- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.441
benimde geçen hafta regl idi canım kuru incir yedim canım veya tahin pekmez bak baya kesti beni..
ay bend eiçiyom herhalde 1,5 litrelik pet şişelerden alıyoz benim sabahtan beri sadece su 3.şişeyi içiyom işte ve daha bu arada çay da çok içtim..
ama benimki yanlış olmuşşş.1,2 olacakkkk
kızlar bişey sorucam bu çizelgeyi şimdi en baştan mı yapıcaz yaaaa boy falan hepsi tekrar mı
bende alayım kuru incir.bitmiş evde..ya süper 3 kilo vermişsinnn
ben en baştan yaptım
sen bi dokrora danış cnm 3 litre bile cok diyorlar..
kızlar bişey sorucam bu çizelgeyi şimdi en baştan mı yapıcaz yaaaa boy falan hepsi tekrar mı
aferin bana aferin bana
yarın arkadaşa oturmaya gitcez bakalım 15 gündür görüşmemiştik gerçi bende farkedilmesi için 15 kilo gitmesi lazım ama olsun belki farkederler..[/QUO
farkederler bence.3 kilo az mı y a
yarın arkadaşa oturmaya gitcez bakalım 15 gündür görüşmemiştik gerçi bende farkedilmesi için 15 kilo gitmesi lazım ama olsun belki farkederler..
gerçekten dikkatlilerse fark ederler ben hemen fark ederim mesela kilo alanıda verenide yakın olsaydın bi kontröl ederdim seni
aferin canım olmuş :)))
ay çok mutluyum yaaa...
15 gündür çok sıkı tuttum ama 4 kilo gitti ya ..
ahhh yaptıgım pudingler,kekler,ah hele o kocişimin aldıgı susamlı sıcacık ekmek karşısında irademe sahip olmak için verdigim savaşımı bir bilseniz...:18::18::18::18:
benim veletlernormalde bişi yemezler inadına bu hafta gece yemek yiyesileri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?