- 8 Ekim 2010
- 893
- 188
- 323
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.261
hoşgeldin aslı nasılsın
ay inşallah inşallahhhhyeme canım yeme şimdi için gider yiyincede vicdan azabı gelir senin için gitsin en güzeli sonra kilolar gitsin sonra gelsin daracık kotlar :))
kıslar 24 dk plates 30 dk eliptik yaptım taş gibi olacam taaşşşş :)))
belkim kopya olur dün fırında baget yaptım, bagetlere biber salçası sürdüm üstüne ascık sarmısak ve tuz koyup fırına attım, hmmm çok seviyorum tavuğu böyle...bugün de lahanam var kapuska mı yapsam hem diyet yemek olmuş olur değel mi:)
hadi bakalım taşım benimm devammm
yok neden sorun olsun özelden yollarım. bağlantım bi yerinde durabilse yazacam ama
ayşemm hoş geldin yawrummmmmmm
ama tam çıkmak üzereyimmm öğleden sonra kaynatlaımmmöptüm seniii
tam girdim müdür çağırdı.sonrada bırakmadılar yaamı Allahım niye sınıf örmeni falan olmadım
:)) bende vereceğine inanıyorum :)) menülerin çok güzel canımmmmmm
aynışey bendede varr eskiden ne çok yiyormuşum meğerrD psiboğazlıkkkk ay ay
neyi özleidm bilyiormusun
cips
kola
ekmek arası sandiviç yapmayı
oyyy yerimm onu bennnnn melekk oo yaaaa melekkkk
sagol cnm çok sükür sadece yorgunum beynim yoruluyorhoşgeldin Melek ayşe ben kendi adıma idare eder durumdayım sen nasılsın?
meleeeeeeeeemmmmmm hoşgeldin nasılsın
tamam canım sağol
kolaydı sanki sınıf öğretmenliği
kızlaaarr nasılsınız..çok yorgunum eve daha yeni girdik...şu müdürler bi gitsede kurtulsam
kızlaaarr nasılsınız..çok yorgunum eve daha yeni girdik...şu müdürler bi gitsede kurtulsam
iyiyim cnm sen nasılsınnn..eşim gozuma bakıyor çık diye.çok işim vardı bugun demişitm ya projeler var..
hiç bişi kolay değil cnm ama sen kimsenin emrinde değilsin..dersine girip cıkıyosun en azından..her şey net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?