Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bend eiçiyom herhalde 1,5 litrelik pet şişelerden alıyoz benim sabahtan beri sadece su 3.şişeyi içiyom işte ve daha bu arada çay da çok içtim..

ben içtiğim çayları ve yeşil çayları saymıyorum bile..ben hiç su içmiyen insanlar tanıyorum mesela biri benim kayınvalidem günde bir bardak bile çay içmiyor şaşırıyorum ben o insanlara su içmeden nasıl duruyolar bütün gün...

sen bi dokrora danış cnm 3 litre bile cok diyorlar..

sordum zaten o da çok olduğunu söledi ama sıkıntı yaratmıyorsa sorun olmıyacağını söledi valla ben yıllardır zaten çok su içerdim ama sigarayı bıraktırdıktan sonra iki katını içmeye başladım..çok tuvalete çıkıp aldığın protein ve vitaminleri idrar yoluyla attığın için sorun oluyormuş genelde ama ben gayet normal çıkıyorum tuvalete ne az ne çok.kışın sorun olmuyor ama yazın çok terliyorum bu yüzden tek sıkıntım bu

yarın arkadaşa oturmaya gitcez bakalım 15 gündür görüşmemiştik gerçi bende farkedilmesi için 15 kilo gitmesi lazım ama olsun belki farkederler..

yarın arkadaşa oturmaya gitcez bakalım 15 gündür görüşmemiştik gerçi bende farkedilmesi için 15 kilo gitmesi lazım ama olsun belki farkederler..

gerçekten dikkatlilerse fark ederler ben hemen fark ederim mesela kilo alanıda verenide yakın olsaydın bi kontröl ederdim seni

ay çok mutluyum yaaa...
15 gündür çok sıkı tuttum ama 4 kilo gitti ya ..
ahhh yaptıgım pudingler,kekler,ah hele o kocişimin aldıgı susamlı sıcacık ekmek karşısında irademe sahip olmak için verdigim savaşımı bir bilseniz...:18::18::18::18:
benim veletler normalde bişi yemezler inadına bu hafta gece yemek yiyesileri geldi

aferin canım olmuş :)))

yaşasın=)

ya süpersin cidden..ne güzel iradelisin işte bi sğre sonra alışırsın zaten...darısı başima kıh kıhhhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…