Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf dikkat et ya...bende ne yapayım arkadaşıma gittik kızımla bugunn:)kahve içmeye hehe..zaten kaktık öğlen..hanımefendi gece 3.30 ta uyudu da..bakalım bugun kaçta uyuyacak heralde 5 i bulur

inş erken uyur canım seni rahatsız etmez

o zaman yemiyim kabak tatlısını ama mısır yiyim o zaman daynamam bütün gece..akşam ekmek te yemedim şu an bile açım=)

meyve ye canım olmaz mı

kesinlikle soğuk memeleket insanı değildin burnun soğuk gördümü hasta oluyorsun..gel antalyaya ben sana burda bakarım sıcacık burası akşamları uyurken kocaya ihtiyaç duymuyorsun :))

kesinlikle soğuk memeleket insanı değildin burnun soğuk gördümü hasta oluyorsun..gel antalyaya ben sana burda bakarım sıcacık burası akşamları uyurken kocaya ihtiyaç duymuyorsun :))

canım nasıl bir bünye ise ben sıcağı ve güneşide sevmiyorum rahatsız oluruum hemen
göçebe hayat mı sürsem kışın antalya yazın serin bir yer olsun bana

bu arada ısınmak bahne ben koca istiyom
yoksa nasıl bende bir defnecik yapcam

kızlaaarrrr nabersinizzzzzz kaçak internetbuldum hahaa:) geldim hemennn
benim dönüşüm muhteşem olucak sanırımmm deli gibi yyiroum ben yaaa(
deli gibi mi sonra aslıda deliye dönüyor ona göre..şaka bi yana dikkat et kuzu yazık okadar uğraş ve rsonra pişman oluyor insan hala bayramda yediklerimin vicdanını yapıyorum ben..bi gömleğim vardı bekarlıktan çok güzel olmuştu üstüme şimdi hafif sıkıyo giyemiyorum

aslıcığım mesaj sayımına diyeceğim yokta devam çizelgeseni yapanı görmedim ben hiç yaa yoksa atlıyormuyum...yarın geniş bi zamanımda yapıyım bende

haklısın canım son zamanlarda hep izinlilere denk geldi o yüzden yapılmadı
zaten haftada bir kere yapılıyor bu devamlı değil
bence bunu yapalım gelmeyen üyeler var ne kadar gelmemişler bi görelim canım

ayy evet en çok onun için lazımlar zati inşallah tez za<manda şekerim kız sen evlenir evlenmez çocuk yaparsın o zaman

haklısın canım son zamanlarda hep izinlilere denk geldi o yüzden yapılmadı
zaten haftada bir kere yapılıyor bu devamlı değil
bence bunu yapalım gelmeyen üyeler var ne kadar gelmemişler bi görelim canım

yarın sabah hallederim artık yeni gelen arkadaşlarıda sayıcam dimi

bdn yediklerim
sabah 2 adet yumurtayla az yağlı 1 dilim peynirli omlet
2 fincan şekersiz çay
ara 1 elma 2 bardak yeşil çay
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği
ara 1 fincan yeşil çay
akşam 1 tabak taze fasülye 3 kaşık patates salatası
hiçbir menüde ekmek yok bgn öğünleri biraz çok tutup ekmeği kestim ,

25 dk plates 36 dk eliptik bisiklet yaptım

evet canım herkesi sayacaksın
fatma, ilkin, ilknur izinliydi
haftasonları fadik girmiyor
ama bu arkadaşlarıda say canım

tamam kaptanım öle yaparım :) inanırmısın benim çok uykum var gidip uyuycam zaten yoruldumda bgn hem evi temizledim hem defneyle gezmeye çıktık az önce de spor yaptım pilim bitti..yarın görüşürüz aslıcığım iyi geceler

çok güzel bir menü cnaım tebrik edrim seni

bende aynıyım canım ama uyumayacam yoksa gece uyuyamam
iyi uykular cnaım görüşmek üzere

tamam canımmmm..sev,nçliyimmmm..haftaya 63 olmama lazım=)

inş olursun canım

keşke 1 dilim keki yemeden önce okusaydım bunu ama doğru diyorsun ben bu hafta 500 verecem hedefim bu :))

inş canım bugünkü menün gibi olursa bütün hafta kesin hedefine ulaşırsın

iyi yapmışsın canım şimdi girmekle..belki hayatımda yaptığım en güzel en doğru şey defne uyandımıydı beni görünce bi gülüşü var herşeye tüm yorgunluğa değiyor :)

ay böyle konuşulunca çocuk özlemim daha çok artıyor benim
allah bağışlasın canım

slm kızlarrr:)) ben kaçak bir giriverdim ama kimzecikler yokkk özled,m sizi hepinizi öpüyorummm mucks

bizde seni çoooooook özledik canım

Son düzenleme:
kızlar fadik mesaj attı annesinin eşi ve kardeşi kaza geçirmiş oraya gitmiş allahtan iyilermiş pazartesiye kadar izin istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…