- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.221
erisin gitsin valla..bu kadar dikkat etmeye çalişiyorum valla üzlürüm kilo veremezsem..biran önce cuma olsa da tartılsam merak ediyorum.aralarda hiç tartılmıyorum cuma tartılcam..sürpriz olsun diye ayyyyyy
sabah
1 yumurta ve 1/2 kk peynir yedim
ögle
4 yk bamya yemegi..
1/2 dilim tam bugday ekmegi.
1çay kaşıgı tahin-pekmez
gayet iyidi
ama çocuklara bulgur pilavı yapmıştım..ooooofff ne güzel kokuyoduuuuuu
eşek sıpaları tabaklarındakini bitirmediler
hüüüüüü ben napayım yazık degilmi tertemiz,mis gibi pbulgur hemde çokk faydalı yiyivermişim....
3 bilemediniz4 yk kadar
akşama sadece 1 kase yogurt yemeliyim o kadar yoksa yarından sonraki hayaller suya düşer...
2 günkaldı bakalım sonuç ne :44:
sürpriz olsun istiyorum...bende nerak ediyorum..ama vermiş olmam lazım çünkü hep açım.hiç tam doymuyorum..önceden çok yediğim için b unlar az geliyo hehehinş. vereceksinn üzülmeee azimli bir takımımız varrr herkes verecek
aaa nasıl sabrediyorsun tartılmamayasabah akşam tepesindeyin baskülün hehe DDD
bende merak ettim şimdidennn senii
sürpriz olsun istiyorum...bende nerak ediyorum..ama vermiş olmam lazım çünkü hep açım.hiç tam doymuyorum..önceden çok yediğim için b unlar az geliyo heheh
güzel bakalım akşama ne varrrselam ben geldim kızlar şuana kadarki menümü yazayım malum akşam yazamamD
sabah
4 lokma poğaçaDD
2 fincan şekersiz çay
2kupa sıcak su
öğlen
10 tike-çatal tavuk gögsü
2 dilim ekmek
2 çatal patates kızartması
su
şimdide sıcak su
akşam
kayınvalideciğim neler yaptıysa
ay inşallah hepimiz veririz yaaainş. vereceksinn üzülmeee azimli bir takımımız varrr herkes verecek
aaa nasıl sabrediyorsun tartılmamayasabah akşam tepesindeyin baskülün hehe DDD
bende merak ettim şimdidennn senii
::)))) kıyamam sanaaaaa üzülme üzlme öğlen ekmeğinn azzz sabah yaaa göremedim ekmekkkk o yüzden bişi olmazzzzzz canımcım
öğlende kötü birşey yok canım üzme kendiniiii ekmek yerine sayy akaşam ekmek yemezsen tamamdırrrrrrgüzel bakalım akşama ne varrr
ay inşallah hepimiz veririz yaaa
sabah yok zaten sadece yumurta ve peynir..
ne olduysa öglen oldu zaten..
neyse akşam sabretmeliyim...
burdayımnerdesin canlarrr gelinsene
canım bende doymuyorum:26: ama aslında açta degilim:26: ben neyim.:26:.neyim beeennnnnsürpriz olsun istiyorum...bende nerak ediyorum..ama vermiş olmam lazım çünkü hep açım.hiç tam doymuyorum..önceden çok yediğim için b unlar az geliyo heheh
:)) bende vereceğine inanıyorum :)) menülerin çok güzel canımmmmmm
aynışey bendede varr eskiden ne çok yiyormuşum meğerrD psiboğazlıkkkk ay ay
neyi özleidm bilyiormusun
cips
kola
ekmek arası sandiviç yapmayı
:)) bende vereceğine inanıyorum :)) menülerin çok güzel canımmmmmm
aynışey bendede varr eskiden ne çok yiyormuşum meğerrD psiboğazlıkkkk ay ay
neyi özleidm bilyiormusun
cips
kola
ekmek arası sandiviç yapmayı
burdayım
canım bende doymuyorum:26: ama aslında açta degilim:26: ben neyim.:26:.neyim beeennnnn
ay canım en uzun yol benimki.....
ama dayanmam lazımmyoksa bu kiloyla çok yaşamam ama ben iradeliyim.bak sigarayı bile bıraktım..günde2paket içiyordum yaaa
burdayım
ay canım en uzun yol benimki.....
ama dayanmam lazımmyoksa bu kiloyla çok yaşamam ama ben iradeliyim.bak sigarayı bile bıraktım..günde2paket içiyordum yaaa
ben şimdilik çıkıyom akşama görüşürüz inşallah ..
havuçç yee canım meyeve yee (elma hariç soda vazifesi görüyor elmaa ben nezaman elma yesem dahda çok acıkıyorum)yaa benim midem hep kazınıyo vallaa.neyiz bizzz=)
neysee boşverelimmm heheeeee özlemeyelimm oda bizi özlemesinya ben zaten kola içmiyorum 3 aydır.bebek yüzünden..ama çok özledim valla..aynen ya ekmek arası sandiviç gece hemde ahh a hhh
ay bilmiyorum bugun çok sapıttım:S döner yedim ya:S
selamlar herkese hayurlı sabahlar
dün yedim içtimgene yaf, hatta canım çiğ köfte istedi ondan da yedim, bi de ev sahibim poğaça yapmış getirdi ondan da yedim,ayrıntıya girmiyim tam dayaklığım:18:
22/11/2011 çizelgemizzz
melekayşe 19
aynalar 28
hazos_87 7
mihrace 53
1,73 29
fiyona_07 11
sergüngünser 8
elifezgi 8
emidaf 29
ilkinim nazom ve fatoşumm izinli
ateşsu göremedim :26::26::26::26:
ben de böğün sabah ,
3 barnak kadar poğaçayedim
yanında az peynir
1 tane form bisküvi
1 çk şeker
daha yiyecektim, nete takılınca vakit geçmiş şükür :)
öğleye kapuska yaparsam dünü telafi edebilirim inşallah..
şu an spor olarak 2 ayağımla 2 anakucağı saalıyorum:) 5 dk da bir yere eğilip bebeklerin ağzına emzik tıkıyorum,onlar tükürüyo ben tıkıyorum...
bugün yürüyüş günüm ve komşuya bebişleri bırakabilirsem temizlik yapıcam, yarın akşam misafirimvar
yaaa valla turşu suyunu dökmeye kıyamadımm çok güzellllldi
reklam gibim olacak ama
bim in fıçı diyeee bir markası var turşudaa ay süper turşularıD
birde kühnenin jalapeno biber turşusuay ay süper yok böyle güzel bir tat
tırşu yememeye çalışıyorum çok su tutarmış vucuttaaa ama dayanamayıp bazen bir iki çatal alıyorum
teşekkür ederimmmmm senden de aldım kupaaa ohhhhh:)) hehe:))oleyyyy oleyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?