- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.621
bendegeldi canım mesajınDDD pazartesiinde itiaren kampa giriyorum hehe
öyle olmasa burda ne işimiz vardı canımher girdiğimde yazılanları okuyorum, kilolara bakıyorum, geriye doğru tarıyorum o gün kim ne yazmış,
hepimiz aynı şeyden muzdaribiz, kilolar....
bazen yok artık veremiyeceğim diyorum
sizinki de mi, bizde gece 12:30 gibi bi hortaldık 02:40 a kadar anamızı ağlattı...
şöyle çok gibi görünüyo ama ben bugün irademle gurur duydum...
çok güzel..bdn yediklerim
sabah 2 adet yumurtayla az yağlı 1 dilim peynirli omlet
2 fincan şekersiz çay
ara 1 elma 2 bardak yeşil çay
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği
ara 1 fincan yeşil çay
akşam 1 tabak taze fasülye 3 kaşık patates salatası
hiçbir menüde ekmek yok bgn öğünleri biraz çok tutup ekmeği kestim ,
25 dk plates 36 dk eliptik bisiklet yaptım
dokuz koyuran ne kızz:44:Selam Kızlar,
menümü yazayım:
öğlen uyanan ben kahvaltıyı öğlen yaptım:
Öğlen-kahvaltı:
Öküz doyuran..
Akşam: minik bi salata
ay ben ne yazmışım yaaa..
kül kedisi gibi saat gece yarısını vurmadan mesaj sayımı 7 yapcam diye neler yazıyom artık anla yani....
benle sohbet etsen daha mantıklı şeyler yazardın
aslıcım ben çıkıyom canım..
yoruldum ya bugün gez gez
iyi geceler umarım bu hafta iyi yarışan bi takım oluruz ve derece alırız
selam kızlarrr naber?Daha yeni misafirleri kapıdan gönderdim....ve de yarın abimler geliyo sabahtan...o arada bi buraya uğrıyım didim...
bugün yediklerim
sabah yarım peynirli poğaça
öğle 1 porsiyon mevlit pilavı 1 kutu ayran
akşam 1 dilim tramisu(misafirlerle)ya çok saçma ama bu şkilde oldu işte..gün içinde 3 posta misafir geldi..sabah da dip köşe temizlik.öğlen hac ark.ın mevlidi varmış ona gittim...daha yeni oturuyorum...su eksiğim var ve acayip kavruluyorum şu an..günde istisnasız 3 litre içen ben 1 litre bile içmedim daha((sizde ne var ne yok?
fatmacığım hoş geldin canım..öncelikle allah kabul etsin canım ne güzel genç yaşta allah nasip etti sana böle güzel ilahi bir görevi...inşallah darısı bize...nasılsın iyimisin yediğin içtin senin gezdiğin gördüğün yerleri anlat bakalım neler yaptın
hoşgeldin cnm naber nasıl geçti..dualar için teşekkürler...
hoşgeldin canım aramıza kesin bir dönüş yap artık güzelim
allah kabul etsin
dualarında benid eunutmadığın için teşekkür edrim inş tez zamanda kabul eder
hoşgeldin canım ne olsun bende aynı şeyler
sen ne zaman kesin dönüş yapıyorsun canım 7 mesaj kuralı artık senin içind euygulayacam artık yarından itibaren olur mu
canım yarın olmasın demin de yazdığım gibi istanbuldan abim ve eşi geliyor yarın...pazartesi diyelim biz buna..en uygun öle olacak....
eeehh ne dielim kaptanım sen başı çek gaza getir bizi hedeflerle ben hemen arkandayım:)))inş ben de hedef olarak onu koydum ama 1 kilo zor bu misafir sürecinde devamlılığı sağlamaya ve 500 grama razıyım açıkcası....tamam cnaım ama bir şartla bu hafta 1 kilo vercen
eeehh ne dielim kaptanım sen başı çek gaza getir bizi hedeflerle ben hemen arkandayım:)))inş ben de hedef olarak onu koydum ama 1 kilo zor bu misafir sürecinde devamlılığı sağlamaya ve 500 grama razıyım açıkcası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?