b.peynir
azicik kaşar
1 tatlı kaşiği bal
öğle
minik sandiviç döner
3 4 dilim domates
akşam
4 ç.k taze fasulye
salata
3 kaşık yoğurt
ara
yarım ayva
3 tane grissini
yaaa yazmaktan ellerim ağrıdı ne çok şey yemişim bugun doymak bilmiyorum.hala açım.midem kazınıyorr vee asıl sorun gece uzun bebeğin uyumaya niyeti yok
selamlar herkese hayurlı sabahlar
dün yedim içtimgene yaf, hatta canım çiğ köfte istedi ondan da yedim, bi de ev sahibim poğaça yapmış getirdi ondan da yedim,ayrıntıya girmiyim tam dayaklığım:18:
arada yeşilçay içiyorum canım bollll su ve çay.güzel bir menü, araöğünlerin de olsaydı az ve sık beslenmiş olacaktın
günaydınnnnn kızlarrrrr
ilahi öldüm gülmekten...ben de böğün sabah ,
3 barnak kadar poğaçayedim
yanında az peynir
1 tane form bisküvi
1 çk şeker
daha yiyecektim, nete takılınca vakit geçmiş şükür :)
öğleye kapuska yaparsam dünü telafi edebilirim inşallah..
şu an spor olarak 2 ayağımla 2 anakucağı saalıyorum:) 5 dk da bir yere eğilip bebeklerin ağzına emzik tıkıyorum,onlar tükürüyo ben tıkıyorum...
bugün yürüyüş günüm ve komşuya bebişleri bırakabilirsem temizlik yapıcam, yarın akşam misafirimvar
inşallah canım sag salim git gel canımmmayy teşekkür ederim tatlımmmmmmm
gerçekten akşam 7:30 olsunda yola çıkayım istiyorum biran önce inş. yarın bu saattlerde anneciğimin dizinin dibinde olaağım kahvaltı yapıyor olacağızzzz
hoşgeldin 1.73DD nasılsın bakim
bu sabah erken uyandımm wallaaa makyaj yaptımm normeldeee hiçççççç yapmamm ama bugün öle bi uğrtım hoşş olduu ama birazz
bu sabah erken uyandımm wallaaa makyaj yaptımm normeldeee hiçççççç yapmamm ama bugün öle bi uğrtım hoşş olduu ama birazz
:
inşallah canım sag salim git gel canımmm
merhaba ben emoşşş..
ohhh afiyet olsunnn bende bitki çayı içmek istiyorum yaaaa ofsssssagımda 1,5 litrelik su
solumda 1 koca bardak yeşilçay:126:
arada da agzıma sakız atıyom
teşekkür ederim canım saolasınnnn:))) inş.
D emoşş hehe ben çok fena karıştırıyorum yawss kusura bakma olurmu aslındaaa
ben eşimede emoş diyorumDd hehe ama hanginiz emoştuuu karışıyorr kiki
ay ben de sabah duştan sonra yaptım da eşim hayırdır bir yeremi gitcen dedi yook evdeyim dedi..süsleniyonda dedi ..şaşırdı adam ...
hiç erkege emoş denirmi kı...
bana daha önce bu takımda koymuşlardı edım emine aslında da..
sagımda 1,5 litrelik su
solumda 1 koca bardak yeşilçay:126:
arada da agzıma sakız atıyom
ay ben de sabah duştan sonra yaptım da eşim hayırdır bir yeremi gitcen dedi yook evdeyim dedi..süsleniyonda dedi ..şaşırdı adam ...
ay demedim sonu kötüye gider diye malum meşgulum bu günlerdehehehe:) buda güzelmiş:)) senin için hayatım deseydinn
:)) ayy akşammm mutfakta sesleniyorum eşime emre diye
efendim ilknur diyor kızıyorciddi bir tonla nevar ilknur ne istiyorsun ilknur demek emree peki ilknur öyle olsunDD
ismimizle hitap etmek bizde araya mesafe koymakdurumunda ciddileşmek durumunda oluyor tartıştıysak falanemreeeeeeee diye kızıyorum hehe
onun ışında emoş ilkoşDD kiki duyanlara garip geliyor ama herkes alıştıı kiki
süpermişş canımm wallaaaaaa
heheheheh babamda şaırdı sabah hayırdır kızım nereye diyooo ee baba işe dedimm ne bilim evden felan mı kaçıcaksın yoksa diyoo
:
heheheheh babamda şaırdı sabah hayırdır kızım nereye diyooo ee baba işe dedimm ne bilim evden felan mı kaçıcaksın yoksa diyoo
ohhh ne güzel yapmışssın bakımlı olmak her daimm güzeldir:)) özendimm bend eöğle yemeğine çıkarken renkleneyimDDD hehe
ay demedim sonu kötüye gider diye malum meşgulum bu günlerde
tamam anladım ilkoşummmm
ay demedim sonu kötüye gider diye malum meşgulum bu günlerde
tamam anladım ilkoşummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?