Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu ne rejim bu ne lahana turşusu

ellerine sağlık tatlım ama ama bana kupaaaa yokmuu yine(( hem bundan hemde kupa istiyorumD

selamlar herkese hayurlı sabahlar
dün yedim içtimgene yaf, hatta canım çiğ köfte istedi ondan da yedim, bi de ev sahibim poğaça yapmış getirdi ondan da yedim,ayrıntıya girmiyim tam dayaklığım:18:
yazz yazz kuzum görelimDDDD bakalım nekadar yemişssiny aramaz bıdık

kızlarr hemencik sabah kahvaltımı yazayım:)))

3. dilim ekmek
3. dilim kaşar peyniri
şekersiz çay
su

ben de böğün sabah ,
3 barnak kadar poğaçayedim
yanında az peynir
1 tane form bisküvi
1 çk şeker

daha yiyecektim, nete takılınca vakit geçmiş şükür :)

öğleye kapuska yaparsam dünü telafi edebilirim inşallah..

şu an spor olarak 2 ayağımla 2 anakucağı saalıyorum:) 5 dk da bir yere eğilip bebeklerin ağzına emzik tıkıyorum,onlar tükürüyo ben tıkıyorum...

bugün yürüyüş günüm ve komşuya bebişleri bırakabilirsem temizlik yapıcam, yarın akşam misafirimvar

ellerine sağlık hayatımmmmm bende tavuğu çok severim hergün yesem bıkmam okadarDDD
lahana da güzel oluyor yaa
ayy insan azcık yemek ayırt eder ilkoş taş kaynasa yiyeceksin nerdeyse pisboğazlıkta son noktaa kızıyorum kendimeD
sen lahan yap hehe

selamlar herkese hayurlı sabahlar
dün yedim içtimgene yaf, hatta canım çiğ köfte istedi ondan da yedim, bi de ev sahibim poğaça yapmış getirdi ondan da yedim,ayrıntıya girmiyim tam dayaklığım:18:

hoşşş geldinnn canıummm
wuwww ne yedin bakemmm yazzz hele bi sennnnn

bu ne rejim bu ne lahana turşusu
yaaa valla turşu suyunu dökmeye kıyamadımm çok güzellllldi
reklam gibim olacak ama
bim in fıçı diyeee bir markası var turşudaa ay süper turşularıD
birde kühnenin jalapeno biber turşusu ay ay süper yok böyle güzel bir tat
tırşu yememeye çalışıyorum çok su tutarmış vucuttaaa ama dayanamayıp bazen bir iki çatal alıyorum

yaaaa haytımm koptummm resmennnn inan kiiii çokk yaşa emii sennn
sporun harika bende istiyorum o spordannnn
menü güzell afiyet olsunnn

ilahii süpersin yaaa vallaaa öldüm gülmekennn:))Ayy Allah ne muradın varsa versin sabah sabah güldür beni:)))
ya bende istiyorum o spordannn yaaa banada nasip olsun:).
yerim snein o bebişlerinin ağzınıı benn:)) minikler

kuzucum kapuskaya prinç az at olurmuDD

sanada günaydınnn pamuk şekerimmmmmm neşennnii sevsinler bugünnn gideceksinn yaaa neşene bakkk oyyyy çokk güzelllll

ayy teşekkür ederim tatlımmmmmmm
gerçekten akşam 7:30 olsunda yola çıkayım istiyorum biran önce inş. yarın bu saattlerde anneciğimin dizinin dibinde olaağım kahvaltı yapıyor olacağızzzz

evde mi spor yapıyosunuz neler yapıyosunuz bende 90 kiloyum ama eşim çikolata almış yedim şimdi napam dayanamıyom ama kloda vermem gerek napcemmm bennnn oburiks valla dayanamıyom güzel yiyeceklere vede uykuya :)))))))
evet canım evde bisikletim var ama ben göbecik atıyorum,yerde debeleniyorum,kendi kendime hareketler ama ne yaparsan yap boş oturmaktan iyidir canım bunu unutma tv seyrederken bile yat yere debelen

ah bu kocalar dışarda yesin eve almasın yaaa..

kızlar ya menülereinize bakıyorum siz nasıl doyuyorsunuz
aç olacaksın dedim yaaa...

çok güzel

ay ben de su ,yeşilçay ..sonrada wc taşınmakta zorunlu spor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…