Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslım kaptanım bana müsade...abim mesaj çekmiş sabah erkenden ordayız die...anca kalkar yemek ve kahvaltı hazırlarım...az bi hamur işi de atcem yarın yine gelmek istiyen var akşama....çok öptümmm yavriiii kuşuummm:)))

tamma canım görüşürüz
kolay gelsin canım

19-25 kasım 2011 devam çizelgesi

aynalar +++++++
mihrace +++++--
melekayşe +++++++
fiyona +++++++
hazos +++++++
1.73 +++++++
elifezgi +++++++
sergüngünser +++++++
ateşsu +++-+--
emidaf +-++++-
nazco -------
fatta -------
pinkcat -------

maşallah amma katılım olmuş say say bitmedi valla

ay böyle konuşulunca çocuk özlemim daha çok artıyor benim
allah bağışlasın canım

canım benim allah en kısa zamanda bi koca nasip etsin sonrada bebiş versin sanada en sağlıklısından :)böle bebiş istiyenlere allah hiç aratmasın..ilkoşumda bir an önce kavuşsaydı hayırlısıyla..

devam çizelgesi nedir?

ben yaptım canım bgn görürsün verilen tarihler arasında gelenleri + gelmeyenleri - yazıyorsun kaptanımızda bu çizelgeye bakarak girenleri ve girmeyenleri denetlemiş oluyor...mesela bgn ben bir kere bile girsem 7 msj hakkını doldurmasam bile bana o gün için + yazıyorsun.

valla iyi olur çok saldık yaa herkese hedef koymak iyi fikir ama emziren annişlere 500 grmdan fazla koyma emi sonra sütümüz azalır :) vicdan yapayım azcık hehe :))

canım pırasa çorbası yap o sütü çok arttırıyor..ben ne zaman içsem ertesi gün daha çok oluyor sütüm

26 KASIM MESAJ SAYISI

aynalar ***32
emidaf ***izinli
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 ***13
mihracee ***6 izinli
melekaysee ***7
faTTa83***1izinli
elifezgi ***
1.73 ***22
atessu ***
hazos87 ***12
sergungunser***7

Son düzenleme:
inş cnaım zaten herkese hedef koyacam bu hafta ulaşamayın vay haline
yaşadık desene ortalık hareketleniyoooo

hoşgeldin allah kabul etsin...
sen bu hafta da çok ugrayamazsın gibi geliyo bana..

tamam cnaım ama bir şartla bu hafta 1 kilo vercen
aslı fato ya biraz müsamaha olsun ben ce bu hafta almasın yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…