Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sabah erken uyandımm wallaaa makyaj yaptımm normeldeee hiçççççç yapmamm ama bugün öle bi uğrtım hoşş olduu ama birazz

bende 2 haftadır hergün yapıyorum makyaj

sagımda 1,5 litrelik su
solumda 1 koca bardak yeşilçay:126:
arada da agzıma sakız atıyom

karşında tuvalet
hepsini içme suyun emoşuuummm

sakın görüşme sakııınnn haa

3-4 kaşık bulgur pilavından bişey olmaz canım akşam daha hafif yersin

yaaaaa bakk ben sana boşuna pamuk şekerim dememişimmmmmm

merhaba kızlar ben geldimmm

sabah kiboşun programında attıgım göbecikler boşa giittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi şimdi başa döndümmmmmmmmmmmmm

akşama sadece 1 kase yogurt yemeliyim o kadar yoksa yarından sonraki hayaller suya düşer...
2 günkaldı bakalım sonuç ne :44:

canım benim hoş geldin:)))
üzülmeee bidaha yapmazsınnn hem bak yoğurtla kapatırsın akşamıııı tamamdırr işte:)))

eğerr benim kayınvalidemde yemek derdinden beni kurtaracaksaa evleniyorumm o zmannn heyttttt tutmayın benii damat adayıı aranıyorrrrrrr :123::123::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

ya ben zaten kola içmiyorum 3 aydır.bebek yüzünden..ama çok özledim valla..aynen ya ekmek arası sandiviç gece hemde ahh a hhh

yaa benim midem hep kazınıyo vallaa.neyiz bizzz=)

kuzumm yaa bırakk özlemmeeee vallaaa onlarda bizi özlemesinn boşverrrrr:86::86::86::86::86:

ben geldim kızlar nasılsınız

bu akşam misafirimiz var onlar gidince gelirim

hoşş geldinn çiçemmmmmmmmmm misafirrr kimm yoksamm görücülermii bak ben karar verdim evleniyorummm

kızlarrr öğle yemeği olarak çeyrek ekemek sandv. yedimm yanında sekersiz çayla beraber:26::26::26:

kızlar gelen giden yokk ben çıkıyorum paydosss
öpüyorum kocamann

PAMUKŞEKERİMM HAYIRLI YOLCULUKLAR HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALALH

yaa benim midem hep kazınıyo vallaa.neyiz bizzz=)
benim canım istiyor..midem degil.ben habire yemegi seviyorum ne olursa farketmez..elim agzım boş kalmamacasına..

evet sabıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah
1 yumurta ve 1/2 kk peynir yedim
ögle
4 yk bamya yemegi..
1/2 dilim tam bugday ekmegi.
1çay kaşıgı tahin-pekmez
4 yemek kaşıgı bulgur pilavı
akşam
1kk peynir ve
karpuzzz.(yogurt kalmamıştı)
şimdide sütlü türk kahvesi

spor olarak canlarım
15 dak.kondisyon bisikleti
15 dak.dans göbecikler oh oh.
15 dak.yerde egzersiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…