Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy teşekkür ederim tatlımmmmmmm
gerçekten akşam 7:30 olsunda yola çıkayım istiyorum biran önce inş. yarın bu saattlerde anneciğimin dizinin dibinde olaağım kahvaltı yapıyor olacağızzzz

ayyy hadi inaşllah pamuk şeker hayırlısıyla git geldeeee

afiyet olsun canım yawss peynirler ekmeği nasıl katık ettin kuru gelmedimi tatlışımm

wallaa alıştım artıkk yaaaaaa ne bilimmm

bu sabah erken uyandımm wallaaa makyaj yaptımm normeldeee hiçççççç yapmamm ama bugün öle bi uğrtım hoşş olduu ama birazz

kıslar 24 dk plates 30 dk eliptik yaptım taş gibi olacam taaşşşş :)))

harika valla en iyisi spor aslında ..

ay bilmiyorum bugun çok sapıttım:S döner yedim ya:S

arada olur canını sıkmaaa

yoo hiçte kötü degil.. moralini bozarsan daha kötü olur..hem akşam ayarlamışın ya işte ..

selamlar herkese hayurlı sabahlar
dün yedim içtimgene yaf, hatta canım çiğ köfte istedi ondan da yedim, bi de ev sahibim poğaça yapmış getirdi ondan da yedim,ayrıntıya girmiyim tam dayaklığım:18:

günaydınnn
afiyet olsun canım çig köfte herzaman yenmiyoki..hem acı oldugu için metobolizma için iyi olmuş..pohaça pek olmamış ama küçük oldugunu düşünmek istiyorum ..

güzel bir menü, araöğünlerin de olsaydı az ve sık beslenmiş olacaktın
arada yeşilçay içiyorum canım bollll su ve çay.
çayları şekersiz içerim .ama türk kahvesini çikolatalı ..hemen hemen evde olunca hergün kahve içerim ...

günaydınnnnn kızlarrrrr
günaydın......
ilahi öldüm gülmekten...

ayy teşekkür ederim tatlımmmmmmm
gerçekten akşam 7:30 olsunda yola çıkayım istiyorum biran önce inş. yarın bu saattlerde anneciğimin dizinin dibinde olaağım kahvaltı yapıyor olacağızzzz
inşallah canım sag salim git gel canımmm

hoşgeldin 1.73 DD nasılsın bakim

merhaba ben emoşşş..

sagımda 1,5 litrelik su
solumda 1 koca bardak yeşilçay:126:
arada da agzıma sakız atıyom

bu sabah erken uyandımm wallaaa makyaj yaptımm normeldeee hiçççççç yapmamm ama bugün öle bi uğrtım hoşş olduu ama birazz

ohhh ne güzel yapmışssın bakımlı olmak her daimm güzeldir:)) özendimm bend eöğle yemeğine çıkarken renkleneyimDDD hehe

ay ben de sabah duştan sonra yaptım da eşim hayırdır bir yeremi gitcen dedi yook evdeyim dedi..süsleniyonda dedi ..şaşırdı adam ...

:
inşallah canım sag salim git gel canımmm
merhaba ben emoşşş..

teşekkür ederim canım saolasınnnn:))) inş.
D emoşş hehe ben çok fena karıştırıyorum yawss kusura bakma olurmu aslındaaa
ben eşimede emoş diyorumDd hehe ama hanginiz emoştuuu karışıyorr kiki

sagımda 1,5 litrelik su
ohhh afiyet olsunnn bende bitki çayı içmek istiyorum yaaaa ofssss(
ama içemiyorum bebik muhabbetlerine yasak banaDD
sen benim yerimede iç canımmm ben suyla eşlik edeyim sana

teşekkür ederim canım saolasınnnn:))) inş.
D emoşş hehe ben çok fena karıştırıyorum yawss kusura bakma olurmu aslındaaa
ben eşimede emoş diyorumDd hehe ama hanginiz emoştuuu karışıyorr kiki

hiç erkege emoş denirmi kı...
bana daha önce bu takımda koymuşlardı edım emine aslında da..

Son düzenleme:

hiç erkege emoş denirmi kı...
bana daha önce bu takımda koymuşlardı edım emine aslında da..

:)) ayy akşammm mutfakta sesleniyorum eşime emre diye
efendim ilknur diyor kızıyorciddi bir tonla nevar ilknur ne istiyorsun ilknur demek emree peki ilknur öyle olsunDD
ismimizle hitap etmek bizde araya mesafe koymakdurumunda ciddileşmek durumunda oluyor tartıştıysak falan emreeeeeeee diye kızıyorum hehe
onun ışında emoş ilkoş DD kiki duyanlara garip geliyor ama herkes alıştıı kiki

sagımda 1,5 litrelik su

süpermişş canımm wallaaaaaa

ay ben de sabah duştan sonra yaptım da eşim hayırdır bir yeremi gitcen dedi yook evdeyim dedi..süsleniyonda dedi ..şaşırdı adam ...

heheheheh babamda şaırdı sabah hayırdır kızım nereye diyooo ee baba işe dedimm ne bilim evden felan mı kaçıcaksın yoksa diyoo

hehehe:) buda güzelmiş:)) senin için hayatım deseydinn
ay demedim sonu kötüye gider diye malum meşgulum bu günlerde

tamam anladım ilkoşummmm

ohhh ne güzel yapmışssın bakımlı olmak her daimm güzeldir:)) özendimm bend eöğle yemeğine çıkarken renkleneyimDDD hehe

wallaa ben fursat bulamıyorumm dicemdeee zaten sevmiyorum hiçççç doğal olmak bana dahaa güzel geiyorr ne bilimmm:26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…