- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.241
bu sabah erken uyandımm wallaaa makyaj yaptımm normeldeee hiçççççç yapmamm ama bugün öle bi uğrtım hoşş olduu ama birazz
sagımda 1,5 litrelik su
solumda 1 koca bardak yeşilçay:126:
arada da agzıma sakız atıyom
yaaa kızlarr ben şimdi hani bu görücü muhabbetlerini hiçç sevmem biliyosunuzzz gelmek isteyenleri felan kibarcaa kovarım:)))
dün yengemle konuştuk öylee bana birini övüyo işte durumu iyi felan hayırdır dedimm nie bana sölüyosun kadıncağızda yokk yokk sana değill die panikledi hemenbende hıı iyi barii zaten olmasında dedim sonrada bana diyoki ama bi görseydin düşünseydinn heyy allahım yaa hani bana değildi dedimmm yaşınn 26 oldu yüzüne bakan 20 sanar ama yaşş kimlikte geçiyooo çocuğum diye hemennn başladı söylenmeye
sonuç:
ben yendimm hehehehehehhehe görücü felan istemiyorum
sabah
1 yumurta ve 1/2 kk peynir yedim
ögle
4 yk bamya yemegi..
1/2 dilim tam bugday ekmegi.
1çay kaşıgı tahin-pekmez
gayet iyidi
ama çocuklara bulgur pilavı yapmıştım..ooooofff ne güzel kokuyoduuuuuu
eşek sıpaları tabaklarındakini bitirmediler
hüüüüüü ben napayım yazık degilmi tertemiz,mis gibi pbulgur hemde çokk faydalı yiyivermişim....
3 bilemediniz4 yk kadar
şekerim bendee sen gibiydim aama sonradan düşüncelerim değiştii yani görüşmekten tanışmaktan ne çıkarD
gerçi hayatında birisi varr ama onunlada çok böyleee evlilik boyutunda değilsinizzz o yüzden geleiblirler
ben bekarken annemi sürekli birileri ararmış gelip beni görecekler bende anneme kızardım Allahtan kütahydaydım annemlerden uzaktaydım zırt pırt gelemezlerdi ama nezamana adanay gitsem eve bir misafirrr gelir annem tanrı misaifiri kızım gelemk isteyen nasıl gelmeyin derim derdi gelsin sohbet edelimmm derdiDD
ama çok kişi geldi öylesayısını hatırlamıyorum emree gıcık olurdu pisliğine söylerdim kiki
ilerde eşine dersin beni dr kar mühendislerr istedi falan hahaha geyik yapacak mevzu olur birde ego tatmin ediyor insan beee gelsinler bırakD hehe ben beyaz tenlii rengkli gözlüyom uzun boyluyum hoş bir hatunum fena değilim D kendimide övdümm adanda beyaz tenli olmak ayrıcalıkk renkli gözlü olmakta ayrıcalık hehe
adanada eşimin aileisni gören adananın pamuğunu alıp gidiyorsunuzz dedilerkayın babam hala öyle der adana pamuğu gel bakim falan
havuçç yee canım meyeve yee (elma hariç soda vazifesi görüyor elmaa ben nezaman elma yesem dahda çok acıkıyorum)
neysee boşverelimmm heheeeee özlemeyelimm oda bizi özlemesinDDD böyle sağlıklı yaşayalım
merhaba kızlar ben geldimmm
sabah
1 yumurta ve 1/2 kk peynir yedim
ögle
4 yk bamya yemegi..
1/2 dilim tam bugday ekmegi.
1çay kaşıgı tahin-pekmez
gayet iyidi
ama çocuklara bulgur pilavı yapmıştım..ooooofff ne güzel kokuyoduuuuuu
eşek sıpaları tabaklarındakini bitirmediler
hüüüüüü ben napayım yazık degilmi tertemiz,mis gibi pbulgur hemde çokk faydalı yiyivermişim....
3 bilemediniz4 yk kadar
sabah kiboşun programında attıgım göbecikler boşa giittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi şimdi başa döndümmmmmmmmmmmmm
akşama sadece 1 kase yogurt yemeliyim o kadar yoksa yarından sonraki hayaller suya düşer...
2 günkaldı bakalım sonuç ne :44:
selam ben geldim kızlar şuana kadarki menümü yazayım malum akşam yazamamD
sabah
4 lokma poğaçaDD
2 fincan şekersiz çay
2kupa sıcak su
öğlen
10 tike-çatal tavuk gögsü
2 dilim ekmek
2 çatal patates kızartması
su
şimdide sıcak su
akşam
kayınvalideciğim neler yaptıysa
ya ben zaten kola içmiyorum 3 aydır.bebek yüzünden..ama çok özledim valla..aynen ya ekmek arası sandiviç gece hemde ahh a hhh
yaa benim midem hep kazınıyo vallaa.neyiz bizzz=)
ben geldim kızlar nasılsınız
bu akşam misafirimiz var onlar gidince gelirim
kimsecikler yokkkkk
ben varımmmm cadı uyanan kadar tabi=)
kızlarrr öğle yemeği olarak çeyrek ekemek sandv. yedimm yanında sekersiz çayla beraber:26::26::26:
hoşş geldinn canımm nasıslınnn cadıı deme yaaaaaa bebişeeee
afiyet olsun=)bende makarna yedim... iyiyim canım sen nasılsın? derim işte minik bir cadı oo çünkü :)
benim canım istiyor..midem degil.ben habire yemegi seviyorum ne olursa farketmez..elim agzım boş kalmamacasına..yaa benim midem hep kazınıyo vallaa.neyiz bizzz=)
hoşşş geldiinnn:))
sana birşey diymmii sigarayı bırakman kilo vermenden dahada önemli bencee en güzlei yapmışssınn o konudada maşallahh sanaaa
dediğin en zorunu başarmışssın hemde 2 pakett içiyormuşssun kiloyuda çok rahatlıka vereceksin inanıyorum
bizim biraz sabırlı ve istikrarlı olmamız lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?