Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saatler pek uymamış.
sigara böregini sabah yeseydin daha iyiolurdu ama yinede iyi...
bende 1 mandalina 1/2 ayva yedim çocuklarlr otururken...

canım sabah yataktan çıkmak istemiyorum soğuktan
öğle listeyi hazırladığım için yemedim
akşam ki arayıda arkadaşa gidince yedim

aslıı ben 1,2 vermişimm artıkın takımdayım di mi bitti yani deneme süresi hehehe..ayy iyiki keşfettim burayı sayenizde çook mutluyum kilolarım gidiyorrr..

geçen hafta spor yapmadım düzenli canım onun için bu hafta veririm diye düşünüyorum bakalım...
biraz önce leslie spor diye biyere girdim .daha önce sizin haberiniz vrmıydı bilmiyom ...onu yaptım güzel bişi...

yarın bende gündüz giremeyebilirim misafirlige gitcem.ama yarın gecenin ilerleyen saatlerinde ugrayabilirim..

kızlarrrrr herkeslere günaydın....ne var ne yok?sonunda dün gece de rütin misafir ağırladım ve en yoğun zamanlarım geçti inş...yine yeşil sahalardayım:)))ilk geldiğimde 70 gösteren tartı 71.1 gösterdi dün itibariyle((bu arada kilo verememiş olmam çok canımı sıkmıştı lakin önemli bi şey gözümden kaçmış....öncelerden kas yüzdem yüzde 25-27 arasında gösteriyodu şimdi ise 31-32 arasında...sanırım orada kas yaptım:))he he he:))kıyafetlerden falan farkediyodu zaten bi sıkılaşma ve sertlik var vücudumda ama kiloya yansımayınca insan üzülüyo işte....bi de gitmeden lömbür lömbür olan simit bölgem acayip toparladı ama kilo veremeyince yine de insan çok üzülüyo:)))iveeetttt yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr.....hepsinin müthiş orjinal giriş ve geçmiş hikayeleri var...ama en ilginci ikiz bebek sahibi olanı...canımcımm ö nasıl bi vücüt yafffikiz çocuktan geriye sadece 4,5 kilo....ben de istereeeeemmmmmmmm

inş hayırlısı ile herkesler bi an önce kilolarından kurtulup bi güzel incecik hatunlar olurrrrr.....
şimcikkk ben de kendimi tanıtıyım kısacıktan...
adım Fatma...1 aydır izinliydim....yeniden yeşil sahalara döncem inş....istanbuldan kırklareliye evlendim..28 yaşındayım.1,5 senelik evliyim...çocukum yok...mimarım kendi ofisimi açtım 10 ay önce..düzene sokmaya çalışıyorum hayatımı.bi an önce ömrümüm yarısından çoğunda vücuduma yapışmış bu kilolardan kurtulmak istiyorum....79la başladığım bu sürece 55le nokta koymak istiyorum...bakalım...

ayrıyaten sölemediğim bişey....takımdaki herkeslere bol bol istekleri için dua ettim...inş kabul olsun.....bugün de sabahtan itibaren tempo var...öğlen bi yere davetliyiz....akşama uğrıycam ancak....şimdilik benden bu kadar...çok öptüm kızlar herkesleri....

fatmacığım hoş geldin canım..öncelikle allah kabul etsin canım ne güzel genç yaşta allah nasip etti sana böle güzel ilahi bir görevi...inşallah darısı bize...nasılsın iyimisin yediğin içtin senin gezdiğin gördüğün yerleri anlat bakalım neler yaptın

aslıı ben 1,2 vermişimm artıkın takımdayım di mi bitti yani deneme süresi hehehe..ayy iyiki keşfettim burayı sayenizde çook mutluyum kilolarım gidiyorrr..

evet canım artık takımdasın

ben biliyorum canım vardı bende cd si ama eski pcim çökünce gitti

günaydın kızlar nasılsınız
ben uykuluyum misafir gelecek diye kalkmak zorunda kaldım
bi bakayım dedim akşama ancak gelebilirim

hoşgeldin cnm naber nasıl geçti..dualar için teşekkürler...

kızlarr günaydınn.biz daha yeni, kalktık cadı 3,5 ta uyuda daşimdi kahvaltı hazırlıcam..sonrada arkadaşima gitcez kızımla:)akşamüstü görüşürüzz

keşke 1 dilim keki yemeden önce okusaydım bunu ama doğru diyorsun ben bu hafta 500 verecem hedefim bu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…