- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.641
aslım kaptanım bana müsade...abim mesaj çekmiş sabah erkenden ordayız die...anca kalkar yemek ve kahvaltı hazırlarım...az bi hamur işi de atcem yarın yine gelmek istiyen var akşama....çok öptümmm yavriiii kuşuummm:)))
benimki 28 inde 14 aylık olacak. evet hiç durmuyor, canıma okuyor ama yapcam anam 2-3 tane daha yapcam Allah kısmet ederse...
19-25 kasım 2011 devam çizelgesi
aynalar +++++++
mihrace +++++--
melekayşe +++++++
fiyona +++++++
hazos +++++++
1.73 +++++++
elifezgi +++++++
sergüngünser +++++++
ateşsu +++-+--
emidaf +-++++-
nazco -------
fatta -------
pinkcat -------
ay böyle konuşulunca çocuk özlemim daha çok artıyor benim
allah bağışlasın canım
benimki 28 inde 14 aylık olacak. evet hiç durmuyor, canıma okuyor ama yapcam anam 2-3 tane daha yapcam Allah kısmet ederse...
her girdiğimde yazılanları okuyorum, kilolara bakıyorum, geriye doğru tarıyorum o gün kim ne yazmış,
hepimiz aynı şeyden muzdaribiz, kilolar....
bazen yok artık veremiyeceğim diyorum
devam çizelgesi nedir?
bugün sabah şu leslie nin 1 ve 2 sini yaptım hoşuma gitti..siz denedinizmi daha önce
inş cnaım zaten herkese hedef koyacam bu hafta ulaşamayın vay haline
valla iyi olur çok saldık yaa herkese hedef koymak iyi fikir ama emziren annişlere 500 grmdan fazla koyma emi sonra sütümüz azalır :) vicdan yapayım azcık hehe :))
canım pırasa çorbası yap o sütü çok arttırıyor..ben ne zaman içsem ertesi gün daha çok oluyor sütüm
günaydın kızlar daha yeni uyandım bi bakim dedim
günaydın canım ben sabah kuşu kalktım erkenden nasılsın
yaşadık desene ortalık hareketleniyooooinş cnaım zaten herkese hedef koyacam bu hafta ulaşamayın vay haline
hoşgeldin allah kabul etsin...selam kızlarrr naber?Daha yeni misafirleri kapıdan gönderdim....ve de yarın abimler geliyo sabahtan...o arada bi buraya uğrıyım didim...
bugün yediklerim
sabah yarım peynirli poğaça
öğle 1 porsiyon mevlit pilavı 1 kutu ayran
akşam 1 dilim tramisu(misafirlerle)ya çok saçma ama bu şkilde oldu işte..gün içinde 3 posta misafir geldi..sabah da dip köşe temizlik.öğlen hac ark.ın mevlidi varmış ona gittim...daha yeni oturuyorum...su eksiğim var ve acayip kavruluyorum şu an..günde istisnasız 3 litre içen ben 1 litre bile içmedim daha((sizde ne var ne yok?
aslı fato ya biraz müsamaha olsun ben ce bu hafta almasın yeter..tamam cnaım ama bir şartla bu hafta 1 kilo vercen
günaydın canım
boğazımda hafif şişlik var onun dışında iyiyim
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?