Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

baklavalara ragmen aynıysan bişey olmaz..verirsinn.heheh biz öğretmenler günü bilem kutlayamadık...küçük cadıyla..benimde reglim yakın sanırsam..canım acayip şekerli seyler istiyor.az önce 1 parça çikolata yedim..dayanamadım

4,5 kilo mu..anam sen nasıl doğurdun 2 tane 4,5 kilo alarak...ben 25 kilo alarak doğurdummm...amma iradeliymişsin..

64.2 lg yim yupiiiiii.doymamamın bi nedeni varmışş..

tebrik ederim,

bu arada yukarıdaki s. dönmezin yazısı değişik bilgiler içeriyor, özellikle yürüyüş temposu ile ilgili bilgi beni sevindirdi:) 6 ile yürümek biraz zor geliyordu , sokaktaki temp. yürüyüşüm 5-5.5 arası diye tahmin ediyordum

ya ben sunu savunuyorum.çok kilolu değilsen çok kısıtlamak beni ertesi gun ya da diyetin 2 ay sonra bitince tum yemediğim şeyleri yemeye itiyor. o yuzden uzun vadede yavaş yavaş vermek lazım.abartmamak kaydıyla canının istediğini yemek lazım.hiç pişman falan olma bişi olmak bir parçayla kalıyorsa :)

hatta sana bilimsel bir makalede okudugum bişi daha soleyim 15-20 yurudukten sonra dinlenip 20 saniye falan beklemekte ayrıca kilo vermeye yardımcı oluyormuş..mantığı ilk insanlar kilolu değilmiş avcıymışlar avlarını takip edip arada bir durup saklanıyolarmış..buda bunun egzersizde uygulanmasıymış yuruyuş daha cok işe yarıyormuş

kesinlikle katılıyorum sana..bugune kadar bu ilk diyetim..hayatım boyunca hişç diyet yapamamiştim.ama sorun su ki ben bu kiloya alişik olmadığım içinbiran önce kurtulmak istiyorum..bi de kuzenimin nişanoı var ocakta o zamana kadar en az 60 olmalıyım ki giydiğim sey azicik düzgün dursun...ve o kuzenim en sevdiğim kuzenimdir.abim gibidir.hatta nikah şahidimdir. oyzden güzel olmam lazım hehehe.hemde aynaya baktığımda ay suram ay buram demekten yoruldum=(

4,5 kilo mu..anam sen nasıl doğurdun 2 tane 4,5 kilo alarak...ben 25 kilo alarak doğurdummm...amma iradeliymişsin..

yok canım öle değil, bana kalan 4.5 kilo oldu yoksa ben de 20-21 kilo aldım, yani 80e çıktım ,doğumdan 3 gün sonra 76ydım, düşün yani toplam 5.7 kilo çocuk doğurmuşum nasıl bi ödemse bendeki nasrettin hocanın 'kedi eti yedi' fıkrası gibi çocuklardan birini doğurmamış gibii bir matematiksel hesap çıktı ortaya.anca 10 gün sonra ödem çözüldü ve 65e düştüm. yani çok da iradeli değildim:) ikiz hamileliğe göre kötü de değilmişim çünkü 30 kiloya kadar alınabilir diyorlardı...sen de 25 almışsın ama şu anki kiloya bakınca bolca su tutmuşsun herhalde...önemli olan sende kalan. kaç kilo bıraktı hamilelik süreci sende?

inşallah hayırlısıyla verirsin cnm dert etme benimde yılbaşına kadar en az 62 olmam lazım :)

hmm anladımbende şaşırdım=) bende 58 ile hamile kaldım 82,6 ile doğuma gittim.şimdik 64,2 yim yani en az 6 kilo kalmış bana..ama benim ilk evlendiğim kiloma yani 55 e düşmem lazım

10 litre değidir gız yeme bizi bir ölç ebnce 5 litre su böbrekleri yorar abartmayın diyorlar, hadi seninkinin 2 litresi süte gitse 10 çok yaaaaa geriye kalan 5 litreyi bebek emse ona yazık

yok canım içmişimdir çünkü evte 1 litrelik su kabım var ona doldurup yanıma koyuyorum dün farkında olmadan 2 saat içinde 4 litre içtim zaten..ben zaten çok su içen biriyim enaz 7 litre içiyortumdur suyu zayıflamak için yaptığım bişi değil sürekli içi yanan biriyim dışarıya çıkarken bile yanımda 1 lt şişeyle gezerim...aç olduüum zamanlar daha çok içiyorum farkında olmadann..bu sigarayı bıraktıktan sonra huy olan bişi

14. TAKIM 232. Etap

aynalar ( 92,2 / 91,7 / 0,5 / 0,54% )
emidaf ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 64,5 ) izne ayrıldı.
fiyona_07 ( 63,9 / 63,7 / 0,2 / 0,31%)
mihracee ( 60,6 / 60,6 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 65,5 / 65,6 / -0,1 / -0,15%)
faTTa83 ( 70,0 / 71,1 / -1,1 / -1,57%)
elifezgi ( 68,0 / 68,5 / -0,5 / -0,74 %)
1.73 ( 115,0 / 112,0 / 0,3 / 2,61% )
atessu ( 94,3 ) izne ayrıldı.
hazos87 ( 65,4 / 64,2 / 0,2 / 0,31%) yeni üye hedefi 55
sergungunser ( 62,7 / 62,3 / 0,4 / 0,64%) yeni üye hedefi 50

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,20%

kızlar atessu netinde sorun olduğunu söylemişti ondna yok izinli yazdım.

ay bend eiçiyom herhalde 1,5 litrelik pet şişelerden alıyoz benim sabahtan beri sadece su 3.şişeyi içiyom işte ve daha bu arada çay da çok içtim..

benimde geçen hafta regl idi canım kuru incir yedim canım veya tahin pekmez bak baya kesti beni..

sen bi dokrora danış cnm 3 litre bile cok diyorlar..

ama benimki yanlış olmuşşş.1,2 olacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…