- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.541
saatler pek uymamış.
sigara böregini sabah yeseydin daha iyiolurdu ama yinede iyi...
bende 1 mandalina 1/2 ayva yedim çocuklarlr otururken...
selam canım hedef koymak çok güzel bişey işe yarayabilir daha öncede yapmıştık
ama snein hedefin fazla geldi bana canım
ilk haftalar fazla veriliyor ama bu hafta daha az vereceğini düşünüyorum kendini çok fazla zorlama zararına olur güzelim 1 kilo iyi bence bu hafta senin için
canım sabah yataktan çıkmak istemiyorum soğuktan
öğle listeyi hazırladığım için yemedim
akşam ki arayıda arkadaşa gidince yedim
aslıı ben 1,2 vermişimm artıkın takımdayım di mi bitti yani deneme süresi hehehe..ayy iyiki keşfettim burayı sayenizde çook mutluyum kilolarım gidiyorrr..
fatmacığım hoş geldin canım..öncelikle allah kabul etsin canım ne güzel genç yaşta allah nasip etti sana böle güzel ilahi bir görevi...inşallah darısı bize...nasılsın iyimisin yediğin içtin senin gezdiğin gördüğün yerleri anlat bakalım neler yaptınkızlarrrrr herkeslere günaydın....ne var ne yok?sonunda dün gece de rütin misafir ağırladım ve en yoğun zamanlarım geçti inş...yine yeşil sahalardayım:)))ilk geldiğimde 70 gösteren tartı 71.1 gösterdi dün itibariyle((bu arada kilo verememiş olmam çok canımı sıkmıştı lakin önemli bi şey gözümden kaçmış....öncelerden kas yüzdem yüzde 25-27 arasında gösteriyodu şimdi ise 31-32 arasında...sanırım orada kas yaptım:))he he he:))kıyafetlerden falan farkediyodu zaten bi sıkılaşma ve sertlik var vücudumda ama kiloya yansımayınca insan üzülüyo işte....bi de gitmeden lömbür lömbür olan simit bölgem acayip toparladı ama kilo veremeyince yine de insan çok üzülüyo:)))iveeetttt yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr.....hepsinin müthiş orjinal giriş ve geçmiş hikayeleri var...ama en ilginci ikiz bebek sahibi olanı...canımcımm ö nasıl bi vücüt yafff ikiz çocuktan geriye sadece 4,5 kilo....ben de istereeeeemmmmmmmm
inş hayırlısı ile herkesler bi an önce kilolarından kurtulup bi güzel incecik hatunlar olurrrrr.....
şimcikkk ben de kendimi tanıtıyım kısacıktan...
adım Fatma...1 aydır izinliydim....yeniden yeşil sahalara döncem inş....istanbuldan kırklareliye evlendim..28 yaşındayım.1,5 senelik evliyim...çocukum yok...mimarım kendi ofisimi açtım 10 ay önce..düzene sokmaya çalışıyorum hayatımı.bi an önce ömrümüm yarısından çoğunda vücuduma yapışmış bu kilolardan kurtulmak istiyorum....79la başladığım bu sürece 55le nokta koymak istiyorum...bakalım...
ayrıyaten sölemediğim bişey....takımdaki herkeslere bol bol istekleri için dua ettim...inş kabul olsun.....bugün de sabahtan itibaren tempo var...öğlen bi yere davetliyiz....akşama uğrıycam ancak....şimdilik benden bu kadar...çok öptüm kızlar herkesleri....
aslıı ben 1,2 vermişimm artıkın takımdayım di mi bitti yani deneme süresi hehehe..ayy iyiki keşfettim burayı sayenizde çook mutluyum kilolarım gidiyorrr..
geçen hafta spor yapmadım düzenli canım onun için bu hafta veririm diye düşünüyorum bakalım...
biraz önce leslie spor diye biyere girdim .daha önce sizin haberiniz vrmıydı bilmiyom ...onu yaptım güzel bişi...
tabi takımdasın ya..
bunlar verdigin kilolar içindi.
evet canım artık takımdasın
ben biliyorum canım vardı bende cd si ama eski pcim çökünce gitti
kızlarrrrr herkeslere günaydın....ne var ne yok?sonunda dün gece de rütin misafir ağırladım ve en yoğun zamanlarım geçti inş...yine yeşil sahalardayım:)))ilk geldiğimde 70 gösteren tartı 71.1 gösterdi dün itibariyle((bu arada kilo verememiş olmam çok canımı sıkmıştı lakin önemli bi şey gözümden kaçmış....öncelerden kas yüzdem yüzde 25-27 arasında gösteriyodu şimdi ise 31-32 arasında...sanırım orada kas yaptım:))he he he:))kıyafetlerden falan farkediyodu zaten bi sıkılaşma ve sertlik var vücudumda ama kiloya yansımayınca insan üzülüyo işte....bi de gitmeden lömbür lömbür olan simit bölgem acayip toparladı ama kilo veremeyince yine de insan çok üzülüyo:)))iveeetttt yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr.....hepsinin müthiş orjinal giriş ve geçmiş hikayeleri var...ama en ilginci ikiz bebek sahibi olanı...canımcımm ö nasıl bi vücüt yafff ikiz çocuktan geriye sadece 4,5 kilo....ben de istereeeeemmmmmmmm
inş hayırlısı ile herkesler bi an önce kilolarından kurtulup bi güzel incecik hatunlar olurrrrr.....
şimcikkk ben de kendimi tanıtıyım kısacıktan...
adım Fatma...1 aydır izinliydim....yeniden yeşil sahalara döncem inş....istanbuldan kırklareliye evlendim..28 yaşındayım.1,5 senelik evliyim...çocukum yok...mimarım kendi ofisimi açtım 10 ay önce..düzene sokmaya çalışıyorum hayatımı.bi an önce ömrümüm yarısından çoğunda vücuduma yapışmış bu kilolardan kurtulmak istiyorum....79la başladığım bu sürece 55le nokta koymak istiyorum...bakalım...
ayrıyaten sölemediğim bişey....takımdaki herkeslere bol bol istekleri için dua ettim...inş kabul olsun.....bugün de sabahtan itibaren tempo var...öğlen bi yere davetliyiz....akşama uğrıycam ancak....şimdilik benden bu kadar...çok öptüm kızlar herkesleri....
gunaydın Hazalcığım naber?
iyiyim canım sen napiosun...uykusuz bi gece yorgun kalkılan bir sabahhh
ay kızlar onu bunu bilmem hafta sonuçlarına baktım durumumuz vahim...
hepimiz çeki düzen verelim kendimize aslı dogru söylüyo vakit geçirmek için gelmedik buraya bu hafta herkes kendine bi hedef belirlesin en az 500 gr bence..
benim hedefim 2 kilo ve hafta sonu düz 110kg olmak..
bunun içinde herşeyi yapacagım..
bogazımı tutup çok hareket edecegim..
benim burdakilerden daha önemlisi bu takımda yer yok diye belki takıma giremeyenlere karşı sorumlulugum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?