Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım çok haklısın ben bayram nedeniyle aldım kiloları şimdide zor veriyorum niyeyse...bu hafta çok sıkı sarılmamız lazım gerçekten..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

1.73, fiyona_07, melekaysee
ayşe nerelerdesin kız sanada iyi akşamlar

beyşehire annemin yanına gittiğimde tuvalete bile gitmeye üşenirdim..en zoruda banyo ve tuvalet olmalı canım siz bide çamaşırları elinizde yıkıyorsunuz valla çok zor işiniz

benimki tam tersi ayşe kendi üstünü açıyor sonra gece kalkıp benle kavga ediyor üstümü açıp duruyorsun diye...beni sinir ediyor

biz o noktaya gelirmiyiz bilmiyorum şimdilik gece acıp sonra üşümeyim diye kapatıyor..o biraz huzursuz uyuyor.bende nasıl yatarsam ole kalkıyom sabah açılmış üstüm :)

ayşeciğim nasılsın canım..ilknurdan haberin var mı yaa girmiyo galiba izinli mi adanaya gidecekti gitti mi acebe

gitti gitti kardeşini askere ugurlamaya pazara gelecek..
özletti kendini sıpa ya..alışkanlık gibi..her gun msnde falanda konusuyoruz..özledim cadıyı..
senlede görüşemiyoruz napıyosun ne var ne yok?

Son düzenleme:
gitti gitti kardeşini askere ugurlamaya pazara gelecek..
özletti kendini sıpa ya..alışkanlık gibi..her gun msnde falanda konusuyoruz..özledim cadıyı..
senlede görüşemiyoruz napıyosun ne var ne yok?
ayy iyiyim canım defneyle uğraşıyordum kustuda üstünü başını batırdı hep üşüttü heralde kuzucum...uyuttum şimdide geldim..bizim müdürler gitti de biraz rahatladım aralığın ilk haftası yine burda olacaklarmış sene bitiyor yaa tutuştular denetlemeye geliyolar müdürler gelsin gitsinlerde yıllık izine ayrılacam...

tşk beni düzeltmişsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…