- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.161
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
bugünkü menülerimi yazayım
sabah
yarım poğaça avuç içimden küçük
şekersiz çayy
öğlen
1 kase çorbaa
2 dilim ekmek
4-5 çatal arnavut ciğeri
akşam
3 yk pilav
3 yk et sote
yarım çaybardağı turşu suyu
salata
şimdide sodaa
22/11/2011 çizelgemizzz
melekayşe 19
aynalar 28
hazos_87 7
mihrace 53
1,73 29
fiyona_07 11
sergüngünser 8
elifezgi 8
emidaf 29
ilkinim nazom ve fatoşumm izinli
ateşsu göremedim :26::26::26::26:
yazz yazz kuzum görelimselamlar herkese hayurlı sabahlar
dün yedim içtimgene yaf, hatta canım çiğ köfte istedi ondan da yedim, bi de ev sahibim poğaça yapmış getirdi ondan da yedim,ayrıntıya girmiyim tam dayaklığım:18:
ellerine sağlık hayatımmmmm bende tavuğu çok severim hergün yesem bıkmam okadarbelkim kopya olur dün fırında baget yaptım, bagetlere biber salçası sürdüm üstüne ascık sarmısak ve tuz koyup fırına attım, hmmm çok seviyorum tavuğu böyle...bugün de lahanam var kapuska mı yapsam hem diyet yemek olmuş olur değel mi:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee:)) çok ama çok güzel bir güngeçirin inş.
ellerine sağlık tatlım ama ama bana kupaaaa yokmuu yine(( hem bundan hemde kupa istiyorum D
selamlar herkese hayurlı sabahlar
dün yedim içtimgene yaf, hatta canım çiğ köfte istedi ondan da yedim, bi de ev sahibim poğaça yapmış getirdi ondan da yedim,ayrıntıya girmiyim tam dayaklığım:18:
bu ne rejimbu ne lahana turşusu
ben de böğün sabah ,
3 barnak kadar poğaçayedim
yanında az peynir
1 tane form bisküvi
1 çk şeker
daha yiyecektim, nete takılınca vakit geçmiş şükür :)
öğleye kapuska yaparsam dünü telafi edebilirim inşallah..
şu an spor olarak 2 ayağımla 2 anakucağı saalıyorum:) 5 dk da bir yere eğilip bebeklerin ağzına emzik tıkıyorum,onlar tükürüyo ben tıkıyorum...
bugün yürüyüş günüm ve komşuya bebişleri bırakabilirsem temizlik yapıcam, yarın akşam misafirimvar
günaydınnnnn kızlarrrrr
ilahii süpersin yaaa vallaaa öldüm gülmekennn:))Ayy Allah ne muradın varsa versin sabah sabah güldür beni:)))ben de böğün sabah ,
3 barnak kadar poğaçayedim
yanında az peynir
1 tane form bisküvi
1 çk şeker
daha yiyecektim, nete takılınca vakit geçmiş şükür :)
öğleye kapuska yaparsam dünü telafi edebilirim inşallah..
şu an spor olarak 2 ayağımla 2 anakucağı saalıyorum:) 5 dk da bir yere eğilip bebeklerin ağzına emzik tıkıyorum,onlar tükürüyo ben tıkıyorum...
bugün yürüyüş günüm ve komşuya bebişleri bırakabilirsem temizlik yapıcam, yarın akşam misafirimvar
sanada günaydınnn pamuk şekerimmmmmm neşennnii sevsinler bugünnn gideceksinn yaaa neşene bakkk oyyyy çokk güzelllll
evet canım evde bisikletim var ama ben göbecik atıyorum,yerde debeleniyorum,kendi kendime hareketler ama ne yaparsan yap boş oturmaktan iyidir canım bunu unutma tv seyrederken bile yat yere debelenevde mi spor yapıyosunuz neler yapıyosunuz bende 90 kiloyum ama eşim çikolata almış yedim şimdi napam dayanamıyom ama kloda vermem gerek napcemmm bennnn oburiks valla dayanamıyom güzel yiyeceklere vede uykuya :)))))))
ah bu kocalar dışarda yesin eve almasın yaaa..açım ben yaaa,
kaç akşamdır aç aç dolanıyorum(
akşam yemeğim :
5 kaşık bezelyeli-havuçlu pilav
5 kaşık patlıcan
eşim şam tatlısı ve şeker pare almış, içim gidiyor , zor tuttum kendimi...
aç olacaksın dedim yaaa...kızlar ya menülereinize bakıyorum siz nasıl doyuyorsunuz
çok güzelsabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 bardak çay
öğle
1 kepçe çorba
3 kaşık köfteli patates yemeği
1 dilim ekmek
akşam
1 kase çorba
2 kaşık pilav
ara
1 avuç kuruyemiş
1 bardak çay
canım zamanla alışıyorsun ama akşamları bende çok acıkırdım ya gidip uyuyordum acıkınca ( ben en güzel çözüm bu)yasu su içerdim yada yeşil çay ama su içip midemi doldururdum açlık hissi giderdi :))
sağoll pamukşekerimmm senn kupa mı istiyosunnn hımmm
kızlarr hemencik sabah kahvaltımı yazayım:)))
3. dilim ekmek
3. dilim kaşar peyniri
şekersiz çay
su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?